Μήνυμα στις 7/11/2020 στις 13:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ βλέπω να κάνω αυτά που έκανα και στην 1η καραντίνα.....Όσον αφορά αυτά που λες προσωπικά δεν έχω μοιραστεί ποτε εμπειρίες μαλακιας με φίλους...παλιότερα ήθελα αλλά τώρα μου έχει φύγει η κάψα και δεν με απασχολεί αν και έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραίο... Τώρα σε θέμα τεχνικών έχω τελειώσει άπειρες φορές στο πρόσωπο μου και σε συνδυασμό με κάτι μέσα στον κωλο απογειώνει την ηδονή.. Δοκίμασε το είναι ότι καλύτερο.... Επίσης είμαι 16 και τον έχω 16cm...αν θες πες την ηλικία σου και το μέγεθος Πήγαινε στο θέμα: καραντίνα και αυτοικανοποίηση
Μήνυμα στις 22/5/2020 στις 09:06 @Sex
Εγώ προσωπικά θυμάμαι είχα καυλωσει πολύ στις διακοπές μου σε ένα κάμπινγκ και είχα γνωρίσει έναν φίλο.. Πολύ καλό παιδί.. Και κάναμε αρκετή παρέα (15χρονων)Εσυ επίσης πόσο είσαι; Και μια μέρα που είχα πάει για ντουζ στις ντουζιέρες του κάμπινγκ τον βλέπω κι αυτόν εκεί... Μπαίνω σε μια ντουζιέρα που δεν κλειδωνε η πόρτα γιατί οι άλλες ήταν πιασμένες και τον ακούω να μου λέει '' ρε μου τελείωσε το σαμπουάν '' Και του κάνω έχω εγώ περίμενε να βγω έξω να στο δώσω... Και μπαίνει αυτός μεσα γυμνός και εγώ παθαίνω σοκ (μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες) Μου λέει σιγά ρε bro άντρες είμαστε.. Του κάνω οκ. Και μου κάνει θες να τις παίξουμε χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα... Και χωρίς καν να το καλοσκεφτω αρχίζει να μου τραβάει μαλακια και μετά του τράβηξα κι εγώ και λίγο πριν χυσουμε μου λέει θες να μου πάρεις πιπα; του κάνω εσύ πρώτα... Μου παίρνει πιπα και η φάση ήταν πολύ τελεια και χυνω στον ώμο του.. και πάλι καλα εγώ δεν του πήρα γιατί μόλις εχυσα εχυσε κι αυτός... Πολύ ωραία εμπειρία... Εσενα σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Πήγαινε στο θέμα: Καυλα με φιλους
Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 08:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οδοντόβουρτσα...οτι καλύτερο..Με λίγο baby oil σου δίνει την πλήρη ικανοποίηση...Εγω προσωπικά με την οδοντόβουρτσα χυνω πιο πολύ από κάθε φορά. Πήγαινε στο θέμα: Αντικείμενα για πρωκτικό αυνανισμό
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 10:01 @Sex
Γεια σας μέλη του ftou.. Διαβάζοντας το θέμα σου και έχοντας καταλάβει τα προβλήματά σου θα σου απαντήσω στη 2η ερώτηση που έκανες δηλαδή πως θα μειώσεις την μαλακια.. Αρχικα με όλη την φάση που έπαιξε στην καραντίνα όλοι αρχίσαμε να σπάμε ρεκόρ παιξίματος και αυτό γιατί δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο.. Εγώ προσωπικά το ρεκόρ μου είναι 5 φορές σε μια μέρα με το ζόρι...πραγματικά εσυ πως αντέχεις 10;... Ο πιο απλός τρόπος για να το μειώσεις είναι να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον να ασχοληθείς και ο δεύτερος να μην το σκέφτεσαι όλη την ώρα σαν μια ρουτίνα που πρέπει να γίνεται κάθε 2 ώρες... Επίσης τόσες ταινίες και σειρές υπάρχουν.. Βρες μια και χαλάρωσε...(και δεν εννοώ τσοντα) Δεν ξέρω αλλά τόσες φορές μαλακια μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Εγώ πλέον την παίζω μια με δύο φορές την ημέρα κι αυτό μου φτάνει. *Στο 1ο ερώτημα δεν απάντησα γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη... Ελπίζω να σε βοήθησα... Good luck 🤞 Πήγαινε στο θέμα: Επιπτώσεις της καραντίνας
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 09:44 @Sex
Εγώ είμαι 15 και τον έχω 16 Ειναι καλό; Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ? |