Μήνυμα στις 21/7/2020 στις 07:36 @Sex
Εντάξει απλά όταν τον παίζεις ειδικα από ένα σημείο και μετά σου παίρνει ώρα να χύσεις
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια
Μήνυμα στις 20/7/2020 στις 19:33 @Sex
Ξέρεις κανέναν τρόπο να μειώσω την μαλακία ;
Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 11:37 @Sex
Εγώ είμαι 16 παρθένος και τραβάω 5-6 φορές την μέρα και το μόνο που έχω νοιώσει είναι κάτι σαν πόνο αλλά εκείνη την μέρα τον έπαιζα όλη μέρα . Εμένα μου αρέσει όταν τραβάω μαλακια να αργώ να χύσω γιατί έτσι νομίζω τα χυσια πετάγονται πιο μακριά. Εσείς πόσες φορές την μέρα τραβάτε μαλακια την μέρα ; Έχετε κανέναν διαφορετικό τρόπο ; Μπορείς να πάθεις κάτι από την πολύ μαλακια ; Επίσης πως μπορώ να χύνω πιο πολύ;
Μήνυμα στις 6/7/2020 στις 16:07 @Sex
Φίλε σε καταλαβαίνω και εγώ από τότε που το ανακάλυψα κάθε μέρα μου παίρνω πίπα καμία φορά και δυο δεν υπάρχει καλύτερο και εγώ σκευτομουν να χύσω στο στόμα μου αλλά κάθε φορά που φτάνει η ώρα αηδιάζω και συνεχίζω με μαλακια. Πάντως είσαι πολύ τυχερός μακάρι να μπορούσα να τον παρω μέχρι τα αρχιδια δεν θα υπάρχει καλύτερο!!
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου
Μήνυμα στις 6/7/2020 στις 09:58 @Sex
Μια χαρά είσαι και αυτό από τις πολλές φορές ήταν και εγώ το έχω πάθει
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργος πόνος
Μήνυμα στις 6/7/2020 στις 09:51 @Sex
Το κάνει κανείς άλλος; Μέχρι που μπορείτε;Μπορεί να πάθω κάτι από αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου
Μήνυμα στις 5/7/2020 στις 12:52 @Sex
Είμαι 16 στρειτ και εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψα ότι μπορώ να παρω πίπα στον εαυτό μου, μπορώ να πάρω σχεδόν το μισό μέσα. Ξέρει κανείς πως να φτάσω μέχρι τέρμα; Το θεωρείτε γκει; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου |