Μήνυμα στις 23/4/2020 στις 10:39 @Sex
Να ρωτησω αυτες τις μερες λογο του ιου μπορω να παω να επισκεφθώ καποιον ουρολογο? Αν οχι ξερετε ποτε θα επιτρέπεται?
Πήγαινε στο θέμα: Ουρολογος
Μήνυμα στις 6/4/2020 στις 06:23 @Sex
Το laser κυμαίνεται και αυτο 500-800 ή ξεπερναει τα 800? (Σε ευχαριστώ για την υπερπλήρη απαντηση με βοήθησες αρκετα)
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη αποριες
Μήνυμα στις 4/4/2020 στις 19:28 @Sex
Οποις γνωριζει να μου απαντησει σε αυτα τα ερωτήματα που εχω: 1.Ποσο χρηματα κοστιζει πανω κατω να κανω περιτομη? 2.Ποση ωρα κραταει το χειρουργείο και αμα ποναει? 2.Ποσο καιρο κραταει η αποθεραπεία? 3.Κατα την περιοδο της αποθεραπείας θα μπορω να πηγαινω στις υποχρεώσεις που εχω πχ σχολη , δουλεια ή θα πρεπει να ειμαι συνέχεια στο κρεβατι ? Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη αποριες
Μήνυμα στις 17/3/2020 στις 04:20 @Sex
Παταω αποδεκτή σε οποιον με βοηθησει (Αν χρειάζεστε καλυτερη περιγραφή της κατάστασης απλως στειλτε )
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση? Βοηθεια οποιος γνωριζει
Μήνυμα στις 16/3/2020 στις 08:48 @Sex
Καποιος που να γνωρίζει?? Συγνώμη για το σπαμμ αλλα ειμαι αγχωμενος γιατι δεν υπαρχει δυνατότητα να παω στον γιατρο και ελπιζω να υπάρχει λυση ωστε να το διορθώσω μόνος... Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση? Βοηθεια οποιος γνωριζει
Μήνυμα στις 15/3/2020 στις 06:43 @Sex
Καλησπέρα ειμαι 18 και ο βαλανος ακομη δεν εχει αποκαλυφθει μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη στο πως να χειριστω την κατασταση μονος? (σοβαρες προτασεις μονο παρακαλω) Οποιος ειχε το ίδιο θεμα ή γνωριζει τι πρεπει να κανω παρα καλω ας στείλει
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση? Βοηθεια οποιος γνωριζει |