Μήνυμα στις 15/6/2020 στις 21:12 @Sex
Εγώ με τον κολλητό μου μέχρι περισι μόνο πίπα περνάμε ο ένας στον άλλον αλλά μια μέρα ήμασταν μέσα στην καυλα και οι δυο και του προτιμά να τον γαμήσω και δέχτηκε μόνο αν με γαμισει αυτός πρώτα. Ετσι έγινε με γαμισε πόνεσα παρά πολύ και δεν μου άρεσε και όλας αλλά όταν τον γαμισα εγώ το ευχαριστήθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που έχυσα ενώ το έκανα χωρίς προφυλακτικό γιατί με την κοπέλα μου τότε που ήταν και η πρώτη μου εννοείτε πάντα φορούσα .Γενικα από τότε μια φορά τον μήνα το κάνουμε και βοηθάει λίγο στις καυλες
Πήγαινε στο θέμα: Καυλα με φιλους
Μήνυμα στις 10/5/2020 στις 20:04 @Sex
Είμαι 17 ξεκίνησα στα 10 δέκα και απλά τον έπαιζα χωρίς να χύνω μέχρι που νομίζω ήμουν 11 μου έδειξε ο ξάδελφος μου που ήταν 15 .Μια φορά με έπιασε η μάνα μου απλά έκλεισε την πόρτα και έφυγε και μια πρόπερσι ο κολλητός μου όταν είχε έρθει σπίτι μου του άνοιξε η μάνα μου του είπε ότι είμαι στο δωμάτιο μου και μπήκε χωρίς να χτυπήσει και να σου εγώ να χύνω. Αλλά βασικά ήταν καλύτερα φάση γιατί από τότε τον παίζουνε μαζί μετά το σχόλιο σπίτι του που οι γονείς του δουλεύουν μέχρι αργά .Όταν δεν είχαμε καραντίνα τον έπαιζα 6 φορές τώρα δεν βγαίνω από το δωματιό μου
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 15/4/2020 στις 10:19 @Sex
Θα προσπαθήσω να βρεθω μαζί της και να το εφαρμόσω ελπιζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να τα καταφέρω
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχίες για το πέος
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:40 @Sex
Αν και είναι από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις θα πω βυζια γιατί πάλι πιστεύω πως είναι το πιο sexy γυναικείο σύμβολο και ενώ τον κωλο τον βλέπεις και πάνω από τα ρούχα τα βυζια δεν μπορείς , είναι και διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίκα
Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πιο πολύ κανονικές αλλά και λεσβιακάΠήγαινε στο θέμα: Το είδους ταινίες προτείνατε
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:11 @Sex
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχω να πω να μην μπαίνει ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 16:06 @Sex
Κάτι άσχετο με το θέμα άμα ξανα δοκιμάσω με την κοπέλα μου ,άμα ξαναβρεθούμε με όλα αυτά που γίνονται ,πως μπορώ να μπω πιο εύκολα μέσα χωρίς να πονάει ,να πω ότι λιπαντικό δεν μπορώ να πάρω μένω έξω από την Θεσσαλονίκη όποτε τώρα με τον κοροναϊο μπορώ να πάω καμία άλλη λύση υπάρχει . Ας πούμε να της κάνω πριν γλυφομούνι ή κάτι τέτοιο και επειδή δεν έχω ξανακάνει μπορείς να δόσεις καμία συμβουλή
Μήνυμα στις 12/4/2020 στις 16:25 @Sex
Εγώ φοράω μποξεράκια γιατί νομίζω ότι αρέσουν πιο πολύ αλλά είναι πολύ άβολα συνέχεια φεύγει στα πλαγιά και άμα καυλώσει φαίνεται παρά πολύ.
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου?
Μήνυμα στις 12/4/2020 στις 09:32 @Sex
Και βασικά με την προηγούμενη γκομενα μου το είχα κάνει δεν είναι η θα είναι η πρώτη μου φορά και είχα σχεδόν κόψει και την μαλακια τότε απλά τώρα με αυτήν δεν έχουμε κάνει κάτι.Και για το μεγεθος αν μπορω να το κάνω λίγο μεγαλύτερο να περάσει τα 20 γιατί όχι
Μήνυμα στις 10/4/2020 στις 18:46 @Sex
Καλά τσόντες δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω μετά πως θα ξεδίνω δυο φορές που δοκίμασα να το κάνω με την κοπέλα μου Την πρώτη φορά εκεί που τα είχα ετοιμάσει όλα έλειπαν οι γονείς μου κτλ. Μου λέει δεν είναι έτοιμη την δεύτερη πήγα να της βάλω δυο δάχτυλα και άρχισε να πονάει που να πήγε να και να της βάλω και πούτσο. Και κοιλιά να χαθεί δεν έχω από το 15 πάω γυμναστήριο και ξυρίζω και αρχιδία απλά νομίζω ότι είναι μικρό
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχίες για το πέος |