Μήνυμα στις 24/3/2021 στις 15:16 @Sex
Καλησπέρα παίδες ήθελα να ρωτήσω αν μόνο εγώ το έχω κάπως έννοια αν στον στρατό κυκλοφορείς γυμνός ή όχι και αν είναι άβολο κτλ ; Έχω ακόμα ένα χρόνο για να πάω και πραγματικά με προβληματίζει γενικά δεν έχω κολλήματα να δείξω πουτσα ή κωλο και σε άλλους άντρες αλλά αν κάποιος νιώθει άβολα εκεί θα με κάνει και μένα να νιώσω. Πείτε μου εμπειριες αν έχει κανείς σας και αν κάποιος έχει την ίδια απορία με εμένα ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Φάση στον στρατό
Μήνυμα στις 17/1/2020 στις 05:38 @Sex
Ωραίος ρε τελειος και ο κολλητός και εσύ!! Αποτι κατάλαβα λοιπόν εσύ είσαι φουλ άνετος σε γυμνο κτλ και ο φιλος σου το ίδιο. Γενικά άλλη φάση στα αποδυτήρια έχει γίνει και με κάποιον άλλον ; Όχι απαραίτητα φιλο. Είναι ωραία η φάση στα αποδυτήρια έχει τύχει να δεις πέος άλλου και να σου σηκωθεί ; Έχεις δει άλλον να τραβάει ή έχει τύχει να δεις κάποιον και να φαντάζεσαι πραγματα μαζί του εκείνη τη στιγμή; Προσπάθησε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μου !! Ευχαριστώ πολύ πάτα αποδεκτή αν θες
Πήγαινε στο θέμα: Αντρικά αποδυτήρια
Μήνυμα στις 16/1/2020 στις 14:06 @Sex
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε συμπεριφορές και φάσεις στο γυμναστηριο στα αποδυτήρια θέλω να πάω και δεν ξέρω τι να κάνω με το σώμα μου πως να κάνω μπανιο ας πούμε να είμαι άνετος κτλ; Έχετε εσείς δικές σας εμπειρίες ; Έχετε δει κανένα γυμνο ; Αν ναι πως ήταν τριχες κτλ και κωλους επίσης πάτε με φίλους σας ή προτιμάτε μόνοι επειδή ντρέπεστε ; Γράψτε εμπειρίες και βοηθήστε με ευχαριστώ ομαδάρα
Πήγαινε στο θέμα: Αντρικά αποδυτήρια
Μήνυμα στις 15/1/2020 στις 08:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε όταν εννοείς στύση προς τα πάνω εννοείς με κλίση προς την κοιλιά ; Αν ναι δεν νομίζω να αποτελεί κάποιο θέμα γιατί και εμένα έχει κλίση προς τα αριστερά αλλά κατά την ερωτική πράξη μπαίνει κανονικά. Έτσι και αλλιώς το πέος ειναι μυς οπως είναι λογικό έχει κάποια ευλυγισία. Ελπίζω να σε κάλυψα εγώ είμαι 24 με 17cm εσύ πόσο ;Πήγαινε στο θέμα: Πέος |