Μήνυμα στις 11/5/2020 στις 02:57 @Θ. Κλημεντίνη
Θα σου πρότεινα να της στείλεις μήνυμα μέσω messenger ή όποιου άλλου κοινωνικού δικτύου έχεις. Διαφορετικά, προσπάθησε μια μέρα να της μιλήσεις και να της πεις πώς νιώθεις ευθέως. Πάντως, πιστεύω ότι μια σχέση δεν είναι "ιδανική" μόνο μέσω μηνυμάτων...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να της το πω
Μήνυμα στις 11/5/2020 στις 02:53 @Μηχανήματα
Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις iPhone, το θεωρώ πεταμένα λεφτά ( άποψη μου). Αλλά για τον σκοπό που το θεέ θα σου έλεγα να αγοράσεις το 6 ( διότι τα άλλα έχουν αρκετά μικρή οθόνη και μικρή μπαταρία ).
Πήγαινε στο θέμα: IPhone 4,5,6
Μήνυμα στις 11/5/2020 στις 02:52 @Sex
Δεν είμαστε λίγο μικροί γι'αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: ιδανικές τοποθεσιες για σεξ
Μήνυμα στις 11/5/2020 στις 02:50 @Sex
Θα ήθελα πολύ να το προσπαθήσω, πρέπει να είναι άκρως απολαυστικό. Δυστυχώς λόγω καραντίνας δεν έτυχε ακόμα...
Πήγαινε στο θέμα: DEEPTHROAT
Μήνυμα στις 6/5/2020 στις 03:47 @Sex
Ακούω και τις γνώμες άλλων!! Δίνω και αποδεκτές!!
Μήνυμα στις 23/4/2020 στις 03:23 @Sex
Εγώ τα ξυριζω τόσο για λόγους αισθητικής αλλά και υγιεινής.Ασε που δίνει μέγεθος στα όργανα 😂
Πήγαινε στο θέμα: Απορία!! Προς όλλους
Μήνυμα στις 20/4/2020 στις 15:51 @Sex
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Ναι με βοηθησες αρκετά! Επειδή μένουμε αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλον δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει στο σχολείο ένα βράδυ όπως αναφέρεις. Κατά τ'αλλα σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!
Μήνυμα στις 16/4/2020 στις 09:11 @Sex
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, είμαι καινούργιος στο φόρουμ (15 χρόνων) Μπορείτε να προτείνετε, όπως λέει ο τίτλος ιδανικές τοποθεσίες για σεξ γιατί έχω ξεμείνει από ιδέες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: ιδανικές τοποθεσιες για σεξ |