Μήνυμα στις 10/12/2020 στις 12:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε μου,Εγώ την έχω παίξει στο γραφείο του πατέρα μου. Έχει μια βιβλιοθήκη και από πίσω ένα καναπέ. Ένα βράδυ και ενώ ήταν όλοι οι υπάλληλοι εκεί δεν άντεχα και πήγα και βάρεσα. Επικίνδυνο αλλά απίστευτο. Πολλές φορές έχω τραβήξει ενώ οδηγαω. Απίστευτη καυλα. Μία φορά είχε τύχει να πάμε με τον πατέρα μου και έναν φίλο του και υπάλληλο για ένα επαγγελματικό ταξίδι και ένα βράδυ πήγαμε να δούμε κάτι πάνω στην δουλειά σε ένα εργοστάσιο από το οποίο μπαίνω-έβγαιναν συνέχεια άνθρωποι, υπάλληλοι κλπ αλλά και μόνο η ιδέα ότι κάποιος θα με δει ή θα με πιάσει ο πατέρας ή ο υπάλληλος του μου την έκανε κάγκελο. Πήγα στο αμάξι το οποίο ήταν ορατό για όλους αλλά είχε λίγο φιμε τζάμια και ξεκίνησα να την παίζω. Ευτυχώς είχα υγρά μαντηλάκια. Αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Ελπίζω να σου αρέσουν. Πάτα αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Ριψοκινδυνο μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 20/8/2020 στις 09:56 @Sex
Πείτε κι άλλοι τις δικές σας εμπειρίες.
Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει;
Μήνυμα στις 6/5/2020 στις 17:16 @Sex
Το τελευταίο καιρό μου αρέσει να αυνανίζομαι μέσα στο αμάξι την ώρα που οδηγώ. Η καταγωγή μου είναι από επαρχία και τώρα λόγω κορωνοιού που έχω γυρίσει αν έχω βγει και καθώς γυρνάω με πιάσει να τραβήξω μία πηγαίνω από δρόμους που έχει χωράφια και με χαμηλή ταχύτητα ξεκινάω και την παίζω. Πείτε και εσείς περίεργες περιπτώσεις ή τρόπους αυνανισμού; Περίεργα μέρη και διάφορα τέτοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός στο αμάξι.
Μήνυμα στις 5/3/2020 στις 21:03 @Sex
Γειά σας φίλοι του φόρουμ. Το θέμα μου δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ όσο με τις σχέσεις γενικότερα. Είμαι 19 χρόνων και δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου σχέση. Γενικά είμαι πολύ ντροπαλός και να μου αρέσει κάποια δεν πρόκειται να κάνω κάτι. Όταν βγαίνω έξω δεν προσέχω να δω αν κάποια με κοιτάζει ή κι αν εγώ δω κάποια και μου αρέσει δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να γραφτώ σε μια εφαρμογή η οποία έχει να κάνει με γνωριμίες κτλ. Από εσάς θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάποιος άλλος γραφτεί σε τέτοια εφαρμογή και πως πήγε. Ένιωθε ποιο άνετα να μιλάει με κοπέλες; Επίσης θα ηθελα τα κορίτσια να μου που πως τους αρέσει να τις προσεγγίζει ένα αγόρι κτλ. Όπως καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα κάνω αποδεκτή σε όποιον με καλύψει καλύτερα. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση
Μήνυμα στις 5/3/2020 στις 16:55 @Sex
Terminator16000 χαίρομαι που αντέγραψες την απάντηση που σου είχα δώσει εγώ οατν ρώτησες για τρόπους αυνανισμου. Ελπίζω να βοήθησες ( εγω δηλαδή ).
Πήγαινε στο θέμα: Βαρέθηκα να τρομπάρω...
Μήνυμα στις 18/2/2020 στις 18:49 @Sex
Όποιος δώσει σωστή και αληθινή απάντηση θα έχει αποδεκτή.
Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει;
Μήνυμα στις 16/2/2020 στις 16:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου φίλε!!!!Αν θες να κάνεις τον κλασικό τρόπο αυνανισμού πιο ενδιαφέρον μπορείς να χρησιμοποιήσεις Τζόνσον λάδι. Εγώ αυτό κάνω γιατί είναι γαμάτο, προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιξ. Σου δίνει μια αίσθηση καψίματος και μαζί με την κάβλα της στιγμής είναι άλλο πράγμα. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο μπορείς να αγοράσεις αυνανιστήρια. Δεν το έχω δοκιμάσει άρα δεν μπορώ να σου πω από προσωπικής άποψης αλλά φίλοι μου λένε είναι ωραίο. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή 😉. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρι. Να το διπλώσεις έτσι ώστε να σχηματίσει τρύπα. Η αίσθηση είναι σαν να κάνεις σεξ. Εγώ έχω αυνανιστεί με κάλτσα. Έτσι όπως έχεις βάλει την κάλτσα για να καλύψεις το πέος απλά τον παίζεις. Καλό είναι αν έχεις ξεμείνει από ιδέες 😂. Δοκίμασε επίσης να παίζεις μόνο την βαλανο. Να μην κάνεις όλη την κίνηση της ράβδου αν καταλαβαίνεις τι λέω. Εμένα με ερεθίζει πιο πολύ. Για τέλος εγώ έχω να πω ερεθισμό του προστάτη. Αν δεν έχεις κολλήματα δοκίμασε να βάλεις δάχτυλο στον εαυτό σου 🖕. Αυτό βέβαια προτρέπει έναν καθαρισμό και κάποιο γάντι αν θες αλλά εγώ το κάνω. Βέβαια με κάνει να χύνω πιο γρήγορα γι αυτό το κάνω με αργούς ρυθμούς. Σορρυ για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα να σε καλύψω όσο καλύτερα γινόταν. Πάτα αποδεκτή αν καλύφθηκες👍!! Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 7/2/2020 στις 13:05 @Sex
Γειά σας παιδιά, Η ερώτηση μου είναι ίσως λίγο περίεργη και αφορά κυρίως άντρες και θέλω να μου απαντήσει κάποιος που του έχει συμβεί. Λοιπόν, έχετε πιάσει ποτέ κάποιον άντρα της οικογένειας σας ( τον πατέρα σας ή τον θείος σας κτλ.) να βλέπει τσόντες ή να αυνανίζεται; Και αν ναι, τι κάνατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα κάνω αποδεκτή σε όποιον έχει την καλύτερη εμπειρία. Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει; |