Μήνυμα στις 3/6/2020 στις 10:07 @Sex
Λοιπόν, ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Μας κάλεσαν σε έναν γάμο στο χωριό (αν και απαγορεύεται). Έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να μείνουμε στο σπίτι στο χωριό 3 μέρες ώστε να μην πηγαινοερχομαστε. Στο σπίτι αυτό δεν μένει κανείς. Ωστόσο έχω καλές επαφές εκεί οπως ο πρώην κολλητός μου, που δεν χαθήκαμε γιατί τους χειμώνες μένει στην ίδια περιοχή με εμενα. Την πρώτη μέρα οι γονείς μου πήγαν να πάρουν κάτι πράγματα για το σπιτι γιατί κυριολεκτικά δεν είχε τίποτα, θα γυρνούσαν το βραδυ. έτσι έμεινα μονος. Βαριομουν και φώναξα τον πρώην κολλητό μου. Έτσι για παρέα. Μετά από λθγομου πετάει μια "Να βάλω καμία τσοντουλα να περάσει η ώρα". Σκέφτομαι κάτσε εδώ είμαστε. Το παίζω λίγο διαστακτικος και του λέω εε βάλε αν θες. Βάζει μια στρειτ. Ανάβουν τα αιματα. Κοιτάει το παντελόνι μου και βλέπει ότι έχω καβλωσει πολύ. Δαγκώνει τα χείλια του και κατευαζει το παντελόνι του. Προσπαθώ να κοιτάξω διακριτικά αλλά καρφωνομαι. Την είχα δει μια φορά πριν αρκετά χρόνια. Ήταν πολύ μεγαλη. Τι να κάνω. Κατευαζω και εγώ το παντελόνι μου και αρχίζω να τραβάω. Σε κάποια φάση, είχα καβλωσει ασχημα πολύ, σε σημείο που είχα ιδρώσει. Έτσι σταματώ, και ανάβω ενα τσιγάρο γιατί δεν ήθελα να χύσω από τώρα. Σταματάει και αυτός και καπνίζει μαζί μου. Τελειώνουμε το τσιγάρο και με ρωτάει: θες να το χοντρυνουμε; Του κλείνω το μάτι και του λεω αμεεε. Ξαναβάζει μία άλλη τσόντα. Πιάνει την πουτσα μου και αρχίζει να μου την παίζει με απαλές κινήσεις αρχικά. Δεν φαντάζεστε πόσο καβλωτικη αισθηση. Σταματάει για λιγο χωρίς ακόμα να έχω χύσει και αρχίζω να του τον παίζω και εγω. ΑΛΛΑ εγώ νόμιζα όταν είπε να το χοντρυνουμε ότι ηθελε να το προσωρησουμε αρκετά. Γι'αυτό αρχίζω και φιλάω την πουτσα του ενώ του την παίζω σιγά σιγά. Ξαφνιάζεται αλλά δεν αντιδράει. Συνεχίζω ώσπου να μπει όλη μεσα στο στόμα μου. Μετά από λίγο φωνάξε ΧΥΝΩΩΩ! Τότε άρχισα να του την παίζω πολύ γρηγορα. Έχυσε στην γλώσσα μου και τα καταπια. Μετά του λέω. Πρεπει να κάνεις και εσύ κάτι για μένα τώρα. Πιάνει λοιπόν την πουτσα μου και αρχίζει να μου την παιζει. τότε άρχισε να κουνάει την γλώσσα του και να γλείφει τον βάλανο μου. Δεν την έβαλε μέσα στο στόμα του. Τελείωσα στο πρόσωπο του. Σκουπίζεται και μου λέει να το επαναλάβουμε οπότε θες. Μετά από όλο αυτό έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν της στιγμής ή όπως γίνεται πολλές φορές με φίλους. Αν το πάει αλλού. Αν θέλει όντως να ξαναγίνει. Αν θέλει να το προχωρήσουμε. Αν ήταν τυχαίο που έγινε.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακία
Μήνυμα στις 6/4/2020 στις 06:04 @Sex
Λοιπόν, μπαίνω αμέσως στο θέμα. με τον εγκλεισμό (πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας) σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να βρεθώ σε πιο προσωπικές με το αγόρι μου. Αυτός είχε κανονίσει ένα πάρτυ στο οποίο και με καλεσε. του είχα πει για το φετίχ με τα μπαλονια και κυριολεκτικά είχε ένα σπίτι γεμάτο μπαλόνια. Τελείωσε το πάρτυ λοιπον, τίποτα ενδιαφέρον. Και μείναμε οι δυο μας. Άναψε τσιγαρο και μου δώσε και μένα ένα. Αρχισε να σκαει όλα τα μπαλόνια με το τσιγάρο του και να με ρωτάει αν μαρεσει. Εκείνη την στιγμή καβλωσα αγρια.. Ήρθε στο μέρος μου και άρχισε να