Μήνυμα στις 14/10/2020 στις 12:45 @Κλάψιμο
Καλησπέρα είναι από το καλοκαίρι; Που επισκέπτομαι πολύ συχνά την τουαλέτα. Πλέον ή και δύο ή και τρεις φορές τη μέρα... Είναι από σκληρά, μαλακά και σε μορφή διάρροιας... Δεν είναι μαύρα και δεν έχουν αίμα. Πολλές φορές αφού φάω κάτι. Τι συμβαινειιι?!!
Πήγαινε στο θέμα: Συχνη αφοδευση
Μήνυμα στις 29/7/2020 στις 03:36 @Ftou.gr admin
Για ποιο λόγο κάνατε ban το προφίλ George187 ; Είχε ανοίξει ένα θέμα "Καύλες ♥️" ,όχι ο ίδιος, και ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια εκείνη που το άνοιξε. Διότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι στο φόρουμ όταν ανοίγουν θέμα ζητούν βοήθεια. Κι άσχετα από αυτό δεν ειπώθηκε κάτι που παραβιάζει τους κανονισμούς της σελίδας... Δεν τη ρώτησε για προσωπικά δεδομένα ούτε ανταλλαγή social media. Και ούτε επρόκειτο να το έκανε όπως έμαθα εφόσον ήθελε μόνο αποδεκτή... Αδικία.
Πήγαινε στο θέμα: Άδικο ban
Μήνυμα στις 23/5/2020 στις 00:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ νομίζω ότι εννοούσε πως φέρθηκες με κότσια . Ωστόσο, ο καλύτερος που μπορεί να σου εξηγήσει είναι ο ίδιος.Πήγαινε στο θέμα: Μπαλακι
Μήνυμα στις 23/5/2020 στις 00:43 @Sex
1. Τίποτα. Είναι δικό του το θέμα. 2. Όχι. 3. Παίρνε του ό,τι μπορείς κι εξήγησέ του. 4. Ο αδερφός του ας κοιτάει αυτά που τον αφορούν και όχι εσάς. Αν θέλει ο φίλος σου θα το πει ο ίδιος. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 22/5/2020 στις 12:53 @Sex
Ένα σου λέω , αν σε ενθουσιάζει περισσότερο το ανδρικό φύλο από ότι το γυναικείο στρέψου προς το ανδρικό .
Πήγαινε στο θέμα: Απάτη-bi-ηθική καμία
Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 01:33 @Sex
Να μη ντρέπεσαι . Αφού γνωρίζεις καλά ότι τον θες .
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με αγορι
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 16:29 @Sex
Ξεκίνησα να αυνανίζομαι στα 15 , δεν τρολάρω κανέναν , το μέγιστό μου ήταν 4 φορές την ίδια μέρα , τώρα πλέον το πολύ 1 φορά τη μέρα ( 2 σπάνια ) . Με έχει πιάσει η μάνα μου δυστυχώς να βλέπω τσόντα αλλά ήμουν ντυμένος ... Τέλος πάντων φυσιολογικό είναι οπότε δεν αντέδρασε .
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 10:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγώ 1 φορά (το πολύ ) την παίζω καθημερινά . Όμως , αυτές τις δύο ημέρες που η θερμοκρασία έχει ανέβει δεν την έχω παίξει καν . Το μάξιμουμ που είχα ήταν 4 φορές σε μία ημέρα ...Πήγαινε στο θέμα: Επιπτώσεις της καραντίνας
Μήνυμα στις 16/5/2020 στις 09:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα ο ένας μήνας δεν είναι και πολύ , οπότε μπορεί να είναι ακόμη ψημένος μαζί σου . Από μεριάς σου , τώρα νομίζω ότι σου λείπει και τον θες πίσω . Θα σε παρακινούσα να κάνεις μία απόπειρα να τον ξανά-προσεγγίσεις , γιατί αν όχι , μπορεί να σου μείνει απωθημένο και μετά να το μετανιώσεις όταν περάσει καιρός . Άλλωστε τι θα χάσεις αν προσπαθήσεις ; Κι αν έχει βρει άλλη τότε μην τον πιέσεις , άσ' τον να κάνει εκείνος την επιλογή του . Αποδεκτή αν σε βοήθησα . :)Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με αγορι
Μήνυμα στις 8/3/2020 στις 06:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
1) Εγώ είμαι 16 στα 17. 2) κι εμένα κάπου τόσο είναι 3) είσαι πάνω από τον Μ.Ο. 4) λογικοτατα θα μεγαλώσει αν όχι τότε σίγουρα θα παχυνει. Νομίζω κάπου στα 19 έτη σταματάει. 7) όχι ποτέ κανέναν. Αποδέκτη αν οκ. Πήγαινε στο θέμα: Ηλικία πεος |