Μήνυμα στις 30/3/2022 στις 14:34 @Sex
Σίγουρα θα σηκωθεί στο παιχνίδι. Κάθισα και το σκέφτηκα και έχεις δίκιο. Πιθανόν να είναι άγχος υποσυνείδητα. Ευχαριστώ 💪
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου σηκώνεται.
Μήνυμα στις 5/3/2022 στις 11:57 @Sex
Καλησπέρα 17 Αγόρι. Έχω περάσει γενικά από φάσεις που εκανα σεξ και δεν κρατούσα πολύ η δεν μου σηκωνόταν εύκολα με την κοπέλα μου πχ λόγω άγχους. Τώρα έχω χωρίσει και μου αρέσει μια κοπέλα (δεν τα έχουμε αλλά το ξέρει) αλλά όταν πχ πάω σπίτι της η σε κλαμπ μου και μου τρίβεται δεν μου σηκώνεται. Εχθές ήμουν σε ένα μπαρ και ήρθε μια καυλα φίλη της και έκατσε πάνω μου κι κουνιόταν αλλά τίποτα. Ενώ γουστάρω φουλ ο μικρός φίλος τίποτα. Είναι ανησυχητικό; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου σηκώνεται.
Μήνυμα στις 23/10/2020 στις 18:36 @Sex
Καλησπέρα, Σήμερα που κάναμε σεξ και τελείωσα μέσα της (με προφυλακτικό πάντα) επειδή εκείνη δεν είχε τελειώσει ακόμα συνέχισα την πράξη για κανά λεπτό ακόμα. Όταν τελείωσε και βγήκα μου λέει δεν έχεις τελειώσει και της λέω ότι τελείωσα και ότι απλά πήγαν στην βάση του πέους. Φοβάται όμως μήπως βγήκαν κι όλας. Πήγε και πλύθηκε. Υπάρχει κίνδυνος; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσα και συνέχισα
Μήνυμα στις 6/8/2020 στις 15:12 @Sex
Καλησπέρα, είμαι αγόρι, 16. Έχω δυστυχώς το ίδιο ‘πρόβλημα’. Πολύ τριχωτός ποπουδάκος 😂 και ενοχλεί καθώς ιδρώνω και μερικές φορές με τρώει κι όλας. Λόγω της δυσοσμίας από τον ιδρώτα με τις τρίχες έχω βρει μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο. Αφού έχεις τελειώσει το μπάνιο με αφρόλουτρο, πλύνε τον στο τέλος με σαπούνι πλάκα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ (μέχρι και το πιο φθηνό κάνει δουλειά) και ξέβγαλε πολύ καλά. Δεν θα μυρίζουν οι τρίχες με τον ιδρώτα. Το λέιζερ ακούγεται πολύ καλή αν και λίγο ακριβή ιδέα αλλά είμαι 16 και δεν το σκέφτομαι ακόμη. Προσωπικά εάν ενδιαφερόμουν να έρθω σε επαφή με αγόρι θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν άτριχος ο πρωκτός του παρ όλα αυτά δεν θα με πείραζε εάν είχε τρίχες. Ελπίζω να σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Λέιζερ - πρωκτός
Μήνυμα στις 6/8/2020 στις 15:02 @Sex
Νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Είναι τα υγρά του πρωκτού. Κυρίως εάν ήταν λευκά σαν αφρός ήταν από την πολύωρη τριβή. Μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιηση
Μήνυμα στις 6/8/2020 στις 12:59 @Sex
Καλησπέρα Η κοπέλα μου διαγνώστηκε πρόσφατα με μία απλή (όπως όλοι ξέρουμε) κολπίτιδα. Ήτανε λοιπόν να πάει διακοπές αλλά τελικά τις ακύρωσε γιατί λόγω της κολπίτιδας δεν μπορούσε να κολυμπήσει καθώς ήδη ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Τελικά πήγε διακοπές και ήταν και ενώ ήταν όλη μέρα στην πισίνα τώρα λέει πως δεν νιώθει πολύ καλά αλλά ότι ο γυναικολόγος της την είχε αφήσει να κάνει μπάνιο. (Της έλεγα να μην κάνει) 1) Υπάρχει περίπτωση ο γυναικολόγος της να την άφησε να κάνει μπάνιο; 2) Για ποιο λόγο μετά από κοντά 2 εβδομάδες δεν νιώθει ακόμη καλά; Ευχαριστω και συγγνωμη εαν κουρασα Πήγαινε στο θέμα: Κολπίτιδα
Μήνυμα στις 21/6/2020 στις 10:42 @Sex
Καλησπέρα σας, Θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Είμαι 16, σχέση 1,5 χρόνο, σεξ κάθε εβδομάδα περίπου. Έχω ξεκινήσει να καπνίζω την τελευταία εβδομάδα και εκεί που τελείωνα στα 15 λεπτά τώρα κρατάω 45. Όταν τραβάω μαλακία τελειώνω κανονικά 10-15 λεπτά. Τι συμβαίνει; Οφείλεται στο τσιγάρο; Είναι καλό; Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση εκσπερμάτισης
Μήνυμα στις 3/6/2020 στις 18:09 @Sex
Ευχαριστω πάρα πολύ! Σήμερα κάναμε κανονικά σεξ χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά αποφασίσαμε βέβαια να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί έχουμε ξενερώσει το τελευταίο διάστημα χωρίς συγκεκριμένο λόγο όπως λέει. Απλά και εγώ νιώθω ξενερωμένος και ίσως μου αρέσει άλλη.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με καυλώνει
Μήνυμα στις 1/6/2020 στις 22:22 @Sex
Καλησπέρα ομάδα, Ήθελα να ρωτήσω. Είμαι 17 χρόνων και είμαι με την κοπέλα μου μαζί εδώ και ένα χρόνο. Το θέμα μου είναι πως τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα την τελευταία φορά που κάναμε σεξ μου σηκώθηκε με δυσκολία. Και τις προηγούμενες φορές (δυο, τρεις) στα προκαταρκτικά δεν μου είχε σηκωθεί καν. Τι συμβαίνει; Επίσης δεν έχω πια πρωινές στύσεις εδώ και αρκετό καιρό (δεν θυμάμαι ποσο συγκεκριμένα). Σκεφτόμουν όμως επειδή τον τελευταίο καιρό τσακωνόμαστε αρκετά να της έκανα μια ρομαντική έκπληξη στο δωμάτιο της με κεριά και τέτοια αλλά φοβάμαι μην δεν μου σηκωθεί. Τι κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Δεν με καυλώνει
Μήνυμα στις 5/5/2020 στις 22:46 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδάκια. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως σε δυο χρόνια ενηλικιώνομαι και θα βγάλω δίπλωμα. Έχετε κάποιο εργαλείο (σε καλή τιμούλα (όχι 60.000), αρκετά γρήγορο και βολικό) να μου προτείνετε; Μου αρέσουν τα κομψά αυτοκίνητα και αρκετά γρήγορα αυτοκίνητα και όχι τα σπορ τύπου Supra και μαλακίες. Πείτε γνώμες. Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκίνητο και ενηλικίωση |