μου δείξει γλωσσοφιλα. Αρχικά στο στόμα και όσο πήγαινε και κατέβαινε μέχρι που έφτασε στο επίμαχο σημείο. Την έβαλε στο στόμα του και μου πήρε πίπα. Για να ανταποκριθώ και εγώ του έβαλα 3 δάκτυλα και του έκανα και την πίπα με τον καπνό που του αρέσει. Τέλος, πήγαμε στο δωμάτιο του που είχε ετοιμάσει κατάσταση πολύ ρομαντικη. Έβαλα προφυλακτικό και τον πήρα από πισω. Έχυσα στο προφυλα προφυκτικό ενώ αυτός στο στόμα μου. Δεν τελείωσε εκεί όμως. Στο μεταξύ βρέθηκα με μια κοπέλα που πριν το γνωρίσω είχε γίνει κατι. Ήταν η μόνη κοπέλα που μου άρεσε ποτέ. Όταν την είδα ένιωσα κάπως γιατι όλο αυτό είχε λήξει αδοξα. Μου είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει κάτι μεταξύ μας και που μετάνιωσε που τελειώσαμε. Έπρεπε να πω όχι το ξέρω.Αλλα δεν μπορουσα. Δέχτηκα λοιπόν. Τα πράγματα γίναν πολύ βιαστικά αλλά ήταν υπεροχα. Πήγα σπίτι της και χωρίς υπεκφυγές. Ξεκινησαμε από φάσωμα και καταλήξαμε να της βάζω δακτυλο και αυτή να μου τον παίζει. ξέρω ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλω τελικά. εσείς τι θα μου προτείνατε να κάνω; μου άρεσαν και τα δύο
Πήγαινε στο θέμα: διλλημα
Μήνυμα στις 20/2/2020 στις 10:14 @Sex
Λοιπον, Μου αρέσει να βλέπω τσόντες με μπαλονια κτλπ - για παράδειγμα όταν σκάει ένα μπαλονι καυλωνω.. Πήγα και αγόρασα λοιπόν, τα φουσκωσα και κάλεσα κάλεσα τον γκομενο μου.. Ήρθε, τα είδε και άρχισε να παιζει, του εξήγησα τι μου συμβαίνει και έσκασε 2-3 με το τσιγάρο του.. καυλωσα παρα πολυ και έγινε ότι εγινε.. το θέμα ειναι.. Θεωρείται φετίχ, ξέρετε κανέναν που να το έχει, το βρίσκεται Καυλωτικο; Πήγαινε στο θέμα: Φετιχ;
Μήνυμα στις 31/1/2020 στις 09:30 @Sex
Λοιπόν εδώ και πολύ γίνεται κάτι με τον κολλητό μου (ερωτικό). Ήθελα πολύ καιρό να του πω πως έχω βαρεθεί λίγο γιατί κάθε φορά καναμε το ίδιο πράγμα. Πριν προλάβω να του το πω, μου το είπε αυτός και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να φέρει και ένα κοινό μας φίλο. Στην αρχή δίστασα αλλά μετά συμφώνησα. Έτσι λοιπόν έφτασε το Σαββατο και πήγα σπίτι του. Εκεί ήταν αυτός μαζί με τον φίλο μας και με περίμεναν. Ήπιαμε λιγο, καπνισαμε και φτιαξαμε γενικά ένα ευχάριστο κλίμα.. Αμέσως μετά άρχισε αυτός να με φασωνει. Ο φίλος μας απλά κοιτούσε..Ήταν πολύ άβολο γιαυτο αποφάσισα να του τον παιξω...μου είχε πει ο κολλητός μου ότι έρχεται για τρίο οπότε ήμουν άνετος. Αυτός μου πήρε πίπα..είπαμε να προχωρήσουμε..Μου άνοιξε λίγο τον κώλο με δακτυλο και μετά ο κολλητός μου τον έσωσε όσο ο άλλος μου έπαιρνε πιπα..Η φάση ήταν τελείως τσόντα. Ο κοινός μας φίλος ήξερε πολλά κόλπα και ήταν τελεια..Η πίπα με τον καπνό ήταν ακόμη πιο τέλεια κλπτ...Όλο ήταν υπεροχο...Όταν τελείωσε αυτό ειχε τελείωσε και ο κολλητός μου και εγώ τον πήρα από κώλο για να χύσω και εγω(τον κοινό φιλο). Έχυσα μέσα στον κωλο του και ήταν υπέροχα ενώ αυτός στη μούρη μου..Μετά με γλωσσοφυλα τα πήρε. Μετά πήγαμε για τσιγάρο βόλτα. Το θέμα είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτός και όλα τα κόλπα του και θέλω να συναντηθούμε μόνοι μας μια μέρα αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει ο γκόμενος μου (και κολλητός)..Σήμερα που γάμησα τον κοινό μας φίλο δεν τον πείραξε καθόλου..Αλλά και πάλι θα ναι παραξενο..Δεν πρέπει να το μαθει...Τι να κάνω μου αρέσει πολύ ο άλλος..
