Μήνυμα στις 14/1/2020 στις 07:36 @Sex
Απόφυγε τα τζιν όσο μπορείς άμα φοράς και φορά άνετες φόρμες άμα ο πόνος συνεχιστεί πήγαινέ σε γιατρό επίσης δες άμα ένας από τους δύο όρχεις είναι αρκετά επάνω τότε επειγόντως σε γιατρό. Μην τρομάζεις από αυτά που σου είπα,γενικο τσεκ. Άμα δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά τότε οκ προσπάθησε να αυνανιστης να δεις άμα πονάς επίσης. (γράψε αποτελέσματα) Πήγαινε στο θέμα: Ενόχληση στον όρχι
Μήνυμα στις 31/12/2019 στις 04:29 @Sex
Τι λες τώρα??? Πας καλά? Το κάπνισμα καταστρέφει το σπέρμα και γενικα τα πάντα. Ειδικά από 16 χρονον. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ το να είσαι 16 χρονον και να μην έχεις μπει στην εφηβεία είναι πρόβλημα το 1 από τα 500.000 άτομα μπαίνει 16 χρονον εφηβεία όπως βλέπεις μόνο ένα. Σου συνιστώ να κάνεις εξετάσεις αίματος όμως για τεστοστερόνη ΜΟΝΟ. Έλα τώρα οι άλλοι τι μιλάνε αφού δεν ξέρουν, καλύτερα μην γράψεις τίποτα παρά να γράψεις λάθος πληροφορίες. Πες μου πλιζ κατι: Η όσφρηση σου είναι καλά? Δηλαδή έχεις όσφρηση η δυσκολεύεσε να αναγνωρίσεις μυρωδιές? Άμα μου το απαντήσεις αυτό θα ξέρω καλύτερα. Καλή σου ημέρα. Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη πεους εφηβεία
Μήνυμα στις 31/12/2019 στις 04:16 @Sex
Καλημέρα, καλησπέρα. Τέλος πάντων οπότε το διαβάζεις. Οι περισσότεροι μπαίνουν στην εφηβεία 14 χρόνων αλλά υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν στην ηλικία 15 αααντε και το πολύ 16 μετά υπάρχει πρόβλημα. Σπουδάζω και πίστεψε ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω. Μπορείς να ρωτήσεις από περιέργεια τον πατέρα σου άμα θέλεις αν δεν θέλεις ΠΡΕΠΕΙ επειγόντως να σταματήσετε να αγχώνεσται γιατί μετά θα μπητε στο στάδιο της ηβηφωνιας ουσιαστικά είναι μια ψυχολογική ασθένεια που μπορείς να μην αλλάξεις χαρακτηριστικά(φωνη κ.α). Αααα και τώρα που λέω φωνή άμα η φωνή σου κάνει το λεγόμενο κρακ είναι σημάδι ότι μπαίνεις στην εφηβεία. ΣΤΑΜΆΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ. Κοίτα αυτό: Μήκος Πέους (σε εκατοστά) (μέσος όρος ± σταθερή απόκλιση) Ηλικία Νεογέννητα 3,5±0,4 0-5 μήνες 3,9±0,8 6-12 μήνες 4,3±0,8 1-2 έτη 4,7±0,8 2-3 έτη 5,1±0,9 3-4 έτη 5,5±0,9 4-5 έτη 5,7±0,9 5-6 έτη 6,0±0,9 6-7 έτη 6,1±0,9 7-8 έτη 6,2±1,0 8-9 έτη 6,3±1,0 9-10 έτη 6,3±1,0 10-11 έτη 6,4±1,1 Ενήλικες 13,3±1,6 Τιιι έφτασες μέχρι εδώ? Ωραία διάβασε και αυτό.... Εφηβεία λέμε όταν τεστοστερόνη αρχίζει να διεγηρει τους ορχις για να γίνει αυτό υπάρχει ένα πολύ σημαντικό αγγείο στον εγκέφαλο που θα δώσει το σήμα. Υπάρχουν άτομα που μπαίνουν στην ηλικία τον 13. Τρίχες δεν έχεις ακόμα πολλές γιατί το σώμα σου ακόμα ετοιμάζεται για να μπει στην εφηβεία. Ένα ακόμα πράγμα που καθηστερει την εφηβεία είναι : 1)Ο κακός υπνος. Να κάνεις πολύ καλό ύπνο δηλαδή τουλάχιστον 7-8 ωρες. 2)Αποφυγε το πορνο γιατί καταναλώνεις πιο πολύ ενέργεια και το σώμα μετά δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει καλά. Τι να κάνεις? : 1)Το ροδάκινο και το αβοκάντο περιέχουν βιταμίνες που σε βοηθάνε(το σώμα σου) να παράγει τεστοστερόνη. 2) ΣΤΑΜΆΤΑ να τρως συγκεκριμένα γλυκά όπως γλυκόρίζες γιατί ρίχνουν την τεστοστερόνη σε πολυ χαμηλά επίπεδα. 3)Γυμναστήριο δεν εεεχεις ιδέα πόσο βοηθάει το γυμναστήριο ειδικά το kick boxing και γενικα ότι σε γυμνάζει. Δεν θέλω να σου πω για περιπτώσεις άλλες. Για αυτό η συμβουλή μου είναι No Stress. Πάτα αποδεκτή άμα σε βοήθησα. Καλή σου ημέρα. Κάτι άλλο...βλεπω ένα τόνο δεκατετραχρονα να λένε ότι να ναι άμα δεν ξέρετε μην γράφετε. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια |