Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 08:16 @Sex
Μεγαλύτερη καύλα από το deepthroat δεν υπάρχει να χύνεις κατευθείαν αμυγδαλές και η γκόμενα να πνίγεται και να δακρύζει μιλάμε για χύσιμο άλλης διάστασης
Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρέσει
Μήνυμα στις 16/7/2020 στις 15:29 @Sex
Βυζιά γιατί είναι το κάθε αυτού γυναικείο μέλος κωλο έχουν και οι άντρες ενώ βυζιά? !!!!!! Γαμάς γυναίκα χωρίς βυζιά και είναι λες και γαμάς τον φίλο σου
Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 24/6/2020 στις 13:27 @Sex
Η γκόμενα μου θέλει να κάνουμε τριο με έναν ακόμα άντρα και θέλει να δοκιμάσει double penetration τι λέτε έχει κάποιος κάποια εμπειρία στο θέμα
Πήγαινε στο θέμα: Τριο
Μήνυμα στις 22/6/2020 στις 01:49 @Διάφορα
Όχι το ξεφλούδισμα δεν είναι πρόβλημα να μην φοβάσαι. Φίλε μου σου μιλάω τώρα για πρόβλημα γνωστού μου που έπαιρνε αντιβίωση για τρεις μήνες πούδρες 10 φορές την φορές την ημέρα μπάνιο σε θάλασσα για την αλμύρα κρέμες από Γερμανία και ησύχασε με την χλωρίνη 10 χρόνια τώρα και ακόμα τώρα άμα δει φαγούρα στα πόδια κατευθείαν 2 -3 ποδολουτρα με χλωρίνη και τέλος
Πήγαινε στο θέμα: Μύκητες στα πόδια.
Μήνυμα στις 21/6/2020 στις 15:26 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Φιλαράκι αυτό που θα σού πω κατά 99% δεν θά το πιστέψεις η θα σού φανεί τρελό αλλά θα σωθείς μόνο αν ακούσεις αυτό που θα σού πω παίρνεις μια λεκάνη βάζεις νερό ίσα να σκεπαστούν τα πέλματα και ρίξε μέσα χλωρίνη ποσότητα όσο ένα φλιτζάνι του ελληνικού κάντο για μια εβδομάδα κάθε βράδυ και θα με θυμηθείς προσοχή μόνο τα πόδια να μην έχουν ανοίξει πληγές από τους μύκητεςΠήγαινε στο θέμα: Μύκητες στα πόδια.
Μήνυμα στις 10/5/2020 στις 07:54 @Sex
Ποια η γνώμη σας και από άντρες και φυσικά από γυναίκες εμένα είναι η τρέλα μου να χύνω ετσι
Πήγαινε στο θέμα: DEEPTHROAT |