Μήνυμα στις 4/8/2020 στις 05:26 @Sex
Πολύ πιθανό να ήταν ο ιδρώτας σου
Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιηση
Μήνυμα στις 18/7/2020 στις 15:39 @Sex
Μόνο για έμπειρους... Χύνεις το ίδιο γρήγορα στο σεξ όσο γρήγορα θα έχυνες αυνανιζοντας με τσόντα? Πήγαινε στο θέμα: Απορία στο sex
Μήνυμα στις 25/6/2020 στις 10:06 @Θ. Κλημεντίνη
Ακη μου εφτιαξες την ημερα ρε φιλε....να σαι καλα
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια παρακαλώ!!!
Μήνυμα στις 25/6/2020 στις 07:34 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα φόρουμ....εχω ενα προβλημα και θα σας παρακαλουσα να μην το αγνοήσετε....ειμαι 16 και πριν κατι μηνες ειχα μια σχεση με μια κοπελα η οποια σχεση δν πηγε και πολυ καλα....ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....γενικα οποτε συναντιόμασταν υπηρχε μια αμηχανια και παντα καταληγαμε να ειμαστε με παρεα....Τελος παντων αποφάσισα να το τελειώσω και να μην ξανασχοληθω μεχρι να μεγαλωσω κι αλλο....Προσφατα ομως μια φιλη μου αρχισε να μου αρεσει και εμαθα οτι και αυτη θα εκανε κατι....αλλα απο την αλλη κολωνω να προχωρησω γιατι φοβαμαι μην ξανασυμβει το ιδιο....μια σχεση τι πρεπει να περιλαμβανει ωστε να κυλλανε ολα ομαλα και φυσιολογικα και να μην υπαρχει ποτε αυτη η αμηχανία....αφηστε απεξω το σεξ....αλλα για ολα τα αλλα θελω μια γνωμη....ειμαι απεγνωσμενος....ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.....ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια παρακαλώ!!!
Μήνυμα στις 6/6/2020 στις 08:38 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Πλιζ βοήθεια
Μήνυμα στις 5/6/2020 στις 15:14 @Sex
Βασικά εγώ μιλούσα για το θέμα του φιλιού Αλλά σέβομαι τον κόπο σου για αυτό αποδεκτή...Αλλά αν μπορείς απαντά στο ερώτημα μου
Μήνυμα στις 5/6/2020 στις 08:29 @Sex
Λοιπόν βασικά θα ήθελα να μάθω....όταν γίνεται φάση με μια κοπέλα ποια είναι η κατάλληλη διάρκεια και πως θα τελειώσεις την όλη διαδικασία....θελω να πω κάνεις πίσω περιμένεις να κάνει αυτή πίσω....εύχομαι να καταλάβατε...αγόρι είμαι
Μήνυμα στις 19/4/2020 στις 08:22 @Sex
Και όταν πως το τελείωσες θέλω να πω περίμενες να κάνει αυτή πίσω η εσύ? Μετά δεν υπήρχε λίγο αμηχανία? Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 18/4/2020 στις 15:37 @Sex
Λοιπόν αρχικά ναι ξέρω αυτό που θέλω να μάθω δεν έχει τόσο πολύ σχέση με το σεξ... λοιπόν θέλω να μάθω και θα το εκτιμούσα πολύ οποίος/α μου απαντούσε πως κανονίζεις μια φαση...να φασωσεις δηλαδή ένα κορίτσι...θέλω να μου πείτε γενικά όλη την διαδικασία η έστω μια δική σας εμπειρία....δλδ πως να της το ζητησω, τι να κάνω όταν συναντηθούμε, πρέπει να το κανω κατευθείαν η να συζητήσουμε λίγο και αν ναι τι? Γιατί από την στιγμή που θα έρθει για φάση νμζ θα είναι λίγο άκυρο να της πω κάτι άσχετο για να πιάσουμε συζήτηση και επίσης όταν τελειώσουμε τι πρέπει να κάνω φεύγω η πιάνω κουβεντουλα? Να τονίσω ότι με την κοπέλα είμαστε απλά καλοί φιλοι. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΛΆ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ...ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΊΓΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! *Ξέρω πάνω κάτω πως να φιλάω οπότε μην επικεντρωνεστε εκεί... βέβαια οποίος θέλει να δώσει καποιο tip δεκτός Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι την βοήθεια σας! |