Μήνυμα στις 12/6/2020 στις 11:12 @Διάφορα
Καλησπέρα! Είδα όνειρο ότι με πείρε ο πρώην μου τηλέφωνο, (αυτός είναι με άλλη κοπέλα τωρα) , και μου είπε ότι θέλει να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε όλο αυτό και του είπα εντάξει και δώσαμε σημείο συνάντησης. Εγώ ξύπνησα πριν πάω να τον συναντήσω. Λοιπόν? Παει πουθενά το μυαλό σας? Ευχαριστώ φίλοι! Πήγαινε στο θέμα: Είδα τον πρώην στον ύπνο μου
Μήνυμα στις 24/5/2020 στις 16:47 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά μου. Οποιος μπορεί να μαντέψει τι συμβαίνει εδώ, γιατί εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι.. Που λέτε είδα ονειρο ένα σκύλο μαυρο,λερωμένο και φοβισμενο. Τον χαιδευα και τον ταιζα μέχρι που αυτός τελικά έγινε καθαρός και άλλαξε χρώμα προς το καφέ. Απότομα, βρεθήκαμε και οι δύο να τρέχουμε σε έναν μεγάλο δρόμο. Ο σκυλος ήταν κάτασπρος και τον κρατούσα από ένα λουρι. Καθώς τρέχαμε ξανά άλλαξε και έγινε μισος μαύρος-μισος άσπρος.
Πήγαινε στο θέμα: Ασπρόμαυρος σκυλος
Μήνυμα στις 7/1/2020 στις 11:18 @Διάφορα
Ποιος ξέρει από όνειρα?..Είμουν γυμνή μονο με το κάτω εσώρουχο σε ενα πολύ φωτινό δωμάτιο. Είχε πολλά μωράκια όμορφα να γελάνε και να παίζουνε. Εκεί ήταν και ο πρωην μου με την κοπέλα του. Παίζανε με τα παιχνίδια των μωρών και γελούσαν. Δεν με βλέπανε, ειμουν σαν φάντασμα. Τότε οι δύο τους άρχισαν να φιλιούνται και την φίλησε λαιμό και κοιλια. Άρχισαν να το πηγαίνουν στο ερωτικό. Σε κάποια φάση ο πρωην μου, με το ενα του χερι άρχισε να με αγγίζει στο σωμα ,σαν να ένιωσε ότι βρισκόμουν εκει. Με έβρισε και αποφάσισα να φύγω. Μετά τελείωσαν ότι κάνανε και εγώ είχα φύγει. Πείτε μου ότι δεν έχω χαζέψει. Και τι κάθομαι και ρωτάω εδώ...έλεος.. Πήγαινε στο θέμα: έλεος με εμένα, ονειρο ειναι.. |