Μήνυμα στις 31/10/2020 στις 12:56 @Sex
Καλησπέρα. Έχω ενα θέμα. Τον τελευταίο καιρό όταν αυνανιζομαι το πέος μου χαλαρώνει. Επειδή τραβάω πολλές φορές την μέρα σπάνια φτάνει στο 100% είμαι γύρω στο 85. Έχω συνηθίσει να τραβώ πολυνγρηγορα και όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να το πάω πιο αργα μειώνω την ταχύτητα για να κρατήσω παραπάνω τότε ομως η στύση μου πέφτει στο 65πχ. Αν γίνεται αυτό και στο σεξ δεν θα είναι πρόβλημα?Μετά από λίγο μεγαλώνει πάλι όπως πριν αλλά θέλει ένα λεπτό πχ. Στο σεξ πρέπει να είναι συνέχεια στο 100% η και εκεί πέφτει λίγο και μετά ξανασηκώνεται??
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια στυσησ
Μήνυμα στις 25/10/2020 στις 21:44 @Sex
Όταν τραβάω τελειώνω πολυ γρήγορα(από επιλογή) πχ σε ένα λεπτό. Μπορεί το ότι επιλέγω να τελειώνω γρήγορα να δημιουργήσει πρόωρη εκσπερμάτωση. Εσείς πόση ώρα τραβάτε?
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορος Αυνανισμος
Μήνυμα στις 31/8/2020 στις 11:51 @Sex
Άμα δεν ξες ποδόσφαιρο και σου εξηγήσω ακριβώς πώς να εκτελέσεις το τέλειο φάουλ δεν θα φτάσεις την μπάλα ούτε στο τείχος. Άμα ξέρει ότι δεν έχεις κάνει ποτέ τίποτα δεν νομίζω να περιμένει πολλά. Πιθανότατα να σκέφτεται και αυτή το ίδιο αν δεν έχει ούτε αυτή εμπειρίες. Τώρα για την κίνηση που λες αφού ξέρει ότι την θες και ξες ότι σε θέλει φίλα την απλά. Και εγώ σε ίδια περίπτωση ήμουν. Την τέταρτη φορά που βγήκαμε όταν βρεθήκαμε είπα γεια και την φίλησα γέλασε λίγο και μετά φασωθήκαμε. Θα φασώνεστε λίγη ώρα θα πιάνεις κώλο βυζιά και απτά βυζιά σιγά σιγά θα κατέβεις κάτω. Αν δεν θέλει θα στο πει. Όταν φτάσεις εκεί βάζεις χέρι και κανείς την δουλειά σου. Θα σε βοηθήσει και αυτή. Αυτό είναι το ωραίο στην πρώτη φορα ότι δεν ξες και σιγά σιγά μαθαίνεις. Άμα σου πει κάποιος και όσο την δαχτυλώνεις κάθεσε και σκέφτεστε που το βάζω που πιέζω κτλπ δεν θα το απολαύσεις.
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά φασωμα κτλπ
Μήνυμα στις 13/8/2020 στις 08:59 @Sex
Καλησπέρα , είμαι 19 και τα έχω με μια κοπέλα δύο χρόνια μεγαλύτερη. Στο σχολείο την ήθελαν σχεδόν όλοι. Είναι πολύ όμορφη έχει τέλειο κώλο και αρκετά μεγάλα βυζιά. Τα έχουμε 7 μήνες και έχει φουλ κόλλημα μαζί μου. Το ένα μου θέμα είναι αυτό. Μου αρέσει από την μια το ότι με θέλει τόσο πολύ αλλά από την άλλη με εκνευρίζει γτ πχ βγαίνω με φίλους και με περνάει συνέχεια τηλ. Όχι γτ ζηλεύει απλά θέλει να μιλήσουμε. Η είμαι σπίτι και στέλνει συνέχεια μνμτ κτλ αλλά δεν μπορώ να μιλάω όλη μέρα από μνμτ είναι εκνευριστηκο. Δεύτερον, αυτή τώρα λείπει και μου ειπε όταν γυρίσει να βρεθούμε και να κάνουμε σεξ χωρίς καπότα. Εγώ από την μια θέλω υπερβολικά πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαι μην γίνει τπτ. Μου είπε θα παρει χάπι της επόμενης μέρας αλλά πάλι φοβάμαι. Το θέμα είναι ότι επειδή γενικά θέλει να βρισκόμαστε κάθε μέρα και τις προηγούμενες μέρες ήμουν με φίλους διακοπές ήταν λίγο στεναχωρημένη και άμα της πω όχι φοβάμαι μην γίνει τπτ και με χωρίσει και δεν θέλω καθόλου. Είμαστε κολλητοί περνάω τέλεια μαζί την και είναι και υπέρμουνο οπότε δύσκολα θα ξαναβρώ τόσο καλή σχέση. Τι να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με σχέση
Μήνυμα στις 3/8/2020 στις 10:28 @Διάφορα
Γεια σας. Είμαι αγόρι 20 χρόνων. Χθες είδα ότι έχω καμία 15αρια άσπρες τριχες στο κεφάλι. Είναι φυσιολογικό για τόσο νέος. Έχουν όλοι σε τέτοια ηλικία η απλά σε εμένα ξεκίνησε τόσο νωρίς??
Πήγαινε στο θέμα: Άσπρα μαλλια
Μήνυμα στις 23/4/2020 στις 10:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι μπορείς να επισκεφτείς ουρολόγο και σε νοσοκομείο και σε ιδιωτικό γραφειοΠήγαινε στο θέμα: Ουρολογος
Μήνυμα στις 17/1/2020 στις 13:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Άμα το έχετε συζητήσει και του χεις εξηγήσει με καλό τρόπο ότι σου αρέσει να σε γλύφουν και αυτός σε γράφει τότε σταματά να τον γλύφεις και εσυ.Ισως τότε το προσπαθήσει τουλάχιστον.Εαν δεν το έχετε συζητήσει τοτε μιλά του .Αμα πάλι δεν γίνει τίποτα και σου λείπει τόσο πολύ βρες κάποιον αλλον.Πήγαινε στο θέμα: Γλυφομουνι
Μήνυμα στις 28/12/2019 στις 17:50 @Sex
Παιδια σήμερα βγήκα με μια κοπέλα και φασωσα για πρώτη φορά.Ειχα καυλώσει φουλ και ήθελα να συνεχίσουμε αλλά λόγω το θέματος με το κούνημα της είπα ότι δεν έχω άλλο χρόνο.Πειτε κάτι γιατί ούτε μπορώ και ούτε θέλω να το καθυστερησω
Πήγαινε στο θέμα: Πότε πρέπει να μπω?
Μήνυμα στις 27/12/2019 στις 17:07 @Sex
Καταρχάς όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα πάει και με την στύση απλά με προβληματίζει ένα θέμα.Οταν τραβάω κανονικά δεν χάνεται η στύση μου.Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά άρχισα να τραβάω λες και γαμαω στα τεσσερα.Ειχα το χέρι σταθερό και κουνιονουνα λες και γαμουσα.Το πουλί μου έπεσε κατευθειαν.Μετα το ξαναπροσπάθησα και έγινε το ίδιο.Θα γίνει το ίδιο και στο σεξ?
Πήγαινε στο θέμα: Πότε πρέπει να μπω?
Μήνυμα στις 25/12/2019 στις 03:45 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ.Δεν έχω κάνει τπτ.Οθτε φασωμα
Πήγαινε στο θέμα: Πότε πρέπει να μπω? |