Μήνυμα στις 10/7/2020 στις 03:23 @Κλάψιμο
Αυτη τη φορα μπαινω κατευθειαν στο θεμα, χθες το βραδυ στις 2:04 μου ηρθε ενα μυνημα στο instagram, (ειμαι ανηληκος) αυτο το μυνημα ειχε ερθει απο εναν απο τους λογαριασμους jonathangalindo, και μου ζητουσε να ξεκινησω το blue whale chalenge εγω οπως ηταν φυσικο αρνηθηκα, εκανα μπλοκ περιορισμο και report στο λογαριασμο που μου ειχε στηλει το μυνημα αν και στην αρχη νομιζα πως ηταν φαρσα, αλλα επειτα που μιλησα με εναν φιλο μου, μου ειπε πως ολοι οι γνησειοι λογαριασμοι Των ατομων απο το blue whale ειχαν ως φωτογραφια προφηλ μια φωτογραφια με ζωγραφισμενα τα προσωπα τους σε μορφη μικι κλπ, και αμεσως πηγα να το τσεκαρω, απο οτι ειδα ειχαν σχεδον ολες οι φωτογραφιες μπορειται να μαντεψεται τι;; θα σας πω ζωγραφισμενα προσωπα σε στιλ μικι κλπ οποτε δεν ειναι φαρσα τη πρεπει να κανω; εχω φρικαρει τελειως και φοβαμαι πολυ σας παρακαλω απαντηστε μου Πήγαινε στο θέμα: Θελω επειγωντως βοηθεια
Μήνυμα στις 2/7/2020 στις 07:03 @Sex
Βυζια ειδηκα αν καποια τα εχεκ και μεγαλα με τα χιλια Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 24/6/2020 στις 03:30 @Sex
Εγω ξεκινησα στα 10-11 να τον παιζω απλα. Για καποιο χρονικο διαστημα εφτανα να τον παιζω και 4 φορες την μερα, τωρα τον παιζω μια φορα την μερα το πολυ δυο. Εμενα με εχει ποιασει ο πατερας μου μια φορα στο δωματιο μου, επεισης δυο ο μεγαλος μου αδελφος 5 χρονια μεγαλυτερος μου και τελος μια φορα που μιλουσαν τα Αδελφια μου σε βιντεοκληση ο αδελφος μου μπηκε στο δωματιο χωρις να τον δω γυρησε την καμερα στον μπροστινο φακο και με ειδαν και οι δυο πιστευω πως και η μανα μου και τα αδελφια μου ξερουν πως τον παιζω αλλα δεν υπαερχει θεμα αφου ειναι κατι φυσικο Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 15/6/2020 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
Χρηστες του ftou θα μπω αμεσως στο θεμα, ειμαι δευτερα γυμνασιου και ειμαι κολλημενος με μια συμμαθητρια μου αλλα δεν ξερω αν με θελει, αυτη τα εχει με ενα αγορι εναν χρονο μεγαλυτερο εδω και 4 μηνες. Πρην την καραντηνα δεν μηλουσαμε Και πολυ και και δεν καναμε πολυ παρεα, αλλα μολις ανοιξαν τα σχολεια ξανα με τους μισους μαθητες γιναμε κατι σαν ζευγαρι αφου ολοι με πειραζαν για αυτο οσο περνουσαν οι μερες ερχομασταν πιο κοντα και φαινοταν οτι θα τα φτιαξουμε αλλα τελικα μιναμε φιλοι, πηρα το instagram της και αρχησαμε να μιλαμε και μεσο αυτου. Αλλα οπως πρωανεφερα τα ειχε με αλλον, συννεχισαμε να μιλαμε και να περναμε χρονο μαζι και δεν μπορουσα να ξεχωρισω αν με βλεπει ερωτικα η φιλικα διοτι Πολλες φορες μου φαιροταν σαν να με ηθελε παρα πολυ, γελουσε με οτι ελεγα με κιτουσε με ενταση κ.λ.π αλλα πολλες φορες μου φαιροταν σαν να ημουν ο κολλητος της και τωρα δεν ξερω τη παιζει. παρακαλω βοηθηστε με δεν ξερω τη να κανω. Ευχαριστω σε οσους το διαβασαν Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν με βλεπει ερωτικα |