Μήνυμα στις 19/8/2020 στις 16:02 @Sex
Υπάρχει κάτι που πραγματικά σας καυλώνει πολυ κατά την διάρκεια του σεξ η και γενικότερα; Για παράδειγμα όταν ο άλλος κάνει κάτι, φοράει κάτι συγκεκριμένο η οτιδήποτε άλλο βασικά.
Πήγαινε στο θέμα: Πείτε κάτι που σας καυλώνει πολυ
Μήνυμα στις 19/6/2020 στις 03:32 @Sex
Μαλλον ήταν όντως ψυχολογικός ο λόγος ,δεν ήμουν αρκετά χαλαρή και δεν ένιωθα άνετα. Πλέον η διείσδυση γίνεται κανονικά χωρίς κανένα θέμα. Ωστόσο όντως θα κλείσω και ένα ραντεβού σε γυναικολόγο. Σχετικά με το πρωκτικό όντως και αν το έψαξα δεν είδα να λέει κάπου ότι επιφέρει καποιο προβλήμα. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εννοείται πάντα με προφυλακτικό. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό/πόνος κατά την διείσδυση από μπρ
Μήνυμα στις 14/6/2020 στις 02:58 @Sex
Από πίσω δεν πονάει και γίνεται πιο εύκολα η διείσδυση. Ακόμα και την πρώτη φορά που το δοκίμασα δεν με είχε πονέσει. Από την άλλη από μπροστα με πονάει ακόμα και αν είμαι αρκετά υγρή.Με την ώρα πονάει όλο και λιγότερο αλλά την στιγμή της διείσδυσης πονάει πολυ. Γιατί πιστεύετε ότι γίνεται αυτό; Προτιμώ πολύ περισσότερο το πρωκτικό πλέον. Επίσης δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο αλλά ακόμα και δάχτυλο όταν μου βάζει πονάω ακόμα και αν έχουν προηγηθεί και άλλα προκαταρκτικα. Με τον προηγούμενο για παράδειγμα δεν είχα αυτό το θέμα και δεν πονουσα. Επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθει καποιο θέμα αν κάνεις συχνά πρωκτικό;
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό/πόνος κατά την διείσδυση από μπρ
Μήνυμα στις 6/6/2020 στις 03:08 @Sex
Εγώ θα σου έλεγα απλα να μην ανησυχείς γιατι εκείνη την στιγμή το πιο πιθανό ειναι να βγει τελείως μόνο του. Μην το σκέφτεσαι τόσο. Δεν υπάρχει κατάλληλη διάρκεια. Σε αυτό βέβαια έχει σημασία και ο χώρος που βρίσκεστε όπως αναφέρθηκε και στο προηγούμενο σχόλιο. Δεν εχεις κάνει ξανά κάτι γενικά;
Πήγαινε στο θέμα: Πλιζ βοήθεια
Μήνυμα στις 3/6/2020 στις 12:48 @Sex
Αν όντως αυτός ήταν ο λόγος τοτε γιατί να μην το πει απλά και να αρχίσει να λέει άλλες δικαιολογίες όμως;
Πήγαινε στο θέμα: Έχυσε αμέσως
Μήνυμα στις 30/5/2020 στις 11:54 @Sex
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Από ότι ξέρω δεν είχε καιρό να κάνει σεξ (εκτός αν δεν μου είπε την αλήθεια). Και εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι τελείωσε αμέσως για αυτόν τον λόγο. Δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε επειδή γουστάρε πολύ η κάτι τέτοιο. Συμβαίνει όντως γενικά αυτό; Μιλάμε για δευτερόλεπτα. Εκείνη την στιγμή η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα κάπως αλλά εντάξει δεν το έδειξα. Αυτός ένιωθε άβολα και επειδή ήξερε ότι κάτι έπαιζε και με κάποιον άλλον τώρα τελευταία μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης ( για το μέγεθος κυριως).
Πήγαινε στο θέμα: Έχυσε αμέσως
Μήνυμα στις 29/5/2020 στις 05:41 @Sex
Με τον συγκεκριμένο είχα κόλλημα τόσο καιρό. Σε φάση τον σκεφτόμουν και γινομουν μούσκεμα. Και έρχεται επιτέλους η στιγμή που βρισκόμαστε. Εγώ να έχω καύλωσει φουλ από την στιγμή που μπήκα στο αυτοκίνητο. Μου βάζει δάχτυλο και έχω αρχίσει να καυλώνω όλο και περισσότερο και με το που μπαίνει...χυνει. Έχυσε κυριολεκτικά μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα. Δεν υπερβάλλω καθόλου. Εννοείται πως ξενέρωσα τελείως. Μετα από αυτό μαζεύτηκε και ξεκίνησε να λέει ότι έγινε ρεζίλι. Εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν φαίνεται να τον έκανε να νιώσει καλύτερα. Γιατί πιστεύετε ότι έγινε αυτό; Να σημειώσω ότι δεν ήταν η πρώτη του φορά η κάτι τέτοιο και ότι έχει εμπειρίες γενικα. Αυτος είπε ότι νιώθει κάπως πιεσμένος με την δουλειά του τώρα τελευταία.
Πήγαινε στο θέμα: Έχυσε αμέσως |