Πήγαινε στο θέμα: Τριο
Μήνυμα στις 10/1/2020 στις 12:52 @Sex
Μέλος του φτου.. Έχει περάσει λίγο καιρός από τότε που σας έγραψα τελευταία φορά..Γύρισαν οι γονείς μου και δεν ήταν εύκολο να συναντηθώ με το άτομο. Ωστόσο βρεθήκαμε μια φορά.. Που είπε ότι θέλει να μιλήσουμε. Φοβήθηκα πάρα πολύ. νόμιζα ότι ήθελε να χωρίσουμε..έτσι πήγα σπίτι του... Στην αρχή κάτσαμε στο σαλόνι για να μιλησουμε υποτίθεται.. Μου είπε ότι του αρέσω πολύ αλλα φοβάται μήπως με πίεσε αρκετά και γιναν όλα πολύ γρήγορα χωρίς να θέλω..Τον διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και συνεχίσαμε. Πήρε λοιπόν πάλι πρωτοβουλία άναψε τσιγάρο (που ξέρει ότι γενικά έχω φετιχ) και μου πήρε πιπα με τον καπνό..Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου το κάνει αλλά η φάση είναι ότι πιο ΓΑΜΑΤΟ..Συνέχισα εγώ που ξεκίνησα να φιλάω σε όλο το σώμα ώσπου έφτασα στο πουτσο του.. η πουτσα απλά εκαιγε.. την έβαλα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στο στόμα μου και εγλειψα τα αρχιδια του.. Του έβαλα και δακτυλο..Αφού καθαρίσαμε ΚΑΛΑ την περιοχή..Έβαλα πολύ λιπαντικό και 3 δακτυλα μπήκαν σφαίρα.. Την προηγούμενη φορά με γάμησε αυτος.. οπότε ήταν σειρά μου.. έβαλα προφυλακτικο, πολύ λιπαντικό τον έβαλα στα 4 ώστε να ανοίξει η τρύπα του κιαλλο και μπήκα με υπέροχη ανεση.. Δεν έχυσα εκει...Δεν ηθελα..Πολύ απόμακρο...Λίγο πριν τελειώσω έχυσα στο στόμα του (κατά κατάπιε) και αυτός δεν πρόλαβε να την βάλει στο στόμα μου και εχυσε στα μούτρα μου με απότελεμα να μου δίνει καυτά γλωσσοφυλα μέχρι να πάρει όλα τα χυσια από την μούρη μου..Μετά καθησαμε μιλήσαμε καπνισαμε ήπιαμε και ένα ποτό και τελείωσε εκεί..Θέλω να ρωτησω τι άλλο να κάνω για να είναι πιο ενδιαφέρον (κάθε φορά το ίδιο ίσως βαρεθουμε). τι κανουργιο να κάνω..Λέτε να ήθελε όντως να χωρίσουμε και το κρύψε; Πως μπορώ να τον ικανοποιήσω καλύτερα; Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός με κολλητο-Συντροφο
Μήνυμα στις 6/1/2020 στις 16:36 @Flame
Παιδια, Τι τσιγάρα κάνετε; Ψάχνω για κάτι σχετικα ελαφρύ αλλά γευστικό.ΟΧΙ ΣΤΡΙΦΤΑ βαριέμαι να στριβω..Μέχρι τώρα κάνω Marlboro Gold πάρα πολύ καλά αλλά βαρέθηκα λίγο και ψάχνω για άλλα..ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ...Θενκς Πήγαινε στο θέμα: Τι τσιγάρα κάνετε;
Μήνυμα στις 6/1/2020 στις 16:31 @Sex
Noname50, Η φάση γενικά είχε αρκετό πόνο..Στην αρχή μου άνοιγε την κωλοτρυπιδα αρκετή ώρα με δακτυλο.. Με ένα δάκτυλο δεν γίνεται τίποτα..Για να ανοίξει η κωλοτρυπιδα αρκετά πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 3..Σταδιακα ενα-ενα και δεν θα υπάρχει προβλημα..Βοήθησε αρκετά το λιπαντικό που χρησιμοποίησε..Αφού άνοιξε την κωλοτρυπιδα μου με δάκτυλο. Ήμουν ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά ώστε να μην πονεσει τόσο. θα πρέπει να μπει λιγο-λιγο ..