Μήνυμα στις 3/10/2020 στις 20:18 @Sex
Εχω γραψει για αυτο και σε προηγουμενο θεμα. 13 χρονων( πριν 1μιση χρονο περιπου)Με εναν φιλο Συζηταγαμε πολυ για τετοια θεματα και ειχαμε πει να τις συγκρινουμε καυλωμενες, μου λεει παω στο μπανιο να καυλωσω και θα σου πω οταν ειναι, μετα απο λιγο με φωναξε πηγα και τον ειδα ολογυμνο με τσοντα στο κινητο και την πουτσα ορθια, τις συγκριναμε πανω κατω ιδιες ειχαμε, μετα μου λεει δεν τραβαμε μια κιολας, γδυθηκα τελειως και εγω στην αρχη ψιλοντρεπομουν μεχρι να μου σηκωθει τελειως αλλα κατσαμε ολογυμνοι σε ενα μπανιο βλεποντας τσοντες μιση ωρα περιπου και χυσαμε 2 φορες ο καθενας.Το ξανακαναμε μετα αρκετες φορες. Πήγαινε στο θέμα: Αυανισμος με κολλητό εφηβεία
Μήνυμα στις 25/1/2020 στις 08:30 @Sex
Ξαναγραφω εδω γιατι μου ετυχε κατι πριν μερικες ημερες. Ημασταν μονοι στο σπιτι ενος κοντινου φιλου μου και μιλαγαμε για τσοντες και τι κατηγοριες μας αρεσουν οποτε καταληξαμε να χαζευουμε βιντεακια, αρχισαμε να καυλωνουμε μετα απο λιγο, μου ειπε δεν αντεχει αλλο και πως θα τραβηξει μαλακια, εβγαλε τα ρουχα του και ξεκινησε να την παιζει συντομα ακολουθησα και εγω. 4 μαλακιες τραβηξαμε ηταν πολυ καυλωτικο. Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 10/1/2020 στις 09:39 @Sex
Με εναν παρα πολυ στενο μου φιλο περσι(ημασταν και οι δυο 13) Συζηταγαμε πολυ για τετοια θεματα και ειχαμε πει να τις συγκρινουμε καυλωμενες, μου λεει παω στο μπανιο να καυλωσω και θα σου πω οταν ειναι, μετα απο λιγο με φωναξε πηγα και τον ειδα ολογυμνο με τσοντα στο κινητο και την πουτσα ορθια, τις συγκριναμε πανω κατω ιδιες ειχαμε, μετα μου λεει δεν κανουμε ενα μπανιο μαζι να τραβηξουμε και μια κιολας, ετσι και εγινε. Χυσαμε απο 2 φορες ο καθενας, ηταν πολυ ωραια φαση και αξιζε. Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο |