Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 12:11 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 13 χρονων (Α γυμνασιου) και ολα αρχησαν τον Σεπτεμβριο, οταν ανοιξαν τα σχολεια. Απο την αρχη ειχα καταλαβει οτι αυτη που θελω τωρα, (ενα κοριτσι του τμηματος μου) με ηθελε πολυ λογω του οτι με κοιτουσε συνεχεια, γελουσε και με τα πιο ηληθια αστεια μου κλπ. Εγω δεν ειχα προσπαθησει να της κανω παρεα ουτε τιποτα γιατι ειχα καψουρευτει την κολητη της. Καθως περνουσε ο καιρος εγω δεν της εδηνα σημασια οσο και να μου εδειχνε οτι ενδειαφερεται για το λογο που ανεφετα πριν. Μεχρι που λιγο καιρο πριν αρχησα να την ερωτευομαι και μεχρι ενα μηνα πριν την καραντηνα προσπαθουσα να επηλεξω αναμεσα σε αυτην και την κολητη της. Οταν επιτελους σηνειδητοποιησα οτι αυτην ηθελα και πηγα να κανω κινηση ομως εκλησαν τα σχολεια. Στην καραντηνα δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου λογο οσα συνεβησαν και λογο οτι ηθελα να την ξαναδω. Οταν επιτελους εληξε η καραντινα και περιμενα να την ξαναδω, εμαθα οτι αυτη θα ξανα αρχηζε το σχολειο την επομενη σχολικη χρονια. Και καταλαβα οτι μεχρι να την ξαναδω λογικα θα με εχει ξεπερασει, ετσι πηρα το τηλεφωνο της ετοιμος να κανω κινηση. Μεχρι που εμαθα οτι ειχε αλλαξει τηλεφωνο πριν λιγες μερες και μπορει να ειχε αλλαξει και αριθμο. Αρα αν εχει αλλαξει αριθμο θα την ξαναδω τον Σεπτεμβριο και λογικα θα τα εχει με αλλον η θα με εχει ξεπερασει, τι να κανω??????
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν με θελει ακομα
Μήνυμα στις 16/5/2020 στις 15:46 @Θ. Κλημεντίνη
Thanks, θα δοκιμασω να την πλησιασω για να δω αντιδρασεις και αναλογα με αυτο θα Καταλαβω Πήγαινε στο θέμα: Δεν βρισκω ευκαιρια
Μήνυμα στις 30/4/2020 στις 08:57 @Θ. Κλημεντίνη
Μου αρεσει μια κοπελα του τμηματος μου αλλα... δεν ξερω αν με θελει. Με εχει καρφωσει με τα ματια της δλδ με κοιταει συνεχεια στα δειαληματα και στην ταξη αλλα δεν μιλαμε και εκτος απο αυτο δεν κανει τιποτα για να μου το δηξει
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν με θελει
Μήνυμα στις 29/4/2020 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
Λογικα της αρεσεις αφου χρησημοποιει σωματικη επαφη οποτε αν την θελεις και εσυ βουυρ
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν της αρέσω
Μήνυμα στις 29/4/2020 στις 16:32 @Θ. Κλημεντίνη
Εδω και λιγο καιρο μου αρεσει μια κοπελα της ηλυκιας μου απο το ιδιο τμημα με εμενα και θελω να της ζητησωνα βγουμε αλλα... συνεχεια ειναι με φιλες και δεν βρησκω ευκαιρια να της μιλησω τη κανω;;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν βρισκω ευκαιρια |