Μήνυμα στις 23/8/2020 στις 09:29 @Sex
Πώς μετριέται σωστά το πέος Τον χάρακα τον βάζουμε από την πάνω μεριά η στα πλάγια; Πήγαινε στο θέμα: μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 6/6/2020 στις 09:37 @Sex
Γεια σας μέλη του φτου. Λοιπόν στην κοιλιά και συγκεκριμένα εκει κάτω από τον αφαλό αλλά και από πάνω έχω αρκετές και μεγαλες τρίχες. Σήμερα έκανα μια βλακεία. Την έβγαλα με αποτριχωτικη κρέμα. Νόμιζα ότι με αυτόν τον τρόπο αποτρίχωσης οι τρίχες αδυνατίζουν αλλά τελικα έγιναν σαν να τις ξύρισα... Αλλά το κύριο πρόβλημα είναι ότι πιο πέρα δηλαδή στα πλάγια δεν έχω τρίχες αλλά χνούδι και το σημειο όπου έκανα αποτρίχωση με το σημειο όπου έχει χνούδι φαίνεται αρκετή διάφορα. τι να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: ξύρισμα
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 18:22 @Sex
Χαίρομαι που σε βοήθησα!! Σε αυτο δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω κιόλας τι είναι τα πολύποδα και δεν ξέρω πολλά για το πώς προκαλείται καρκίνος στο παχύ έντερο. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει καποιο προβλημα αφου τα επλενες κιολας, μπορείς να πας να κάνεις εξετάσεις για να σιγουρευτείς. Εκτός αν κάποιος άλλος εδώ ξέρει και μπορεί να σου απαντήσει. Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 17:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Η εφηβεία είναι μια περίπλοκη περίοδος στην οποία οι ορμόνες είναι φουλ και μια περίοδος πειραματισμών. Από την στιγμή που νιώθεις στρέιτ και βλέπεις ερωτικά μονο τις γυναίκες δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και δεν πάει να πει ότι επειδή έβαζες στον κωλο σου αντικείμενα ότι μειώνεται ο ανδρισμος σου. Ότι έγινε έγινε δεν μπορεί να ξεγινει. (Έχω ακούσει περιπτώσεις κυρίως στο ίντερνετ και αν θυμάμαι καλά στο συγκεκριμένο σάιτ κάποιους ότι τους άρεσε να τους βάζουν δάκτυλο οι κοπέλες τους η πειραματίζονταν ως προς αυτό). Η ζωή είναι μικρή για να σκέφτεσαι τετοια .κοίτα να περνάς καλά και να ζεις την ζωή σου όπως εσύ Θες. Και μην σε ανησυχεί το γεγονός ότι μπορεί να είσαι γκέι η μπάι αν και δεν νομίζω να σεισαι αφού λες νιώθεις στρέιτ . Παντβς αν είσαι κατι απο αυτα θα το ακνακαληψεις και θα πρέπει να το αποδεχτεις δηλ να αποδεχτεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Αρκεί να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με αυτό που κάνεις και να μην κάνεις πράγματα μόνο για να ευχαριστείς τους αλλούς αλλά κυρίως τον εαυτό σου .Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν πειραματισμός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγραψες στο μήνυμά σου . Όλο το υπόλοιπο μήνυμα το έγραψα για να σου δείξω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν προκαταλήψεις στερεότυπα και ταμπού σε τίποτα. Ελπίζω να σε βοήθησα και να είναι κατανοητά αυτά που έγραψα!! Πήγαινε στο θέμα: Πειραματισμος
Μήνυμα στις 20/5/2020 στις 17:00 @Sex
Εγω πιστεύω ότι πρέπει να της πεις εξ αρχής ότι είσαι παρθένος. Δεν είναι κακό ούτε να είσαι παρθένος ούτε να της το πεις. Και έτσι πιστεύω θα νιώθεις και πιο άνετα ... (Δική μου άποψη) Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και προβληματισμοί
Μήνυμα στις 16/5/2020 στις 13:54 @Διάφορα
Γεια σας. Έχω μια φίλη η οποία είναι μαμακιας με όλη τη σημασία της λέξης και με εκνευριζει.Της λέει οτιδήποτε της συμβεί μέχρι και την λεπτομερεια της λεπτομέρειας ω λεπτομερεια κακ δεν κάνει τίποτα αν δεν την συμβουλευτεί και πολλά άλλα . Αυτό με εκνευριζει αλλα δεν της λέω τίποτα γιατί φοβάμαι επειδή παρεξηγείται κι εύκολα (αυτό είναι ένα ακομη πράγμα που με εκνευριζει) και ως εκ τουτου φοβάμαι μην θυμωσει.( Και δεν έχω και πολλούς φίλους να πεις ότι έχω εναλλακτικές.) Και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά ώστε να είμαστε κολλητοί γιατί δεν έχουμε πει πολλά πράγματα ο ένας στον άλλον για τον εαυτό του και εγώ δεν τις λέω κάποια πράγματα γιατί φοβάμαι μην τα πει στην μαμά της...(αυτό ήταν ενα παράδειγμα) Καλά μπορεί να είμαι κι εγώ υπερβολικός αλλά κι αυτή είναι υπερβολική στο θέμα της μαμάς τής. Πήγαινε στο θέμα: φίλη-εκνευρισμος
Μήνυμα στις 29/4/2020 στις 16:12 @Διάφορα
Είμαι αγόρι 18 χρόνων και έχω παρατηρήσει καποια αραίωση στα μαλλιά μου. Τις προάλλες το γκουγκλαρα και διάβασα κάπου ότι ως πρώτο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω κάποιες βιταμίνες αλλά αυτές δεν θα επαναφέρουν τα μαλλιά μου όπως ήταν και πριν και έλεγε οτι το δευτερο στάδιο είναι η μεταμόσχευση μαλλιών. Αρχικά θα ήθελα αν κάποιος είχε προσωπική εμπειρία ή από γνωστό του παρόμοια να μου προτείνει κάποια βιταμίνη γιατί δεν πολυεμπιστευομαι τις συστάσεις από το ίντερνετ και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κάποιον τρόπο εκτός μεταμοσχεύσης μαλλιών που να επαναφέρει τα μαλλιά μου (και πιο οικονομικό) και αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μου πει πού περίπου κοιμαινονται οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών.
Πήγαινε στο θέμα: μαλλιά
Μήνυμα στις 6/4/2020 στις 18:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ένα τρίο δεν θα τανε κακή ιδέα χαχαχΑς πάμε πιο σοβαρά. Πρέπει εσύ να ξεκαθαρίσεις τι σου αρέσει περισσότερο και με ποιον από τους δύο θες να είσαι. Αλλά από την στιγμή που τα έχεις με το αγόρι σου δεν είναι σωστό να τον κερατωνεις. Αν θες να συνεχίσεις με την κοπέλα πρέπει να το ξεκαθάρισεις στο αγόρι σου ή και να χωρίσεις . Αλλά πρέπει να κάτσεις να το σκεφτείς μόνος σου και να δεις τι θες πραγματικά και μην κάνεις κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν περνάς καλά με το αγόρι σου και νιώθεις ευτυχισμένος πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις με την άλλη . Αλλά αν πραγματικά νιώθεις ότι σου λείπει κάτι και πιστεύεις ότι μπορείς να το βρεις σε αυτή τι να σου πω... Κάνε ότι πιστεύεις... Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι να μην το παίζεις σε διπλό ταμπλό και μην τους κοροϊδεύεις γιατί ούτε το αγόρι σου το αξίζει ούτε η κοπέλα και ούτε σε κανεναν άνθρωπο γενικά. ΥΓ:Έτσι όπως μου ακούγεται οπως τα περιγράφεις γενικά η κατάσταση θεωρώ ότι ορθότερο είναι να την αφήσεις γιατι με το αγόρι έχετε σχεση και μετά θα το μετανιώνεις αν λόγω 2 -3 φόρων σεξ με την κοπέλα σου διαλύσει την σχέση.(φυσικά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και δεν μπορώ να έχω μια σφαιρική άποψη) Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Πήγαινε στο θέμα: διλλημα
Μήνυμα στις 15/12/2019 στις 06:15 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν. Πιστεύω πρέπει να του το πεις γιατί μπορεί και αυτός να νιώθει το ίδιο με εσένα και να ντρέπεται να σου το πει. Ετσι που τα εγραψες με μπερδεψες λιγο για το αν μιλατε τωρα η οχι. Αν μιλατε έχει καλώς αν δεν μιλάτε στείλε του μήνυμα η όταν συναντηθείτε χαιρετά τον και πες του κάτι για να ανοίξετε συζήτηση.Μετά ζήτησε σου να βγείτε και να πατε κάπου που να είστε μόνοι σας κατα προτίμηση κάπου ησυχα και ρομαντικα και εκφρασε του τα συναισθήματα σου για αυτόν. Μην φοβάσαι αφού ξέρεις ότι είναι γκέι δεν έχεις πρόβλημα. Και μετά θα ακολουθήσει ότι είναι να ακολουθήσει. Ή μπορείτε να πάτε να δείτε ταινία αλλά δεν πιστεύω ότι το σινεμά είναι ο κατάλληλος χορός αλλά μπορείτε να δείτε ταινία σε σπίτι. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα γιατί δεν είμαι και ειδικός αλλά ελπίζω να σε βοήθησα. Το πιο σημαντικό είναι να μην φοβάσαι όλα τα άλλα μπορείς να τα σκεφτείς κι εσύ ή να σκεφτείς και κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που έγραψα. ΥΓ: στείλε να πεις πως πήγε Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα γκέι αγορι
Μήνυμα στις 13/12/2019 στις 13:14 @Sex
Θα μου άρεσε να πήγαινα κι εγώ σε μια έρημη παραλία...όχι για να κάνω μπάνιο γυμνός αλλά θα ήθελα να πάω σε μια παραλία και να είμαι μονος μου ή μονοεγω καινή παρέα μου Που είναι αυτή η παραλία; Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο με φίλους χωρίς μαγιό |