Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 11:19 @Sex
Πφφ και μετα τι? Στην κοπέλα τι λέω? Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 16:50 @Sex
Καλησπέρα Γιώργο. Κάπου διαβαζα προσφατα σχετικά με τον βραχύ χαλινο ότι υπαρχει και θέμα να χαθεί η στύση (;) και γενίκα νομιζω πως ειναι επικύνδινο. Γνωρίζεις κάτι; Επισης, αν προκυψει αιμα, τοτε; τι κανουμε; Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 15:22 @Sex
Αν κοπεί το πετσάκι δεν υπάρχει περίπτωση αιμοραγίας? Πόσο μαλλον στην δική μου περίπτωση που δεν έχει αρκετή ελαστικότητα ακόμα μιας και προσφατα άρχισα να το πηγαίνω μέχρι πίσω
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 14:59 @Sex
Καλησπέρα σε ολα τα μέλη του φτου... ειμαι 19 χρονων και παρθενος.. κατ' επιλογην. Ειχα ευκαιρία να ολοκληρωσω με τρεις κοπελες παλαιότερα αλλά δεν το έκανα και θα εξηγήσω τον λόγο. Να αναφέρω αρχικά πως έχω κάνει τα πρωκαταρτικα. Ο λόγος λοιπόν που δεν έχω ολοκληρώσει σεξουαλικά είναι ότι υπήρχε στο μυαλό μου ο προβληματισμός της φίμωσης. Κατα την επισκεψή μου σε γιατρό για να τσεκάρω ένα άλλο θεματακι, μου ειχε επισημάνει και ο ίδιος το θέμα της φίμωσης αλλά μου ανέφερε πως υπάρχει ελαστικότητα στο πετσακι και απλά πρέπει να προσπαθήσω να το τραβήξω πιο πίσω. Τους τελευταιους μήνες η βάλανος αποκαλύπτεται κανονικά (το πετσάκι κατεβαίνει μέχρι εκει αλλα πιστεύω πως ειναι φυσιολογικό;). Τωρα θα πάω στο άλλο θεμα. Όντας φοιτητής, μόλις γυρίσω στην πόλη όπου σπουδάζω, θα βρεθώ με μια κοπέλα και εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσουμε. Ξέρω πως το έχει κάνει αρκετές φορές. Παρθένος δεν θέλω να φανώ, αλλά προφανώς αυτο θα είναι αρκετά δυσκολο. Παρόλα αυτά υπάρχουν διαφοροι προβληματισμοί στο μυαλό μου. Αρχικά υπάρχει περίπτωση αίματος; Μιλαω για εμένα φυσικά μιας και είμαι παρθένος. Επίσης, σε περίπτωση που γίνει αυτο, τι κάνω; Ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε το πρόβλημα μου. Περιμένω την γνώμη σας στα παραπάνω οπώς και επίσης αν μπορείτε ορισμένες συμβουλές για την πρώτη φορά!! Ευχαριστώ πολύ Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί |