Μήνυμα στις 24/6/2020 στις 13:36 @Sex
Καλησπέρα παίδες . Έχω πολλές τρίχες πίσω ανάμεσα στα κωλομαγουλα και δεν μ αρέσει καθόλου . Ιδρώνω πολύ εύκολα και γενικά θέλω να τις εξαφάνισω γιατί κάνω πρωκτικό σεξ και όσο να είναι πιστεύω πως είναι πιο ωραίος ένας άτριχος πρωκτός . Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα ; Εσείς τι κάνετε για να το λύσετε ; Εγώ σκέφτομαι να κάνω λέιζερ αλλά δεν ξέρω ποσό κάνει και επίσης αν είναι μόνιμα τα αποτελέσματα . Δεδομένου ότι είμαι 21 χρόνων άνδρας και έχω τρίχες σε όλο μου το σώμα δεν είναι δηλαδή ότι είμαι άτριχος και έχω μόνο εκεί . Εσείς αν κάνατε σεξ με αγόρι πως θα σας άρεσε να είναι ο πωπός του;
Πήγαινε στο θέμα: Λέιζερ - πρωκτός
Μήνυμα στις 24/6/2020 στις 13:32 @Sex
Εξαρτάται ποιος θα είναι ο άλλος άνδρας . Εγώ έχω κάνει γιατί μου άρεσε σαν ιδέα το τρίο με έναν φίλο μου στις διακοπές . Τώρα αν εσυ δεν γουστάρεις να μην το κανείς γιατί μπορεί να μην σου αρέσει ένας ακόμα άνδρας να είναι μαζί με τη σχέση σου . Η δίκη μου εμπειρία δεν ήταν με κάποια σχέση μου αλλά ήταν ουσιαστικά ένα one night stand . Καλύτερα συζήτησε το μαζί της για να σου πει για ποιον λόγο θέλει να κάνετε κάτι τέτοιο . Αποδεκτή σε παρακαλώ αν σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: Τριο
Μήνυμα στις 23/5/2020 στις 06:42 @Sex
λοιπον φιλε μου : 1. δεν υπαρχει κανενας λογος να νιωθεις ασχημα για κατι που ηθελες τοτε να κανεις 2. ειναι απολυτα λογικο να ηθελες να πειραματιστεις 3. σχεδον ολοι μας το εχουμε κανει , θυμαμαι και εγω ειχα βαλει εναν μαρκαδορο και ενα καροτο 4. δεν υπαρχει κανενας κινδυνος για καρκινο του παχεος εντερου ουτε πολυποδες και αυτο γιατι : τα νοσηματα αυτα ειναι κατα κανονα για τις ηλικες >50 χρονων και επισης ειναι κυριως κληρονομικα . δεν μπορει να παθει καποιος καρκινο επειδη ερεθισε τον πρωκτο του με καποια αντικειμενα . ο καρκινος στο εντερο αν δεν ειναι κληρονομικο νοσημα μπορει να προκληθει μονο απο τον hpv και αυτο μονο στον πρωκτο και οχι σε ολο το εντερο σε ατομα που κανουν ελευθερες σεξουαλικες επαφες ( χωρις προφυλακτικο ) οποτε μην ανησυχεις καθολου ! απλα αν θελεις να ξαναβαλεις κατι μεσα στον πωπο σου καλυτερα να του βαζεις απο πανω ενα προφυλακτικο και να το λιπαινεις με καποιο ελαιο ακομα και ελαιολαδο ετσι ωστε να μην τραυματισεις το εντερο σου αλλα και να το τραυματισεις αυτο θα ειναι κατι το παροδικο δηλαδη σκεψου σαν μια μικρη πληγουλα που μετα θα κλεισει .. αν μπορεις κανε μου αποδεκτη :) Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 23/5/2020 στις 06:28 @Sex
παιδια καλημερα ! ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει διαφορα στο μεγεθος μεταξυ των διαφορων προφυλακτικων; Αρχικα η πουτσα μου ειναι 15-16 εκ και κανονικη στο παχος . Ομως οταν βαζω προφυλακτικό πιστευω οτι αυτο δεν σφίγγει πολυ στην βαση της πουτσας μου καθως και μενει αρκετό που ειναι ακόμα τυλιγμένο . Σε αντιθεση με την πουτσα του κολλητου μου που ειναι πιο μεγαλη και χοντρη και το προφυλακτικο του μπαινει κανονικα και δεν κουνιεται σχεδον καθολου . Αυτο το κατάλαβα γιατι μια φορα που ειχα βαλει ενα προφυλακτικό και πηγα να τον παιξω για να δω πως ειναι η αίσθηση, αυτο μαζευονταν πολυ πανω δηλαδη στο κεφαλακι και θα μπορουσε να βγει πολυ ευκολα καθως σακούλιαζε μπροστα . Τοτε ημουν μαζι με τον κολλητο μου και τους παιζαμε και θυμαμαι οτι σε αυτον δεν γινοτναν ετσι Φοβαμαι επειδη δεν εχω κανει ξανα σεξ και επειδη ειμαι bi ,το αγορι μου τωρα που θα βρεθουμε θα θελει να κανουμε πρωκτικο σεξ . Οποτε επειδη ο πρωκτος ειναι πολυ στενος φοβαμαι μηπως με το που μπει μου μεινει μεσα . τι λετε να κανω ;;Αρα υπαρχει καποιο πιο μικρο προφυλακτικο ; Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός με προφυλακτικό |