Μήνυμα στις 23/3/2020 στις 14:41 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε πρέπει να το κυνηγήσεις αμα την αγαπάς! Στείλε της ένα μήνυμα τύπου: Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα ήθελα να ξαναβρεθούμε να συζητήσουμε αν εχεις ελεύθερο χρόνο την ταδε μερα και ωρα. Συγγνώμη αν σου το ειπα καπως απότομα. Θέλω να μιλήσουμε και να τα βρούμε σαν ώριμοι ενήλικες. Αφού την αγαπάς πολύ, αξίζει να το κυνηγήσεις. Προσπάθησε. Αποδεκτή παρακαλώ. Αν θελεις να σου πω και άλλους τρόπους για να της πεις διαφορα στο ραντεβού πες κατω Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα να ξανά στείλω μήνυμα αξίζει
Μήνυμα στις 2/3/2020 στις 10:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλενάδα! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ένα τεστ εγκυμοσύνης, αιματολογικές εξετάσεις εαν το τεστ βγει θετικό και επιλέγεις τι θα κάνεις. Μην πανικοβληθεις, πάρε σοβαρές αποφάσεις εαν είσαι έγκυος. Εαν είσαι ανήλικη μίλα στη μητέρα σου όσο δύσκολο κι αν είναι, Αλλιώς σε μια καρδιακή φιλη. Σου ευχομαι τα καλύτερα!Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση-Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 26/2/2020 στις 10:11 @Θ. Κλημεντίνη
Είναι ένας, ας τον πούμε τη μαθηματική συνάρτηση ψ. Είναι τέλειος, υπέροχος έξυπνος και τον εχω ερωτευτεί και τον αγαπάω για άπειρους λογους. Έλα ομως που αυτος με αγνοεί και δεν ενδιαφέρεται ουτε για την ύπαρξη μου. Δύο χρόνια τωρα παλεύω με νύχια και με δόντια να τον καταφέρω, και αυτός πηγε και τα φτιάξε με φοιτήτρια 3 χρόνια μεγαλύτερη του... Εκτός αυτού, εχω γίνει ρεζίλι μάλλον σε πολλούς. Καιι, το κερασάκι στη τούρτα ειναι οτι αυτή κάνει κάτι πιπιλιες να σα χταποδι και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ολες μου λένε οτι θα χωρίσουν, αλλά εχω κλαιω τη μοιρα μου συνέχεια. Τι θα κανω για να του αρεσω; τι να κάνω για να ηρεμησω; τι να κάνω μέχρι να χωρισουν και πως θα με δει εμφανισημη μετα;
Πήγαινε στο θέμα: ο τέλειος και άπιαστος...
Μήνυμα στις 26/2/2020 στις 09:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα! Είναι πρόβλημα λίγο. Μην κάνεις κάποια απότομη κίνηση ούτε να της στείλεις Μήνυμα. Μάθε όσα περισσότερα μπορείς διακριτικά και άρχισε να έχεις eye contact μαζί της, δηλαδή να την κοιτάς επίμονα. Επίσης, όλο και κάποιον φίλο θα έχεις στο τμήμα της, μπαινόβγαινε σε κάθε διάλλειμα εκεί και κοίτα την. Όταν αρχίσει να σε κοιτάει και αυτή, μιλήστε και λιγο γνωριστείτε καλύτερα και Κάντε παρέα για αρχή. Μετά πες της τι νιώθεις, αλλα μη βιαστείς, ούτε την πρήζεις Γιατί ενοχλεί. Ήρεμα πάντα και πολυ άι κοντακτ. Να θυμάσαι στην αρχή ΜΟΝΟ ομιλία φεις του φεις οχι απο μηνύματα!Καλή επιτυχία!! Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να τα ζητήσω από ένα κορίτσι |