Μήνυμα στις 16/9/2020 στις 02:00 @Sex
Ο, τι μου έπαιρνε η μάνα μου δε με ενδιέφερε. Μεχρι τα 13 μονο ασπρα βράκια μετά κυρίως μαύρα και γκρι γιατί δεν υπήρχαν άσπρα παιδικά (μεγάλωσε ο κωλος μου) τώρα στα 17 ακόμα αυτά φοράω, μόνο ένα μποξερακι έχω που το φοράω τα καλοκαίρια αντί για σορτς Του αδερφού μου άρχισε να του παίρνει η μαμά μποξερακια στα 15 όταν ψήλωσε χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου?
Μήνυμα στις 4/9/2020 στις 03:26 @Sex
1)16 μισο 2)14 εκ περίπου 3)2 φορές τη μερα 4)Γυμνός μόνο όταν οι γονείς μου δεν είναι σπιτι 5)α.Αν είμαι γυμνός κανονικά ξαπλωμένος η στο pc 5)β.Αν είμαι ντυμένος είτε humping είτε τρομπαρισμα πάνω απτά ρούχα. 6)τριμαρισμα 7)ορθιος τον παίζω μόνο στη τουαλέτα η στο ντουζ 8)συνηθως στο δωμάτιο μου Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 20/8/2020 στις 17:19 @Sex
Σα το βυζι δεν έχει νομίζω. Εκτός από τα γνωστά για ανάπτυξη, προσκόλληση θηλασμό κλπ Έχει να κάνει ξεκαθαρα και με τη τυχαία κατανομή τους στο πληθυσμό. Μια γυναίκα η οποιοσδήποτε με αρκετη εξασκηση γυμναστήριο η φαΐ και ελλείψη εξάσκησης(ανάλογα τι είδους κωλο προτιμάς) μπορεί να εχει το επιθυμητο αποτέλεσμα χωρίς επέμβαση. στα βυζια λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με αυτό το τρόπο κυρίως μετά από εγκυμοσύνη. Είναι ένας συνδυασμός τύχης γονιδίων και σε καποιο βαθμο ανάπτυξης. Ανεξαρτητα απτό είδος βυζιων που σαρεσουν αυτά είναι πιο κοντά στην έννοια της φυσικής ομορφιάς από ότι ο κωλος και σε συνδυασμο με τα ταμπου που υπάρχουν είναι ο κυρίως λόγος που θα βρεις πολλούς άντρες να προτιμούν κωλο αλλά ποτέ κανέναν να μη καυλωνει στη θέα βυζιων
Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 11/5/2020 στις 04:55 @Sex
Ξεκίνησα στα 13 ημέρα των γενεθλίων μου κιόλας, Μάιο σαν τώρα.(αν και μάλλον είχα ονειρψξεις νωρίτερα) Δεν είχα ιδέα τι ήταν το χυσι, άκουγα τα άλλα αγόρια στο σχολείο που το λέγαν συνέχεια αλλά δεν καταλάβαινα. Εκείνη τη μέρα απλά έτριψα το τέτοιο μου στη πυτζαμα και έγινε ότι εγινε. Μία φορά με χει πιάσει η μάνα μου, καλοκαίρι γύρω στα 15, τσιτσιδος στο κρεβάτι, τσόντα στο κινητό και ακουστικα να μην ακούγεται. Μπήκε μέσα να πάρει τα άπλυτα απτό καλάθι, δε τη κατάλαβα μέχρι που περασε στο line of sight μου. Μου ρίξε ένα βλέμμα...ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς το μόνο που πε ήταν "έλα αηδίες έλα αηδίες" και έφυγε. Την επόμενη μέρα βρήκα ένα κουτί μαντηλάκια στο κομοδίνο μου Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 8/5/2020 στις 01:10 @Sex
Το κοντινοτερο σαυτο που χω είναι οταν το παιξα μια φορά στο δρόμο απτό σχολείο προς στο σπίτι. Σχετικά έρημο μονοπάτι που πέρναγε ανάμεσα στα πίσω μέρη σπίτιων, δεν έβγαλα ρούχα απλά είχα κατεβάσει το βρακι μου μέσα απτή φόρμα και το παιζα πάνω απτά ρουχα. Μόνο το έβγαλα έξω για να αδειάσω τη τελευταία στιγμή.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός στο αμάξι.
Μήνυμα στις 18/4/2020 στις 03:17 @Sex
Πριν κάνα 3 και χρόνια όταν ήμουν ακόμη γυμνασιο, έμπαινα συχνά από το προφίλ του πατέρα μου στο fb για να στέλνω ζωές στο candy crush. Εκεί που χάζευα ακούω τον ήχο των notifications και το inbox κανει pop-up. Κοιτάω και ήταν από κάποιο άσχετο account λογικά catfish. Τσεκάρω από περιέργεια το τσατ(ξέρω άθλιο αλλά βαριόμουν πολύ) κάνω σκρολ απ να δω για τι μιλάνε και βλέπω ότι ο πατέρας μου προσπαθεί να συνεννοηθεί σε σπασμένα αγγλικά. Κάνω λίγο ακόμα και scroll στο μεσεντζερ και τι να δω.. ένα κα*λι φάτσα φορά. Αρχίζω να γελάω και να αναρωτιέμαι καλά γιατί της έστειλε μια πο*τσα? Μέχρι να συνειδητοποιησω ότι δεν είμαι σε κάποιο shitposting server στο discord πέρασαν κάποια λεπτά. Όταν κατάλαβα τι και σε ποιον ανήκε αυτό που βλεπα στην οθόνη με διαπέρασε ένα ρίγος, άρχισα να χω ταχυπαλμια, πριν καν προλάβω να συνέλθω ακούω κλειδί στη πόρτα... από πανικό και μόνο έκλεισα τον υπολογιστή από το πολυπριζο. Περιττό να σας πω ότι η εμπειρία γενικά ήταν και μια γροθιά στην αυτοεκτίμηση μου, μέχρι τότε πίστευα ότι σα συγγενείς σε θέμα μεγέθους θα μαστε κοντά με τον πατέρα μου αντε να ταν λίγο μεγαλύτερος αυτός λόγω ύψους, αλλά τελικά η πραγματικότητα με διέψευσε... μάλλον πήρα απτή πλευρά της μάνας μου. Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει; |