Μήνυμα στις 10/7/2020 στις 05:25 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου ,Θα σε συμβούλευα γενικώς να μην πιέζεις καταστάσεις όλα θα έρθουν στην ώρα τους . Άμα νιώθετε και οι δύο έτοιμοι να προχωρήσετε τότε έχε καλως . Αν βρισκόμουν στην θέση σου ίσως να του έκανα μια μικρή συζήτηση πάνω σε αυτό το τομέα ώστε να τον κάνω να νιώσει ασφάλεια μαζί μου και να μπορεί επιτέλους να ξεδιπλωθεί. Είναι ανάλογα την ιδιοσυγκρασία καθενός οπότε ίσως του πάρει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει . Μην τον αποπάρεις αν δεν νιώθει έτοιμος ! Ίσως να βλέπει όντως σοβαρά την σχέση και δεν θέλει απλά να το κάνει επειδή έτσι του ήρθε (να το πω πιο κόσμια ) . Οπότε εν ολίγοις το κλειδί είναι η συζήτηση . Βρεθείτε κάπου οι δυο σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς (ακόμα και σπίτι σου /σπίτι του αρκεί να μην είναι κανείς εκεί ) και να το συζητήσετε! Άκου τι έχει να σου πει και πράττεις αναλόγως την περίσταση . Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω ιδεα
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 10:02 @Κλάψιμο
Καλησπέρα, Θα μπω κατευθείαν στο θέμα ώστε να μην γίνομαι κουραστική. Πιστεύω πως θα πρέπει να σεβαστείς την άποψη της διότι όπως γνωρίζεις οι πανελλαδικές δεν είναι και η πιο ωραία εμπειρία να είμαστε ειλικρινείς. Αρχικά , ετούτη η πράξη σου ήταν άκρως απαγορευτική αλλά δεν θα επεκταθω πάνω σε αυτό το θέμα διότι ήδη έχει γίνει οπότε δεν θα αλλάξει κάτι . Θα σε συμβούλευα αφότου τελειώσουν όλα αυτά , άγχη , εντάσεις , εξετάσεις κλπ να ξεκινήσετε από το 0. Και τι εννοώ με αυτό...όταν τελειώσει το μαρτύριο θα πρέπει να βγείτε αλλά σαν φίλοι !! Να αρχίσετε από την αρχή και όχι από εκεί που τελειώσατε . Μια νέα αρχή βρε παιδί μου . Αυτό που πρέπει να αποκτηθεί είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη ! Δεν χρειάζεται να της ξανά αναφέρεις τα παρελθοντικα γεγονότα που την πλήγωσαν γιατί πάλι θα ξυπνήσει η αμφιβολία μέσα της και θα δυσκολευτεί πάλι. Αν δεις και κυλάνε τα πράγματα ομαλά έχε καλώς...να πηγαίνεις με αργά-σταθερα βήματα και όχι βιαστικά !! Τι θέλουν οι γυναίκες ; Οι σύντροφοι τους να είναι πιστοί σε αυτές ! Άμα το κερδίσεις αυτό, τότε είναι δική σου .(αυτό εννοείται ισχύει και για τα δύο φύλα αλλά τώρα μιλάμε για την δική σου περίπτωση). Καλή σου τύχη , παρέμεινε αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά στην τελική αν είναι το σωστό άτομο ! Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 09:48 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πιστεύω ότι η κοπέλα είναι λίγο άνω ποταμών. Άμα κατάλαβα καλά , η κοπέλα ενώ είχε σχέση 4 μηνών μιλούσε (αν δεν φλέρταρε ) με σένα και περνούσε καλά καθώς γίνατε και ζευγάρι . Δηλαδή έκανε παράλληλη σχέση με σένα και με το αγόρι της. Άμα ισχύει κάτι τέτοιο, πίστεψε με , το καλύτερο είναι να την αφήσεις και να ασχοληθείς με κάποια άλλη κοπέλα . Διότι τέτοιου είδους κοπέλες καταλήγουν να σε πληγώνουν και να νιώθεις άσχημα . Απλά ίσως να φλερτάρει με πολλούς και καλά για να "τονώνει" το ηθικό (το οποίο δεν υπάρχει) και την αυτοπεποίθηση της . Δεν αποκλείω το γεγονός πως μπορεί να της αρέσεις αλλά και πάλι να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μπορεί να σε πληγώσει και αυτό είναι το τελευταίο που θέλουμε .Προσπάθησε να μιλάς και με άλλα κορίτσια και που ξέρεις ...ίσως σταθείς τυχερός ! Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν με βλεπει ερωτικα
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 09:38 @Θ. Κλημεντίνη
Πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πως άμα δεν τολμήσεις να κάνεις κάτι τότε θα το μετανιώσεις ! Καταλαβαίνω ότι με τη προηγμένη κοπέλα σου τα πράγματα δεν πήγανε και τόσο καλά αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να κολώνεις να κάνεις κίνηση σε μια που σου αρέσει και της αρέσεις ταυτόχρονα ! Το θεωρώ παράλογο εκτός και άμα δεν σου αρέσει τόσο πολύ . Είμαι της άποψης πως πρέπει να το δοκιμάσεις και να δεις μέχρι που θα πάει . Σιγά σιγά και όχι με βιαστικές κινήσεις. Είναι ενα συνηθισμένο λάθος όλων μας που θέλουμε όλα να τα κάνουμε γρήγορα ,αλλά πίστεψέ με, το τέλειο θα είναι να αποκτήσετε πρώτα οικειότητα και μετά να κάνετε σχέση (άμα όντως ψάχνεις για κάτι σοβαρό ) . Μάθε για εκείνη , τα ενδιαφέροντα της , να είσαι σωστός απέναντι της και βγείτε βόλτες δύο σας ώστε να έρθετε πιο κοντά . Πιστεύω πως άμα ακολουθήσεις τις συμβουλές μου θα τα πάτε πολύ καλά. Όσο για την προηγούμενη σχέση σου , απλά έτυχε και κατέληξε. Άλλωστε τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και να προχωράμε παρακάτω . Και να θυμάσαι ! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια παρακαλώ!!!
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 07:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα αναγνώστες και αναγνώστριες αυτού του άρθρου, Είμαι καινούρια σε αυτή την πλατφόρμα οπότε μην μου πάρετε το κεφάλι αν υπάρχουν τυχόν προβληματάκια κατά την ανάγνωση του κειμένου. Το λοιπόν είμαι 24 χρονών και πριν λίγους μήνες γνώρισα έναν άντρα διαμέσου κοινής παρέας . Στην αρχή δεν υπήρξε συμπάθεια από δικής μου μεριάς , καθώς ήταν αρκετά απόμακρος και κλεισμένος στο καβούκι του με αποτέλεσμα η συζήτηση μας να είναι του τύπου "Γεια τι κάνεις " και "Αντίο ". Με τον καιρό άρχισε να μου ανοίγεται περισσότερο και να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα μου και την ψυχολογική μου κατάσταση (διότι εκείνο τον καιρό ήμουν φρεσκοχωρισμένη) αλλά καθετί που με ρωτούσε το εξέλαβα καθαρά ως φιλικό ενδιαφέρον και μόνο . Όσο περνούσε ο καιρός σιγά σιγά άρχισα να τον μαθαίνω σαν άνθρωπο , τον τρόπο σκέψεις του, τις συνήθειες του και ούτω καθεξής έχοντας έτσι τα πρώτα "ερωτικά ερεθίσματα" από μεριάς μου . Με τον καιρό άρχισε και εκείνος να έχει έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά μου , άμα βγαίνω με κάποιον και μία συγκεκριμένη φράση ακόμα με κυνηγάει "Με τον τάδε όλα καλά ; Μιλάς καθόλου μαζί του " (ο τάδε στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός μου φίλος από το γυμνάσιο που κάνουμε αν όχι κολλητή παρέα αρκετά στενή και δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι φλερτάρω μαζί του ) έχοντας ως αποτέλεσμα να με φέρνει σε σκέψεις άμα ενδιαφέρεσαι όντως ερωτικά είτε απλά να θέλει να ξέρει . Μάλιστα δεν γίνεται να μην υπάρξουν φορές που να μιλάω με αυτόν τον τάδε , ή με κάποιο άλλο άτομο (Αρσενικό για την ακρίβεια ) και να μην αντιδράσει . Συνήθως η αντίδραση του είναι είτε να μου κρατάει για λίγη ώρα μούτρα είτε να κάνει έντονα σχόλια όπως "Τα είπατε εντάξει ;" κρύβοντας πάντα ένα τόνο ζήλειας . Εντάξει αυτό το αναγνωρίζω . Αλλά γίνεται κάποιος που να ζηλεύει να μην κάνει κίνηση ; Δεν λέω υπάρχουν και οι άντρες που είναι πιο ντροπαλοί και πιο χαμηλών τόνων όπως εκείνος , άλλοι που φοβούνται την δέσμευση και άλλοι που απλά το κάνουν για να περάσουν καλά . Υπάρχει χημεία μεταξύ μας (άλλωστε κι οι δυο το έχουμε συνειδητοποιήσει) αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα πρέπει να κάνω ώστε να ξεδιπλωθεί επιτέλους και να νιώσει άνετα να μου εκφράσει τα συναισθήματα του. Θα ήθελα να πω κάπου εδώ πως και εκείνος χώρισε πριν αρκετό καιρό (πάει κάνα εξάμηνο σίγουρα ) και φαίνεται ότι την έχει ξεπεράσει ! Τέλος , για να μην μακρηγορώ και χάνεται η ουσία του προβλήματος και γίνεται κουραστικό , θα ήθελα να επισημάνω πως έχω μάθει από φίλους και γνωστούς ότι του αρέσει ερωτικά μια κοπέλα και από όσα μου έχουν πει , έχει παρθεί το συμπέρασμα πως αυτή η κοπέλα είμαι εγώ ! Εννοείται δεν αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να είναι κάποια άλλη κοπέλα αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να μην είμαι εγώ αφού το βλέπω ξεκάθαρα ! Τι μπορώ να κάνω πέρα από υπομονή ; Μήπως θα πρέπει να κάνω το πρώτο βήμα ; Περιμένω τις απαντήσεις σας :) Σας ευχαριστώ πολύ (ΥΓ ελπίζω να μην κούρασα ) Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω το πρώτο βήμα ;!;! |