Μήνυμα στις 24/4/2020 στις 19:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει καμία περιπτώσει!χαλάρωσε, chill downΠήγαινε στο θέμα: Ερεθισμός προστάτη με μικρόφωνο
Μήνυμα στις 21/4/2020 στις 21:03 @Sex
Εγώ προτιμώ να τα ξυριζω γιατι έτσι φαίνεται μεγαλύτερο το έπος και για λόγους αισθητικης
Πήγαινε στο θέμα: Απορία!! Προς όλλους
Μήνυμα στις 21/4/2020 στις 21:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν πέρα από τις πατούσες και τη φάση που κάνατε δεν σε ελκύει ερωτικά πιθανόν να ήταν απλά μια στιγμή η ενα κόλλημα που ήθελες να Ε κτονωσεις. Τώρα αν πέρα από αυτό σου αρέσει κιόλας η τον σκέφτεσαι ερωτικά μάλλον εισαι μπαι. Αν θέλεις να το ξανά κάνετε η νιώθεις πράγματα κυνήγησε το, μη φοβάσαι ότι θα το πει και αυτός συμμετείχε😉. Τι θα πει οτι λείψατε ο ένας την πατούσα του άλλου σιγάΠήγαινε στο θέμα: Τρελή φάση με φίλο μου
Μήνυμα στις 21/4/2020 στις 20:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν σε νιώθω φιλαρα εγω ειμαι 17 και είχα παρόμοια θέματα. Πιστεύω ότι για να την προσεγγίσεις το πιο εύκολο θα ήταν να πας να της μιλήσεις κατευθείαν, τώρα επειδή είναι μεγαλύτερη και μάλλον δεν θα σου είναι εύκολο καλό θα ήταν να περνάς με κανένα φίλο σου από δίπλα της και να ριχνεις ματιές για να δεις αν ψήνεται. Πιο εύκολο και αποτελεσματικό είναι να της στειλεις μήνυμα στο facebook Η όπου αλλού, ξεκινάς από εκεί να χτίζεις και μετά συναντιέται και στο σχολειο.Ελπίζω να σε βοήθησα, πες μας αν προχωρήσεις καθολου Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να της το πω
Μήνυμα στις 21/4/2020 στις 20:44 @Sex
Λοιπόν παιδιά! Είμαι από ενα μικρο χωριο στην επαρχια και ειμαστε λιγο κλειστοι σε τέτοια θέματα. Είμαι αγορι 17 χρόνων, μικρός θυμαμαι τους γονείς μου να μου λένε πως έχω φίμωση αλλά μέχρι εκεί. Πριν από κάνα δυο χρονια εφυγε μόνο του, το πετσακι δλδ τεβαινει μέχρι κάτω αλλά λόγω κακής ενημέρωσης δεν το επλενα καλα και όταν τον έπαιζα δεν το κατέβασα ποτέ, τώρα τελευταία εχω αρχίσει να κατεβάζω το πετσακι αλλά είναι λίγο περίεργη η αίσθηση και δεν είναι πολύ καθαρο (με νερό δεν καθαρίζει απολυτα).προσωπικά μου φαίνεται δυσανάλογη η βαλανος με το υπολοιπο πεος (τον εχω 13 εκατοστά, μου φαίνεται λίγο αλλά ελπίζω ότι θα μεγαλωσει) ενώ η βαλανος είναι πολλή μεγάλη. Έχετε ξανακούσει για αυτή την "ιδιομορφια". Επίσης έχετε να προτείνετε κάποια αλυφη για τον καθαρισμό; Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα. Αποδεκτή σε όποιον απαντήσει ειλικρινά. Πήγαινε στο θέμα: Δυσανάλογη βαλανος |