Μήνυμα στις 6/7/2020 στις 17:22 @Sex
Έχω ακούσει οτι αν έχεις μεγάλα άκρα έχεις και μεγάλο πέος. Εσείς το πιστεύεται; Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί: Είμαι σχεδόν 18 χρονών 1,74 στο ύψος και φοράω 44 νούμερο παπούτσι (ξέρω για το ύψος μου είναι μεγάλα) και το καυλί μου είναι μόνο 15-16 εκ. Όποιος θέλει γράφει για τον εαυτό του για να δούμε αν ισχύει ή αν είναι μαλακία. Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλα πόδια, Μεγάλο πέος;;
Μήνυμα στις 17/4/2020 στις 16:41 @Sex
Και εγώ το 25% και παραπάνω που έχω αυνανιστεί, το έχω κάνει με αυτό τον τρόπο ή ίσως και λίγο διαφορετικότερα, και μάλιστα οι πρώτες φορές για αρκετούς μήνες αυνανιζόμουν μόνο έτσι και όχι με τον κανονικό τρόπο. Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει πρόβλημα αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι ή εσύ ο ίδιος αν έμαθες γράψε από κάτω. Υ.Γ. Την 1η φόρα δεν ήξερα καν την σημαίνει κάλα κάλα μαλακία και τρόμαξα λίγο αλλά μόλις πήγα στο μπάνιο κατάλαβα αμέσως. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 17:01 @Sex
Καλησπέρα σας, Καταρχάς είμαι αγόρι 17 χρονών και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει το γυναικείο φύλο και πιο συγκεκριμένα οι πατούσες τους. Πριν λίγους μήνες (πριν από την καραντίνα) είχε έρθει σπίτι μου ένας φίλος, ο οποίος αν και δεν έχει παραδεχτεί το αν είναι γκέι ή bi του φαίνεται ότι δεν είναι str8. Όπως προανέφερα κ πριν μου αρέσουν οι πατούσες και όπως καθόμασταν στον κρεβάτι μου με έπιασε μία στιγμή αδυναμίας, έβγαλα με κάπως αισθησιακό τρόπο τις κάλτσες μου κοιτώντας ΄με ο φίλος μου κάπως παράξενα. Μετά από ένα λεπτό ακούμπησα με τις πατούσες μου το πρόσωπό του δύο φορές, τις πήρα μετά γιατί νόμιζα ότι δεν του άρεσε, και μου είπε να τις ξαναβάλω γιατί του ήταν κάπως ενδιαφέρον..... Από εκεί και πέρα έγιναν όλα..... Άρχισε ο ένας να γαργαλάει την πατούσα του άλλου, και μετά έγινε το καλύτερο αρχίσαμε να γλύφει τη πατούσα ο ένας του άλλου. Λέτε να είμαι και εγώ bi ή πολύ απλά μου άρεσαν οι πατούσες του (που είναι μικρές σαν γυναικείες φοράει 40-41 παρόλο που είναι 1,80 και εγώ 44 και είμαι κάτω από 1.75) ; Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε και έχω και τον φόβο μην μαθευτεί. Πείτε ελεύθερα την γνώμη σας δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Τρελή φάση με φίλο μου |