Πρώτα το κεφάλακι και μετά πόντο πόντο η πουτσα..Ειδικά αν είναι μεγάλη θέλει αρκετή προεργασία..Από την στιγμή που μπει ολόκληρη δεν θα υπάρχει πρόβλημα και θα μπαινοβγανει άνετα ...Από κει και πέρα η φάση είναι απλά γαμάτη..Πάντα προφυλακτικό φίλε..Λιγότερο καβλωτικο από το να χύσει μέσα σου ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...Έχεις βάλει ποτέ δάκτυλο μόνος σου; Είναι σημαντικό γιατί αν είναι πρώτη φορά μάλλον δεν θα γίνει τίποτα..Θέλει να ανοίξει λίγο..Πες μας τις έγινε και ότι άλλη απορία έχεις..Δεν διαφέρει πάντως πολύ από την αυτοικανοποιηση (δακτυλωμα) εφόσον το κανεις Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 14:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:MikeΕπειδή είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία με κολλητό ομως..Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ..Κοίτα αυτό που έγινε είναι πολύ θετικό και από την στιγμή που έκανε κινηση κάτι σημαίνει ;). από την στιγμή που έγινε ότι έγινε θα ήταν καλό να μην κάνεις πίσω γιατί έτσι θα είναι πολύ άβολο και για τους δύο μετά όταν τελειώσουν όλα..Θα σου έλεγα να την καλέσεις σπίτι σου να δείτε νετφλιξ ή να ακούσετε μουσική αυτή θα το πιάσει το νόημα αμέσως και θα έρθει αν θέλει να το συνεχίσει..Πόσο χρονων είσαι και πόσο αυτή; Μέχρι που έχεις προχωρήσει με κορίτσι (ή αγόρι)? Ρολό και σε όλα αυτά παίζει φυσικά και το που μένεις..Αλλιώς αντιμετωπίζεται η φάση αυτή σε κάποιο χωριό ή κάποια μικρή πόλη και αλλιώς σε κάποια μεγάλη πόλη σαν την Θεσσαλονίκη. Όταν έρθει η στιγμή (γιατί θα έρθει) να είσαι έτοιμος και με προφυλακτικά παντα..Να έχεις αυτοπεποίθηση..Και όλα θα πάνε καλά..Απάντησε σε αυτά που ρώτησα για να κατανοήσω καλύτερα την κατάσταση και να μπορέσω να σε βοηθήσω ουσιαστικά... Στείλε να πεις και τι έγινε αν θες... Πάτα αποδεκτή αν σε κάλυψαν. Πήγαινε στο θέμα: Φάση με κολλητή
Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 10:07 @Sex
Λοιπόν Σήμερα το μεσημερι Του είπα να έρθει να δούμε netflix σπίτι μου γιατί αυτός δεν έχει..Οι γονείς μου είναι ταξίδι έτσι και αλλιως..Ήρθε λοιπόν καθησαμε στο σαλόνι, καπνισαμε και είπαμε τα νέα μας..του είπα ότι μου τελείωσε το πακέτο και ότι πρέπει να πάω να πάρω..(Επίτηδες αφησα λίγα τσιγάρα για να πάω να πάρω). Στο μεταξύ εγώ από το περίπτερο πήρα και προφυλακτικά (όπως αποδείχθηκε δεν χρειάστηκαν γτ είχε και αυτός). Εβλεπα ότι από την αρχή ήταν καβλωμενος και μόλις γύρισα μπήκα κατευθείαν στο ψητό. Μου είπε ότι χθες πέρασε υπέροχα και ότι ήταν κάτι που περίμενε Μήνες..Κάπως έτσι ξεκινήσαμε να φασωνομαστε..Γνωστή η διαδικασία καυτά γλωσσοφυλα, χουφτωματα πάνω από τα ρούχα και χέρι μέσα από το παντελονι..