Μήνυμα στις 17/12/2019 στις 03:40 @Sex
Και εγώ ψάχνω ένα τέτοιο φίλο να το δοκιμάσω, θα μου άρεσε κάτι τέτοιο
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 16/12/2019 στις 05:46 @Sex
Καλημέρα αγάπη, εμένα προσωπικά μου άρεσει το γλείψιμο, οι αλήθεια είναι ότι και λίγο συχαίνομαι δεν βάζω τα μούτρα μου όπου να ναι, για παράδειγμα όπως είσαι εσύ οι να ξέρω ότι είναι υγιής και δεν τους έχει πάρει σβάρνα όλους και αξίζει να το κάνω, εκεί την λιώνο δεν έχω μέτρο αν δεν τελειώνει 3 με 4 φορές δεν σταματάο. Σαν χαρακτήρας εμένα δεν μου αρέσει να πάω με πολλές, μου άρεσει να έχω μια που και καλή, να τα κάνουμε όλα χωρίς να σκεφτώ τίποτα
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να του πάρω πίπα
Μήνυμα στις 14/12/2019 στις 06:41 @Sex
Αν θέλεις οδηγίες, μπορώ να σε βοηθήσω. Αρκεί να μου μιλάς άνετα και να με ρωτήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς κόμπλεξ και ντροπή. Φιλάκια πολλά
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κάνει φάση
Μήνυμα στις 13/12/2019 στις 03:54 @Sex
Έχει γίνει φάση οι ακόμα ψάχνεσαι
Μήνυμα στις 9/12/2019 στις 05:01 @Sex
Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ το ίδιο αισθάνομουνα και αποφεύγα κάθε φορά. Πολλές φορές δεν μπορούσα να κάνω το πρώτο βήμα και οι αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και τόσο τυχερός που να βρεθώ με καμία κοπέλα να με ξετρέλανει και να τα ξεπεράσο όλα. Και εγώ αργυσα να κάνω σεξ για πρώτη φορά, όμως μου έμεινε αξέχαστη στιγμή. Τώρα που σου μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Εμένα με βοηθήσει ένας φίλος που ούτε καν περνάγε από το μυαλό του ότι μέχρι τότε δεν είχα πάει με κοπέλα, οι κοπέλα είτα ναι επαγγελματίας, αν χώθηκα τόσο πολύ όταν βρέθηκα μαζί της και δεν μπορούσα να λειτουργεί, τελικά της το είπα ότι είναι πρώτη φορά και με αντιμετωπίζει διαφορετικά, με χαλάρωσε με έκανε να νιώσω ποιο άνετα μαζί της και όλα πήγαν καλά και ωραία. Είτα ναι πρώτη φορά και τελευταία φορά που πήγα με επαγγελματίες το πείρα σαν μπόνους και προσπάθησα προχωρήσω με φυσιολογικά επίπεδα να γνωρίσω κάποια κοπέλα που τα μπορούμε να κάνουμε μια σχέση. Θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μην το βλέπεις σαν κάτι αναγκαίο που πρέπει να γίνει τώρα, να βρεις κάποιον που πιστεύεις ότι θα περάσεις ωραία γιατί πρώτη φορά θα είναι μόνο πρώτη φορά. Εγώ στάθηκα τυχερός και έπεσα σε καλή κοπέλα θα μπορούσα να έχω μια άσχημη εμπειρία. Αυτή είναι οι ιστορία μου και πιστεύω να βοηθήσει. Φιλάκια
Μήνυμα στις 5/12/2019 στις 06:38 @Sex
Γειά σου Ιωάννα, εγώ δεν το βλέπω πρόβλημα, το έχω συνηθίσει, κάθε πρωί που σηκώνουμε είναι πέτρα και μου φτάνει στο αφαλό και δεν λέει να πέσει
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
Μήνυμα στις 5/12/2019 στις 05:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου, τι κάνεις. Τι σε φοβίζει περισσότερο ότι δεν ξέρεις πως να γίνει, εύκολα είναι, για εσάς τα κορίτσια δεν είναι περίπλοκοΠήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κάνει φάση |