Μήνυμα στις 16/6/2020 στις 08:30 @Sex
Με πονάει η πλάτη μου και ο αυχενασ μου όταν παίρνω πίπα στον εαυτό μου είναι φυσιολογικό ή μπορεί να θέλει γιατρό
Πήγαινε στο θέμα: Πάνος στην πλάτη
Μήνυμα στις 16/6/2020 στις 08:26 @Sex
Μια χαρά είσαι ο μέσος όρος είναι 16 μπορεί να σου περάσει και τα 20 σκέψου ότι εγώ είμαι 2 χρόνια μεγαλύτερος από εσένα και τον έχω 19
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 23:32 @Sex
Ρε παίδες έχω ένα θέμα είμαι 16 και το πεος μου είναι 19 cm και προτιμώ τα κολλητά μποξεράκια αλλά έχω ένα θέμα όταν μου καυλωνει το πέος φεύγει απο την θέση του και πάει προς της τρύπες που είναι για τα πόδια και φαίνεστε τρομερά πολύ όταν φοράω φόρμες, τι μπορώ να κάνω για αυτό, ένας φίλος μου μου είπε να φοράω σλιπάκια αλλά το μποξεράκια είναι πιο ωραία .Επίσης κάτι που άρχισε να μου συμβαίνει φέτος είναι κάθε φορά που βλέπω ένα κορίτσι που μου αρέσει και μου σηκωθεί το εσώρουχο μου βρέχετε λίγο ,μια φορά φάνηκε μέχρι έξω από την φόρμα είναι φυσιολογικό;μπορεί να θέλει γιατρό; Τι μπορώ να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Εσώρουχα
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 21:53 @Sex
Εκει που είναι πολύ καυλωνενος πες του ότι θες να δεις πια είναι πιο χοντρή και σιγά σιγά ξεκινά να του την παιζεισ στο χαβαλέ πάνω στο χαβαλέ και άμα δεις ότι δεν σου λέει κάτι συνέχισε
Πήγαινε στο θέμα: Παραπανω απο μαλακια
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 18:56 @Sex
Εγώ βάζω αρκετό μέσα γιατί το κάνω καιρό και εγώ χύνω καμία φορά στο στόμα μου μια ακόμα ερώτηση μετά από αυτό άμα προσπαθήσω να γλύψε τα αρχιδια μου πονάει ο λαιμός μου και η πλάτη μου είναι φυσιολογικό, μπορεί να πάθω κάτι;
Πήγαινε στο θέμα: Self suck
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 17:16 @Sex
Εντελώς από περίεργος πόσοι από εσάς μπορείτε να πάρετε πίπα στο εαυτό σας. Μεχρι που φτάνεται; Το θεώρησε αδελφιστικο;
Πήγαινε στο θέμα: Self suck
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 17:12 @Sex
16 και το έχω 19 αλλά είμαι ψηλός όποτε μάλλον δεν θα μεγαλώσει άλλο
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 17:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πάνε σπίτι σου η σπίτι του και βάλτε μια καλή τσόντα και αρχίστε να την παίζεται και εκεί που έχει καθηλώσει πολύ πιαστούν την πες του τάχα να δεις κάτι και άρχιζε να του την παίζεις και άμα τον δεις να είναι οκ συνέχισε κάντε αυτό κάνα δυο φορές και την επόμενη δοκίμασε να του πάρεις πίπα και ρωτά τον να στο ανταποδώσειΕγώ με τον κολλητό μου την πρώτη μαλακια την τραβήξαμε στα ντουζ του γυμναστηρίου του είχε γίνει κάγκελο και είμασταν μόνοι και με ρωτάει αν Θέλει να τραβιξουμε μαλακια ο καθένας την δικιά του από τότε πάω πήγε να σπίτι του κάθε φορά μετά το σχολείο που λείπαν οι γονείς του βάζαμε μια τσόντα και τις παίζαμε ποτε ο καθένας την δικιά του και ποτέ ο ένας του αλλού.Μια μέρα του λέω να μου πάρει πίπα και θα του παρω και εγώ και έγινε . Πήγαινε στο θέμα: Παραπανω απο μαλακια
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 17:01 @Sex
Δεν νομίζω ότι θα πάθεις και κάτι από την μαλακια αλλά άμα θες να την μειώσεις προσπάθησε να μην το σκέφτεστε κάνε γυμναστική στο σπίτι, δες καμία ταινία ,αλλά και εγώ που είμαι 16 τον παίζω 6 φορές την μέρα δεν έπαθα κάτι.
Πήγαινε στο θέμα: Επιπτώσεις της καραντίνας |