Μήνυμα στις 7/12/2020 στις 10:56 @Sex
Mwrakiii,έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου.. Κατά τη γνώμη μου το μόνο φυσιολογικό είναι να γίνεται κάτι με την συναίνεση και τον δυο χωρίς καμια πίεση (ούτε ψυχολογική). Αυτό που έγραψες ότι ήρθε ο "φίλος" με εν φιλο μου φάνηκε κάπως... έκανες τρίο χωρίς να σε ρωτήσει, χωρίς να έχεις άποψη αν τον γουστάρεις; Λοιπών αν θες να πας με 5 ταυτόχρονα κάντε,μη δίνεις σημασία σε κανένα,αρκεί να κάνεις αυτό πολύ θες.ειλικρίνειά, προφυλάξεις και σεβασμός. ΥΓ αν μπορείς αποδεκτή ΥΓ2 θα ήθελα πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σου,πως είναι με 2...κτλ Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικες επαφες
Μήνυμα στις 29/10/2020 στις 10:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Καταρχάς μην μη μπαίνεις στη διαδικασία να δικαιολογείς κάποιον ("υποθέτω φταίει και το ότι βλεπόμαστε πολύ αραιά...). Τις ποιο πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά, τον συζητάς, λες τι θες, τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει για να δεις 1ον αν ταιριάζετε και 2ον την αντίδραση του,το ενδιαφέρει να σε ικανοποιήσει η κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Αν από την αρχή μιας σχέσης δεν είσαι ευχαριστημένη και δε έχεις την άνεση να λες τα πάντα τότε μη περιμενεις να φτιάξει κάτι στη πορεία. ΥΓ υπάρχει ένα τεστ που κάνετε και οι δύο και σας λέει τις κοινές απαντήσεις, αφορά το σεξ και εχει τα πάντα (από απλά μέχρι φετίχ) mojoupgrade.. ΥΓ 2 αποδεκτή πλιζ για να μπορώ να ψανα γράψω Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ
Μήνυμα στις 20/8/2020 στις 01:54 @Sex
Καλημέρα Μαρία, Λοιπόν γενικά με καυλωνει να μη φοράει σουτιεν, να έχει ωραίο κωλο, τα υγρά καυλωμενα ματιά και χείλια, να οδηγάει μηχανή... Στο σεξ... Καταρχάς να είναι στα 4,να είμαι ξαπλωμένος και να με χαϊδεύει παντού με τις ρωγες, να τη χαϊδεύω εγώ στη πλάτη και στο αυχένα με το πέος, να γλύφω ένα καθαρό ατριχο μουνακι, να τον έχει στο στόμα και να μου χουφτώνει τα αρχιδια η να μου χαϊδεύει τη τρυπουλ του κωλου, να μου τη παίζει και να γλύφει τα αρχιδια η τον κωλο, να είμαι μέσα στο μουνακι της (όχι τελειως) μέσα και να καθόμαστε ακίνητοι να νιώθω τους σπασμούς.... Επσισης με τρελαίνει να τη γαμαω και να έχει έναν άλλο πουτσο στο στόμα... Η να κάθεται σε ένα πουτσο και να τη γλύφω.. Να γλύφω τη κελειτοριδα της η τον κωλο της.... Δυστυχώς τα παραπάνω τα έχω κάνει μόνο με ψεύτικο ποτσο... Για πες Μαρία τα δικά σου... Και που σου αρέσει να σε χυνουν... Αποδεκτή αν θες Πήγαινε στο θέμα: Πείτε κάτι που σας καυλώνει πολυ
Μήνυμα στις 18/7/2020 στις 04:41 @Sex
Βαθιά φιλοσοφικό ερώτημα που βασανίζει εδώ και αιώνες... Θα έλεγα και τα δύο (αν και πάω προς στήθος πιο πολύ). Κοίτα για μένα εξαρτάτε και απο τη γυναίκα... Μια με ωραίο κωλο....τη φαντάζομαι στα τέσσερα να πιάνω τα κωλομερια να τα ανοίγω να βλέπω τη τρυπουλα της να βάζω δάχτυλο...η μετά να τη γαμαω και απο εκεί...και γενικά να χτυπάνε τα κωλομερια όσο τη γαμαω... Μια με ωραίο μεγάλο στήθος θέλω στην αρχή να τρίψω το πουτσο μου πάνω της...κα να την έχω από πάνω..να τρίβονται τα βυζιά πάνω μου...η να με χαϊδεύει με τις ρώγες παντού... Και φυσικά δεν υπάρχει πιο ωραία εικόνα από το σπέρμα να τρέχει στα βυζάκια της ...να βλέπεις τις ρώγες με το σπέρμα σου και να το απλώνεις με το κεφαλάκι Πήγαινε στο θέμα: κωλος ή βυζια;
