Μήνυμα στις 14/3/2020 στις 13:02 @Sex
Όχι όχι όχι, μην ξαναπροσπαθησεις! Το καλύτερο θεωρώ είναι Ειρήνη μου να ξεκινήσεις με μία εξέταση ούρων. Πρέπει να πας πρωινό δείγμα σε μικροβιολογικο εργαστήριο(γενική ούρων). Αυτοί είναι αρμόδιοι να σου πουν αν χρειαστεί να κάνουν καλλιέργεια ούρων και να βγάλουν αντιβιογραμμα. Άλλες περιπτώσεις λύνονται με μια αλοιφή, άλλες με αντιβίωση, με κολπικά υποθετα κτλ.Να ξέρεις πάντως ότι όταν ανιχνευθεί κάτι σε εμάς πρέπει να κάνει εξετάσεις και ο φίλος μας/φίλη μας!!! Φυσικά εννοείτε ΟΤΙ 🐼 χρησιμοποιούμε προφυλακτικό. Μην ψαρώνεις σε λύσεις όπως (💊 αντισύλληψης κτλ).Τα ΣΜΝ είναι πάρα πολλά και ο κόσμος έχει άγνοια. Κρίμα που δεν σε γνωρίζω προσωπικά για να πηγαίναμε μαζί σε γυναικολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: Πόνοι στο σεξ
Μήνυμα στις 13/3/2020 στις 08:08 @Sex
Η πολύ τριβή γενικώς να ξέρεις δεν κάνει και τόσο καλό σε αυτό το σημείο(μύκητες)είτε με το χέρι ή με την γλώσσα είτε με το πέος του😊Εκκρίσεις υγρών που μυρίζουν όχι και τόσο ωραία, ερυθρότητα, φαγούρα είναι συμπτώματα(και στους δύο)..Καλό πλύσιμο της περιοχής και στέγνωμα και αποχή για λίγο διάστημα. Μετά πολύ λιπαντικό, λίγα χαδακια και διείσδυση μέσα σου... 😉 Πήγαινε στο θέμα: Πόνοι στο σεξ
Μήνυμα στις 13/3/2020 στις 04:55 @Sex
Ειρήνη μου μήπως πρόκειται για μικροτραυματισμο της περιοχής; Όπως και να έχει πάντως από την στιγμή που είσαι μία σεξουαλικα ενεργή κοπελίτσα πρέπει να ξεκινήσεις Τεστ Παπ κτλ... Οι γονείς σου όπως και οι γονείς όλων μας είχαν έχουν και θα έχουν τέτοιου είδους ταμπού. Τους δικαιολογώ ως ένα σημείο αλλά ότι και να γίνει πρόκειται για ανθρώπους που μας αγαπούν. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού της κοπέλας μου. Να προσέχεις 😘😘😘
Μήνυμα στις 13/3/2020 στις 04:33 @Sex
Μικρή μου νομίζω ότι ο γυναικολόγος είναι ο αρμόδιος. Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι η κόρη τους έχει μεγαλώσει πλέον
Μήνυμα στις 13/3/2020 στις 02:36 @Sex
Καλημέρα Ειρήνη 😉Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μπόλικο λιπαντικό (durex, duo κτλ) και φυσικά πάνω από όλα καθαρά χέρια.....
Πήγαινε στο θέμα: Πόνοι στο σεξ |