Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 11:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τον κολλητό μου πρώτη φορά την είχαμε παίξει μαζί στα 14,5 στο σπίτι του είχαμε βάλει μια τσόντα και έπαιζε ο καθένας την δίκη του και εκεί που ήμασταν μέσα στην καυλα του την πιάνω και αρχίζω να του την παίζω μέχρι να χύσει και μετά αυτός μου είπε να μου πάρει πίπα εννοείτε τον άφησα και το απόλαυσα όσο τίποτα και μετά του πήρα και εγώ πίπα και πήγαμε στο μπάνιο να πληθούμε αυτό γινόταν για κάνα δίμηνο μέχρι που μια μέρα που μόλις είχαμε τελειώσει αποφασίζω να το προχωρήσω λίγο και εκεί που ήμασταν στην μπανιέρα αρχίζω να του ακουμπάω την κωλοτρυπιδα και αφού είδα ότι δεν αντέδρασε προχώρησα και έβαλα σιγά σιγά το πέος μου μέσα το κάναμε μέχρι που έχυσα Και αφού τότε δεν είχα προχωρήσει και με καμία κοπέλα μου άρεσε πολύ μετά μου είπε να ανταποδώσω και δεν ήθελα αλλά αφού με άφησε έπρεπε να τον αφήσω και εγώ και έχυσε και αυτός μέσα μου .Απο τότε σε όλο το γυμνάσιο και το τώρα στο λύκειο που και που συναντιόμαστε σπίτι μου η σπίτι του και το κάνουμε αλλά τώρα πια που έχουμε κοπέλες και είναι πολύ σπάνιοΠήγαινε στο θέμα: Εμπειριες αυνανισμου με φιλο
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 19:10 @Sex
Ρε παιδιά τώρα με την καραντίνα δεν μπορούσα να βγω έξω και γενικά άρχισα να τον παίζω και να ψάχνω άλλους τρόπους αυνανισμού δοκίμασα το μαξιλάρι, self suck και καθώς έψαχνα στο Internet βρήκα κάτι που ονομαζόταν self fuck να χώνεις τον πουτσο σου όσο είναι μισός μαλακια μισός σκληρός στον κωλο σου και το δοκίμασα και μου άρεσε παρά πολύ ειδικά όταν μετά από πολύ προσπάθεια έχυσα στον κωλο μου δεν ένοιωσαν ποτέ καλύτερα . Δεν είμαι gay δεν μου άρεσαν ποτέ οι άντρες .Το έχει κάνει κανείς άλλος, πως σας φάνηκε ;
Πήγαινε στο θέμα: Self fuck
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 17:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απλά πρέπει να ερεθιστεί πολύ ξεκινά με φιλία στο λαιμό και κατέβα αργά προς τα κάτω χάιδευε της ρόγες της φίλα τες ρούφηξε τες λίγο και συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο μουνακι Εκεί ξεκινά να φιλάς το φιλάς απλά και στην συνέχεια ξεκινά να παίζεις με την γλώσσα σου την κλειτορίδα Μετά από λίγο ξεκινά να γλύφεις όλη την περιοχή και ξεκινά να βάζεις την γλώσσα μέσα σιγά σιγά άρχισε να βάζεις και δάχτιλα ενώ γλύφεις και παίζεις με την κλειτορίδα μετά άρχισε να γαμας αργά ενώ με τα δαχτιλα σου χαϊδεύεις την κλειτορίδα και στην συναινείς πάνε όλο και πιο γρήγορα . Εγώ έτσι το καταφέρνω αλλά δεν είναι για όλες της γκομενες το ίδιο και δεν μπορούν και όλεςΠήγαινε στο θέμα: Squirt
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 17:00 @Sex
Εγώ στο γυμναστήριο προτιμώ σλιπάκια στο σπίτι από περυσι που ξεκίνησα να μένω μόνος τίποτα μια βερμούδα ή φόρμα για τον χειμώνα και τέλος , στη σχολή σλιπάκι και άμα βγω με κοπέλα μποξεράκι
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου?
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:51 @Sex
Κωλος γιατί μπορείς και να τον γαμάς
Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:25 @Sex
Πιο πολύ άντρες ρωτάω τι είδους Τσόντες σας αρέσουν ;
Πήγαινε στο θέμα: Το είδους ταινίες προτείνατε |