Μήνυμα στις 13/12/2019 στις 05:35 @Sex
Γιατί πιστεύω ότι όσοι την έχουν μεγάλοι αντέχουν περισσότερο και στη μαλακιά και στα γάμησια ας μας πει κάποιος με μεγάλο καυλι όσες φορές πάω με κάποιους που την έχουν πολύ μεγάλη αργούν πολύ να χύσουν και μπορούν περισσότερο να έχουν έλεγχο Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια αντοχη
Μήνυμα στις 11/12/2019 στις 19:42 @Sex
Ρε μην κολλάτε πουθενά σε ότι σε φτιάχνει δεξου το σαν κάτι όμορφο που απλά συνέβηκε. μικρός παίζαμε μαλακιά με φίλο και ένα ξάδερφο τον επερνα από το φίλο μου υπερβολικά μεγάλο καυλι και μετά πήγαινα με γκόμενα δεν.κρυφτηκα σχεδόν ποτέ έχω ακόμη σχέσεις σε γυναίκες και γουστάρουν τρελαα αλλά με καυλώνουν το ίδιο οι γαμιαδες δεν βάζω ταμπέλα και έτσι δεν με χαλάει απλά επιλέγω με ποιο θα πηδηχτω και δεν γίνομαι.κολιτσιδα όσο για τις γκόμενες Μ αρέσουν ακόμη όσο για το φίλο μου πηδιομαστε άγρια χωρίς να το συζητάμε
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 9/12/2019 στις 14:51 @Sex
γεια σας παιδια .και στα μεγαλα και με τα μικρα καυλια .με ολα καυλωνουμε την εχω 12 δεν παιζει ρολο η ηλικια για το μεγεθος .παντωσ σε οσους την εχουν μεγαλη και εχουν προβλημα τα κοριτσια τους δεχωμαστε να βοηθησουμε και εμεις που δεν φοβομαστε το μεγεθος Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ? |