Μαλακές ο τύπος όχι μόνο είχε προφυλακτικά αλλά και λιπαντικό μαζί του..Την ώρα που θα μου επαιρνε πίπα ανάβει τσιγάρο...Ξενερώνω λίγο νόμιζα ότι θέλει να σταματήσουμε..Ο τύπος όμως μου πήρε πίπα με καπνό..ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..Γενικά το τσιγάρο με καβλωνε αρκετά αλλά το να σου περνει πίπα έτσι άλλο πράγμα..Μου βάζει δάκτυλο μστα .Πονάω αρκετά αλλά μαρεσει πολυ..Μου λέει μία να μπω; Του κλείνω το μάτι.. Φοράει ένα πορφυλακτικο και βάζει πολύ λιπαντικο..Ο κωλος μου είχε ανοίξει αρκετά από το δάκτυλο οπότε δεν ήταν και πολύ δυσκολο.. Τέλος πάντων αυτός έχυσε στο Προφυλακτικό και εγω στο στόμα του..η ερώτηση είναι έκανα καλά που το προχώρησα τόσο; Μήπως δεν του άρεσε; Αυτό με το καπνό σας το χουν κάνει ποτέ; Νιώθω πολύ περίεργα όλα έγιναν πολύ γρήγορα..λέτε να το μετανιωσω; ΤΟ JOKE ΤΟΥ ΠΟΣΤ: Τι να σκέφτηκε αραγε Ο περιπτεράς μου πήρα τσιγάρα και προφυλακτικά; Αν θελετε μπείτε στο τσατ του φτου να μιλησουμε Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 4/1/2020 στις 10:16 @Sex
Σταύρο Μέχρι τώρα δεν ειχαμε έρθει πιο κοντά σεξουαλικά..ήξερε πως είμαι γκει..Αλλά μέχρι εκει..Ακολούθησα τις συμβουλές σου και του είπα να έρθει σπίτι...Του άνοιξα φιλική κουβέντα για τότε που με πήγε να με φιλήσει και είπε ότι ήταν απλά μια περίεργη φάση..Μιλούσαμε γενικά για άσχετα.Και σε κάποια φάση λέει ότι πάει να πάρει τσιγάρα (Περιστασιακός καπνιστής από όσο ξέρω)..Όταν γύρισε έκανε ένα και μου λέει δεν βάζεις καμία τσοντουλα να περάσει ώρα..Τρωω φλασια από τα ποστ που χαζευα στο φτου και λέω να τραβήξουμε θέλει...Βάζω μια στρειτ τσόντα γιατί δεν ήξερα που είχε προσανατολιστεί σεξουαλικά τελικά...Δεν περνάνε δύο λεπτά λέει Πω μαλακα έχω καβλες, του λέω και εγώ μια "ναι και εγω". Την βγάζει έξω και αρχίζει να τραβάει..Είχα μείνει και τον κοιτούσα κάνα λεπτό και μετά ξεκίνησα και εγώ...Η καβλα ήταν απερίγραπτη..Κάποια στιγμή μου λέει, θες να σου τραβήξω μια φιλική ? Τόσο καβλωμενος που ήμουν του λέω ναιι...Και άρχισε να μου τον παίζει και να μου δίνει γλωσσοφιλα..Ούτε κατάλαβα ποτέ έφτασε στον πουτσο μου..άρχισε να φιλάει τον πουτσο μου απαλά κ;ι στην συνέχεια να τον β;ζει όλο στο στόμα του εκείνη την στιγμή εγώ εχυσα , πήρε πρωτοβουλια και τα κατάπιε για κάποιο λόγο..Μετά μου λέει εσύ τι μπορείς να κάνεις για μένα...Να μην τα πολυλογώ του βαλα δάκτυλο και του τον έπαιξα..Το ερωτημα είναι τι να κάνω από εδώ και περα, θέλω να το συνεχίσουμε αλλά δεν ξέρω αφορμη να ξαναέρθει σπίτι μου ..Πώς να του πω ότι θέλω να συνεχίσουμε; Λέτε να αντιδράσει περίεργα? Ξέρω ότι αυτά δεν είναι για την ηλικία μου αλλά βοηθηστε... Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο |