Μήνυμα στις 3/6/2020 στις 06:25 @Sex
Μήπως είσαι Queer ( Questioning ) ? Ψάξτο λίγο.
Πήγαινε στο θέμα: ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΩ
Μήνυμα στις 1/6/2020 στις 14:11 @Διασκέδαση
Όσον αφορά στη γυμναστική επί της ξηράς θα σου πρότεινα μία εβδομάδα να chillάρεις ή να αποφύγεις τις έντονες κινήσεις γιατί θα σου πρηστεί!
Πήγαινε στο θέμα: Τρυπα στον αφαλο και θαλασαα
Μήνυμα στις 1/6/2020 στις 14:03 @Διασκέδαση
Ας μην ξεχνάμε πως ένα piercing δεν παύει να είναι μια ανοιχτή πληγή οπότε καλό είναι να αφήσεις ένα περιθώριο τουλάχιστον 4 εβδομάδων πριν την εκθέσεις σε θαλασσινό νερό/πισίνες/λίμνες κτλ.
Πήγαινε στο θέμα: Τρυπα στον αφαλο και θαλασαα
Μήνυμα στις 30/5/2020 στις 12:07 @Κλάψιμο
Νομίζω ότι οφείλετε να συζητήσετε με τον άντρα σου και άσε τους συγγενείς.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω πως να το διαχειριστώ
Μήνυμα στις 30/5/2020 στις 12:00 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:ΟΧΙ δεν θα αυτοκτονήσεις!! Θα βρεις κάτι άλλο που είσαι καλή και σε γεμίζει και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.Πήγαινε στο θέμα: αβασταχτος πονος
Μήνυμα στις 24/5/2020 στις 16:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Το έβαλα στον Ονειροκρίτη και έβγαλε αυτό:Είδες στον ύπνο σου σκύλο; Αν αναζητάς την ερμηνεία του ονείρου σου, θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις ότι ο σκύλος αντιπροσωπεύει τον φίλο, τα αγνά, αληθινά και αμοιβαία συναισθήματα αγάπης, ζεστασιάς και συντροφικότητάς ! Αν λοιπόν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες με έναν ήρεμο σκύλο, ο οποίος αναζητούσε την φροντίδα και τα χάδια σου, τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσεις μία πολύ καλή περίοδο, κατά την οποία θα εισπράξεις πολύ αγάπη από τον περίγυρό σου! Ένας φίλος θα σου σταθεί σας αδερφός και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο ! Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα, ουσιαστική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη φιλία! Αν όμως ο σκύλος που ονειρεύτηκες δεν είχε καλές διαθέσεις απέναντί σου και ήταν άγριος αλλά και απειλητικός, τότε σύντομα θα έρθεις σε κάποια σύγκρουση με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος! Επιπλέον, πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου και μην ανοίγεσαι τόσο πολύ σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις και τόσο καλά! Πήγαινε στο θέμα: Ασπρόμαυρος σκυλος
Μήνυμα στις 16/4/2020 στις 18:10 @Sex
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις φίμωση
Πήγαινε στο θέμα: Σας παρακαλώ βοηθειστε
Μήνυμα στις 14/4/2020 στις 09:21 @Sex
Άντρας-Γυναίκα , όχι πολλά πολλά (άντε και τρίο με έναν άντρα και δύο γυναίκες)
Πήγαινε στο θέμα: Το είδους ταινίες προτείνατε
Μήνυμα στις 12/4/2020 στις 15:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Κατ εμέ πρέπει να το αφήσεις για λίγο το χόμπι και να κάνεις κάτι άλλο :)Πήγαινε στο θέμα: Ενόχληση στον κόκκυγα και αθληση
Μήνυμα στις 12/4/2020 στις 15:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα Νίκε! Από ότι μου χουν πει έχει να κάνει με τη συχνότητα δηλαδή πόσο συχνά τον παίζεις. Τον έχω αφήσει πχ 4 μέρες και στην πέμπτη πεταγοταν. Εγώ είμαι 16 -17 :)Πήγαινε στο θέμα: Δεν πετάγεται το σπέρμα |