Μήνυμα στις 29/3/2020 στις 16:18 @Θ. Κλημεντίνη
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα να ξανά στείλω μήνυμα αξίζει
Μήνυμα στις 23/3/2020 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου και εσένα όπως είπα και στο μήνυμα μου φαντάσου τηξ σκέφτομαι κάθε μέρα περίπου και την έχω δει στο όνειρο μ αρκετές φορές και άλλα πολλά σκηνικά δεν ξερω με έχει φάει η σκέψη τέλος πάντων φιλαράκι αν δεν έχεις θέμα πες μ κάποια πράγματα δικά σου για το ραντεβού την δική σου άποψη και ιδέες αν δεν βαριέσαι
Μήνυμα στις 22/3/2020 στις 09:18 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλαράκι ευχαριστώ για την απάντηση σου απλώς το θέμα είναι δεν ξερω πως να αρχίσω πάλι την συζήτηση το πρώτο μήνυμα που να στείλω πως θ είναι
Μήνυμα στις 20/3/2020 στις 15:13 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ λοιπόν αρχίζω με αυτό που θέλω να σας πω μίλαγα με μια κοπέλα πριν ένα χρόνο από το Γενάρη μέχρι Μάιο τα πράγματα πήγαιναν καλά σε πολλές φάσεις μέσω των μηνυμάτων μέχρι που κανονίσαμε και βγήκαμε έξω και ολα δείξανε όταν βγήκαμε έτσι κατάλαβα εγώ συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι που είπαμε όταν βρεθούμε από κοντά να λύσουμε το μεταξύ μας εγώ ήθελα να πάει προς σχέση όλο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα εγώ είμαι είκοσι δύο και αυτή δέκα οχτώ όπου μια μέρα το θέμα στράβωσε δεν μπόρεσα να βρεθώ μαζί της από κοντά και τις είπα όλα αυτά που ένιωθα από μήνυμα και σταματήσαμε να μιλ άμε μετά το μήνυμα τέλος το θέμα μ είναι ότι θέλω να τις ξανά στείλω μήνυμα να βρεθούμε από κοντά να το ξανά κυνηγήσω όλο αυτό κι ας πέρασε ένας χρόνος το θέμα είναι ότι την σκέφτομαι πολλές φορές δεν αντέχω νομίζω ότι τότε την ερωτεύτηκα τότε που την είδα πρώτη φορά και ακόμα αυτό με τρώει θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω σε αυτό όλο σορρυ που είναι έτσι γραμμένο το κείμενο έχω θέμα με την οθόνη του κιν μ
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα να ξανά στείλω μήνυμα αξίζει |