Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 11:43 @Sex
Από την κοιλιά και να φτάνει μέχρι τα βυζια μου αρέσει αλλά και το deepthroat είναι πολύ γαμάτη αίσθηση
Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρέσει
Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 11:41 @Sex
Και γω με την μαλακια ειδικά αν τραβήξω το πρωί χύνω κατευθείαν ενώ με το σεξ πάντα αργό πολύ παραπάνω
Πήγαινε στο θέμα: Απορία στο sex
Μήνυμα στις 15/7/2020 στις 09:13 @Sex
Αν μπορείς μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις πίπα στον εαυτό σου ή να φτιάξεις ένα flashlight στο σπίτι σου
Πήγαινε στο θέμα: Νέοι μέθοδοι αυνανισμού
Μήνυμα στις 6/7/2020 στις 16:01 @Sex
Εγώ είμαι 22 και το κάνω από τα 14 και ακόμα και τώρα καμία φορά όταν δεν έχω γκομενα παίρνω πίπα στον εαυτό μου. Μπορώ μέχρι τέρμα και καμία φορά χύνω και ολας στο στόμα μου. Εγώ δεν έχω πάθει κάτι από αυτό μόνο άμα έχω καιρό να το κάνω και τον πάρω μέχρι τα αρχιδια με πονάει την επόμενη μέρα ο λαιμός μου. Ο μόνος τρόπος να φτάσεις μέχρι τα αρχιδια είναι να το κανείς καιρό και συχνά. Να ξεκαθαρίσω ότι μόνο γκει δεν είναι το κανείς στον εαυτό σου και ποιος δεν θα ήθελε στο κάτω κάτω μπορείς να κανείς στοματικό στον εαυτό σου οπότε θες χωρίς να πρέπει να περιμένεις από γκομενα. Εγώ προσωπικά το προτιμώ από την μαλακια και το κάνω και πιο συχνά και νομίζω ότι όλοι αν μπορούσαν θα το κάναν.
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου |