Μήνυμα στις 11/3/2020 στις 07:07 @Sex
Καλημέρα! Λοιπόν Ακούστε πως έχουν τα πράγματα. Ειμαι 18 χρόνων και πριν 1,5 βδομάδα το κάναμε με το αγόρι μου. Ωστοσο μου ζήτησε να μην βάλουμε προφύλαξη στην αρχή και μετά να βάλει. Το κάναμε έτσι και τελικά τελείωσε μέσα στο προφυλακτικό. Μετά κάναμε πάλι το ίδιο χωρίς και μετά με προφυλακτικό. Ήθελα Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος στο στάδιο που έβγαλε το προφυλακτικό στο οποίο είχε τελειώσει και μπήκε μετά μέσα μου ετσι; δηλαδή να είχαν μείνει υγρά τα οποία να μπήκαν μέσα μου; να επισημάνω ότι μόλις τελείωσε πήγε στο μπάνιο και σκουπιστηκε και μετά ξαναμπηκε μέσα μου
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι εγκυος;
Μήνυμα στις 11/1/2020 στις 10:26 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σήμερα μίλησα στη μητέρα μου για το αγορι που έχω όμως το πήρε πολύ άσχημα. Άρχισε να λέει ότι θα με εκμεταλλευτεί και θα με κάνει να κάνω πράγματα που δεν θέλω. Επιπλεον είναι από το χωριό μου και λέει ότι αν χωρίσουμε θα μου βγάλει φήμη στο χωριό. Τι να κάνω για να της αλλάξω γνώμη;
Πήγαινε στο θέμα: ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙ
Μήνυμα στις 11/1/2020 στις 10:23 @Flame
Lucky strike εγγυηση για εμενα. Τα κανω 7 μηνες και πραγματικα ειναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε τσιγάρο. Ελαφρύ όσο χρειάζεται και πολύ γευστικό. Καταλαβαίνεις ότι κάνεις τσιγάρο χωρίς ωστόσο να σε καίει και να έχει άσχημη επιγευση. Στο συστήνω 😊
Πήγαινε στο θέμα: Τι τσιγάρα κάνετε; |