Μήνυμα στις 31/12/2019 στις 08:00 @Sex
Καλησπερα παιδια ειμαι 16 χρονων 2α λυκειου και το πεος μ σε πληρη στυση ειναι 15 εκ ακριβως και ξερω οτι ειναι μικρο. Στην εφηβεια αργησα αρκετα να μπω δλδ μπηκα περσυ στα 15 μου. Θελω να μ πειτε την γνωμη σας στο θεμα μ και πως θα αυξησω το μεγεθος του πεους μ. Επισης το πεος ακριβως κατω απο το κεφαλακι ειναι παραπολυ λεπτο δλδ διαμετρο πρπ 3 εκ και το προφυλακτικό μια δυο φορες που δοκιμασα εκει ειχε κενο δλδ δεν εφαρμωζε σωστα και ειχε απο μεσα αερα ηταν πιο φαρδυ απο τξ πεος μ. Ειχα δοκιμασει duo προφυλακτικα. Πειτε μ την γνωμη σας και τι πρεπει να κανω με τα προφυλακτικα
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεος
Μήνυμα στις 31/12/2019 στις 07:54 @Sex
Παιδια ολοι εσεις ηστασταν 16,14,15 το 2011 9 χρονια μετα 1 μερα πριν το 2020 καληχρονια σε ολους ειμαι εγω 16 χρονων και τον εχω 15 σε πληρη στυση. Αν μπορειτε να μ πειτε 9 χρονια μετα αν εχει αλλαξει κατι στκ πεος σας αν αλλαξε φυσικα, σε ποια ηλικια αλλαξε ποσο αλλαξε, αν χρησιμοποιησατε κατι και αν δουλεψε και αν με το πεος σας εχετε ευχαριστησει τις γυναικες που ησασταν μαζι τους και αν εχει τυχει να σας πουν καποιο σχολιο για το πεος σας οπως βοηθησαν καποιοι εσας πρξν 9 χρονια ετσι σας παρακαλω βοηθηστε καξ εμενα τρ. Επισης το πεος μ μπροστα πριν ακριβως το κεφαλακι ειναι πολυ λεπτο δλδ εχει διαμετρο περιπου 3 εκ και μια δυκ φορες που δοκιμασα προφυλακτικο σε εκεινο τκ σημειο ειχε κενο και δεν εφαρμοζαι σωστα με αποτελεσπα να εχει απο μεσα αερα καξ να σακουλιαζει κατι το οποιο ειναι οτχ και φουλ ασχημο Μακαρι να μ απαντησετε... Ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια
Μήνυμα στις 30/12/2019 στις 22:30 @Sex
Παιδια ολοι εσεις ηστασταν 16,14,15 το 2011 9 χρονια μετα 1 μερα πριν το 2020 καληχρονια σε ολους ειμαι εγω 16 χρονων και τον εχω 15 σε πληρη στυση. Αν μπορειτε να μ πειτε 9 χρονια μετα αν εχει αλλαξει κατι στκ πεος σας αν αλλαξε φυσικα, σε ποια ηλικια αλλαξε ποσο αλλαξε, αν χρησιμοποιησατε κατι και αν δουλεψε και αν με το πεος σας εχετε ευχαριστησει τις γυναικες που ησασταν μαζι τους και αν εχει τυχει να σας πουν καποιο σχολιο για το πεος σας οπως βοηθησαν καποιοι εσας πρξν 9 χρονια ετσι σας παρακαλω βοηθηστε καξ εμενα τρ. Επισης το πεος μ μπροστα πριν ακριβως το κεφαλακι ειναι πολυ λεπτο δλδ εχει διαμετρο περιπου 3 εκ και μια δυκ φορες που δοκιμασα προφυλακτικο σε εκεινο τκ σημειο ειχε κενο και δεν εφαρμοζαι σωστα με αποτελεσπα να εχει απο μεσα αερα καξ να σακουλιαζει κατι το οποιο ειναι οτχ και φουλ ασχημο Μακαρι να μ απαντησετε... Ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια
Μήνυμα στις 30/12/2019 στις 22:20 @Sex
Τελικα 3 χρονια μετα φιλε μ τι απεγινε μεγαλωσε το πεος σου? Εκανες καποια επεμβαση ? Χρησιμοποίησες κατι? Και αν ναι τι . Δουλεψε? Επισης πλεον εχει σταματησει να μεγαλωνει ή μεγαλωνει ακομα ? Πιστευω τρ αν εισαι 19 θα εχεις παει με καποιες κοπελες. Πως ηταν οι εμπειριες σου ? Σου εχουν πει κατι οι κοπελες για το μεγεθος του πεους σ ? Ειμαι 16 χρονων 15 εκ σε πληρη στυση και η αναπτυξη μ δεν εχει σταματησει ακομα. Επισης μπροστα στκ κεφαλακι ειμαι πολυ λεπτος καξ κανα δυο φορες που δοκιμασα να φορεσω προφυλακτικο ηταν πολυ λασκα δλδ δεν ηταν τεντωμενο ειχε φαση αερα απο μεσα. Σας παρακαλω πειτε μ τις συμβουλες σας γτ μου φαινεται πως τον εχω μικρο και οι κοπελες δεν θα ευχαριστιουνται μαζι μ.. Ευχαριστω.... Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση
Μήνυμα στις 30/12/2019 στις 22:14 @Sex
Φιλε μ 8 σχεδον χρονια μετα θελω να σε ρωτησω γτ εγω βρισκομαι τρ στα 16 μ χρονια και ειμαι στα 15 εκ σε στυση. Τελικα αυξήθηκε το πεος σ ή οχι?
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη πεους εφηβεία |