Μήνυμα στις 18/7/2020 στις 04:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα εγώ κατουραω με ανοιχτό για 2 λόγους..1ον καλύτερος στόχος και 2ον και βασικότερο , είναι πιο καθαρό. Δεν πάνε τα κάτοπτρα στο πετσακι...απλά βγαίνουν χωρίς να λερώνουν γύρω γύρω Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 14/6/2020 στις 18:13 @Sex
Μαρία πες μου τελειώνεις κάνοντας σεξ από πίσω...τελειώνεις χωρίς ερεθισμό της κλειτορίδας; Σχετικά με το σεξ από μπροστά δε μπορώ να καταλάβω...μήπως ειναι ψυχολογικό... Σε καυλώνει το αγόρι σου... γουστάρεις...μόνη σου πως ειναι..βάζεις δάχτυλα πονάει...dildo δοκίμασες... πονάει... Σχετικά με το σεξ απο πίσω και τη συχνότητα... Αν δε γίνεται συνέχεια είσαι οκ...αλλά στη ηλικία σου έκανα σεξ 2 φορές τη μέρα ...δε παίζε να κάνεις πρωκτικό 2 φορές τη μέρα...ο πρωκτός δεν είναι φτιαγμένος για σεξ...τουλάχιστον όχι τόσο συχνά Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό/πόνος κατά την διείσδυση από μπρ
Μήνυμα στις 5/6/2020 στις 12:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, τελειώνει όταν τελειώσουν και οι 2...Από εκεί και πέρα ηλικίες,χώρο έχετε,αν είδατε μικροί,αρχίστε χουφτωμα και σιγα σιγά όλο και πιο πολύ. Να σου χαϊδεύει το πουτσο για αρχή πάνω από το παντελόνι,μετά από μέσα,μετά να στο παίξει....κτλ. Μπορείς αν φοβάται να της πεις αφού σε χουφτωνει πάνω από το παντελόνι να τον βγάλεις έξω,να τον δει ..και πες της να σε δει να χύνεις και παίξε τον μόνος σου...να καυλώσει...θα τον πιάσει σιγά σιγά Κάπως έτσι και εσύ χάιδεψε το μουνακι τής ..μέχρι να σε αφήσει να το γλύψεις και να το γαμησεις.. Σιγά σιγά μέχρι να κάνετε σεξ...ηλικίες σας. Αποδεκτή ,για να μπορώ να απαντάω και σε άλλες ερωτήσεις Πήγαινε στο θέμα: Πλιζ βοήθεια
Μήνυμα στις 19/5/2020 στις 09:39 @Sex
Βούρτσα,καρότο , αγγούρι...όλα, Με προσοχή με προφυλακτικό και προσοχή μη μείνουν μεσα. Όποιος μπορεί να αγοράσει από σεξ shop buttplug και γενικά παιχνίδια για τον πρωκτό,είναι ασφαλή ,φτιαγμένα για αυτή τη χρήση. Πάντως 1-2 δάχτυλα από γυναίκα ενώ έχει στο στόμα το πέος δε συγκρίνεται με τίποτα. Στραπον πάλι είναι ωραίο αλλά πιο ψυχρό. Το ιδανικο φαντάζομαι είναι ένα ζωντανό πέος,να το νιώθεις να πάλλεται μέσα σου και να σε γεμίζει σπέρμα,πάντως όταν προσπάθησα να βάλω κάτι τέτοιου μεγέθους ήταν δύσκολο..δε μπήκε Πήγαινε στο θέμα: Αντικείμενα για πρωκτικό αυνανισμό
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 18:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ μπορώ να βάλω το κεφαλάκι στο στόμα,δυστυχώς όχι πιο πολύ.Πολλές φορές χύνω βάζοντας τη γλώσσα στ τρυπουλα του πέους. Δε το βρηκω πάντως καθόλου αδελφιστικο Πήγαινε στο θέμα: Self suck
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 16:51 @Sex
Ξέχνα το και βρες τρόπους να περνάς καλά και να κάνεις οτι σου αρέσει με ασφάλεια
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθισμός προστάτη με μικρόφωνο |