Μήνυμα στις 27/8/2021 στις 07:40 @Sex
Lida δε ξέρω την ηλικία σου αλλά όλες οι απαντήσεις εύστοχες εύχομαι να γράφεις πιο συχνα και αλλού μπράβο .Bruk όντως το σώμα σου δεν είναι έτοιμο ακόμη για αυτό νιώθεις αυτό χωρίς να χύνεις
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να εκσπερματωσω
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 06:01 @Sex
Δε θα διάλεγα πότε ένα από τα δύο χαχαχα !και τα δύο μόνο !! Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 05:24 @Sex
Χαχαχαχα άλλο αυτό.και τα δύο χρειάζονται
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 04:20 @Sex
Η lida βάζει γυαλιά παιδιά.ευστοχες σχεδόν όλες οι απαντήσεις μπράβο. ρίξε μια μαλακιά πιο πριν όπως είπε η lida ..θα δεις διαφορά αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 5/7/2020 στις 09:44 @Sex
Όχι καμιά περίπτωση δεν υπάρχει να έμεινες έγκυος με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις.αν είσαι σίγουρη πως δεν τελείωσε μέσα .μην αγχώνεσαι και θα σου έρθει .
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ
Μήνυμα στις 2/7/2020 στις 10:28 @Sex
Ερώτηση . Γυναίκες-άντρες που θέλετε που σας αρέσει να σας χύνουν που θέλετε που σας αρέσει να χύνεται. Εμένα μου αρέσει κωλο και πόδια στα δάχτυλα ειδικά αν έχει ωραίο νυχακι . Στην φίλη μου της αρέσει στήθος στόμα Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρέσει
Μήνυμα στις 15/6/2020 στις 10:28 @Sex
Καταρχάς θα πρέπει να σε δει ο γυναικολόγος σου αν έχεις κάποιο θέμα η όχι . Και στην συνέχεια αν όλα είναι καλά δοκίμασε περισσότερο λιπαντικό . Τώρα για το πρωκτικό ε καλό είναι να μην γίνεται και συνέχεια . Επίσης καλό είναι να κάνεις και μόνη σου εξάσκηση για να χαλαρώνεις πιο εύκολα
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό/πόνος κατά την διείσδυση από μπρ
Μήνυμα στις 4/4/2020 στις 15:39 @Sex
Τώρα που λόγω της καραντίνας μένουμε μέσα. όσοι μένουμε με τις σχέσεις - γυναίκες -αντρες.οι παντρεμένοι και μη. Να ξεσκονισουμε λίγο το Kamasutra .πειτε μου τις καλύτερες ερωτικές στάσεις που προτιμάτε και γιατί .
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία
Μήνυμα στις 27/3/2020 στις 05:15 @Sex
Παιδιά εγώ να σας πω πέρα από τα άσχημα αυτά που βιώνουμε.. τελευταία βδομάδα κάναμε σεξ ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές πιστεύω κανει καλό στο κομμάτι αυτό ;)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ στην εποχη του κορονοιου |