Μήνυμα στις 21/5/2020 στις 02:17 @Sex
Τώρα δεν έχω τίποτα έλεγα μήπως μου προκαλούσε καρκίνο μελλοντικά τεσπά Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 17:54 @Sex
Φίλε μου πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ ελυσες τις απορίες μου. Αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση με αυτά που έβαζα στον πρωκτό μου γιατί δύο φορες είχα βάλει και μικρόφωνο από ακουστικά αλλά το έπλενα με σαπούνι και νερό να μου προκαλέσουν Κανά πρόβλημα (π.χ. καρκίνο παχέος εντέρου ή πολύποδα παχεως εντερου) Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 11:25 @Sex
Λοιπόν παιδιά από τα 12 μέχρι τα 15 για 3 χρόνια δηλαδή άρχισα να βάζω στον πρωκτό μου στυλό πινέλα μαρκαδόρους και διάφορα αντικείμενα. τώρα είμαι 16 και σκέφτομαι αυτά που έκανα και ντρέπομαι πολύ το έχω μετανιώσει. Αυτά τα έκανα επειδή ήμουν ανώμαλος ή τα έκανα για να πειραματιστω λόγω εφυβιας. Να προσθέσω πως νιώθω 100% στρειτ Παρακαλώ απαντήστε μου νιώθω πολύ άσχημα θα σας είμαι ευγνώμων απλώς πειραματιζομουν? Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 15:37 @Sex
Δηλαδή αυτό γίνεται μόνο όταν ο άντρας έχει βραχύ χαλινο. Αν δεν έχει δεν υπάρχει περίπτωση. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 15:16 @Sex
Αφού η βάλανος αποκαλύπτεται δεν νομίζω να έχεις φίμωση. Τώρα στο δεύτερο ερώτημα σου δεν υπάρχει περίπτωση αίματος οι άντρες δεν βγάζουν αίμα διότι δεν έχουν παρθενικό υμενα. Αν ήσουν γυναίκα θα έβγαζες αίμα αλλά αφού είσαι άντρας δεν υπάρχει περίπτωση. Αποδεκτή αν σε κάλυψαν. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 13/5/2020 στις 18:42 @Sex
Τι αντικείμενα χρησιμοποιείται εσείς για πρωκτικό αυνανισμό
Πήγαινε στο θέμα: Αντικείμενα για πρωκτικό αυνανισμό
Μήνυμα στις 10/5/2020 στις 16:41 @Sex
[/QUOTE] .μονο σαλιο .Αλλα το πλενω πρώτα και ξυρισω τον κωλο μ .Επίσης βάζω και αντισηπτικό στη βούρτσα . [/QUOTE] OK Πήγαινε στο θέμα: Αγγουρι
Μήνυμα στις 8/5/2020 στις 09:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ απ'ότι διάβασα πιστεύω έτσι είναι το ανατομικό σου μην το σκέφτεσαι για μικρό επεμβάσεις απλώς χαλάρωσε δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι δεν πιστεύω οι άλλοι να δυσκολεύονταν να τελειώσουν εξαιτίας σου απλώς ο καθένας τελειώνει σε χρόνο διαφορετικά από τον άλλον κάποιος πιο νωρίς και άλλος πιο αργα τελωσπαντων απλώς μην το σκέφτεσαι και ξεαγχοσουΠόσο χρονών είσαι άμα επιτρέπεται Πήγαινε στο θέμα: Χαλαρός κόλπος |