Μήνυμα στις 11/2/2020 στις 15:35 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα το θεμα ειναι οτι δεν κανουμε παρεα. Ουτε ειμαστε στο ιδιο σχολειο. Και σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο ακυρο να της στειλω ετσι μηνυμα.
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 11/2/2020 στις 08:45 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Ειμαι 16 ετών και μου αρεσει μια κοπελα απτο φροντιστηριο μου. Δεν γνωριζόμαστε σχεδον καθολου γιατι ειμαστε διαφορετικες τάξεις. Ημασταν ομως στην ιδια παρεα στην εκδρομή που εκανε το φροντιστηριο και τοτε την κοίταζα και μαλλον το καταλαβε. Να της στειλω μηνυμα να βγουμε ή θα με περασει για μαλακα αφου δεν γνωριζομαστε; Πως να της αρχισω την συζητηση;
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 6/1/2020 στις 08:22 @Sex
Είμαστε και οι δύο 16 στα 17 και μένουμε στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη φορά που προχώρησα με ένα κορίτσι. Την πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου απάντησε πολύ γλυκά με είπε αγάπη και την ρώτησα εάν ήθελε να βγούμε για ποτό και εκείνη δέχτηκε. Πως να της πω να έρθει σπίτι μου μετά;
Πήγαινε στο θέμα: Φάση με κολλητή
Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 13:09 @Sex
Εχθές βρέθηκα με μία από τις κοπέλες που ήθελα να παιχτεί φάση. Πήγαμε για καφέ και μετά της είπα να έρθει σπίτι μου. Βάλαμε μουσική, λέγαμε διάφορα και κάποια στιγμή ήρθε η κουβέντα γύρω από το σεξ. Μου είπε πως έχει κάνει τρεις φορές σεξ και ότι της άρεσε πολύ. Με ρώτησε αν έχω κάνει και της απάντησα όχι. Εκείνη κοίταξε την πούτσα μου και εκείνη την έπιασε. Καύλωσα και εκείνη άνοιξε το φερμουάρ μου και μου τον έβγαλε έξω και τον έπαιζε. Της έσπασα το κεφάλι την πούτσα μου και εκείνη μου χάιδευε τα αρχίδια. Μετά τις έβγαλα τα ρούχα και το σουτιέν της έκανα γλειφομούνι και τις έβαλα δάχτυλο. Πάνω που πήγα να βγάλω τα προφυλακτικά από το κομοδίνο πήρε τηλέφωνο η μητέρα της και είπε πως είχε έρθει να την πάρει. Έτσι δεν έκατσε η φάση. Θέλω να την πάρω τηλέφωνο να βρεθούμε για ποτό και να παιχτεί τότε φάση, αλλά έχω άγχος αν θα της αρέσει. Τι να κάνω; Από την άλλη είμαστε κολλητοί; Αν δεν προχωρήσουμε τι θα κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Φάση με κολλητή
Μήνυμα στις 3/1/2020 στις 08:56 @Sex
Καλησπέρα μέλη του ftou. Τις προάλλες είχα βγει σε κλαμπ με την παρέα μου. Ήπια σχεδόν 6 ποτήρια βότκα και από εκεί και έπειτα ήμουν ψιλομεθυσμένος. Μια φίλη μου ήρθε κάποια στιγμή στο τραπέζι και με πήρε αγκαλιά και μου είπε πως με αγαπάει(φιλικά πιστεύω) αλλά δε θα πρόδιδε το αγόρι της επειδή είχε πιει παραπάνω. Μετά από αυτό με φίλησε. Μετά από λίγη ώρα που είχα πιει ακόμη παραπάνω χόρευα με μια κοπέλα 3 χρόνια μεγαλύτερη μου, με την οποία γνωριστήκαμε πρώτη φορά από κοινή παρέα. Τραγουδούσαμε μαζί κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια και γελάγαμε. Ήθελα να παιχτεί φάση και με τις δύο, αν και γουστάρω μια άλλη κοπέλα. Τι να κάνω; Είμαι 16 στα 17.
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός με κοπέλες |