Μήνυμα στις 7/3/2020 στις 14:39 @Sex
Λοιπόν παιδιά είμαι 15 πάω Τρίτη γυμνάσιου και κάθομαι από την αρχή της χρονιάς με ένα παιδί.. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από το δημοτικό αλλά ποτέ δεν καναμε παρεα. Φέτος όμως αρχησαμε να μηλαμε πιο πολύ και γενικα να κάνουμε παρεα. Από παλια μου άρεσε όμως τώρα νομίζω έχω ελπίδες , δεν είμαι σίγουρος αν είναι γκει αλλά έτσι νομίζω , λέει ότι τα έχει με μια από άλλο σχολείο αλλά μάλλον λέει ψέματα .. συχνά παρατηρώ ότι σαν να με χουφτώνει σε διαφορα σημεία του σώματος ! Σκευτομαι λοιπόν να τον καλέσω μια μερα σπίτι και να του την πέσω έχω σκευτη έναν τρόπο είχαμε βάλει στοίχημα να μην τον παίξουμε για 1 μήνα και οποίος έχανε να την έδειχνε στον άλλον όποτε αν τον καλέσω σίγουρα θα μου πει να του τον δείξω και σίγουρα θα ξάπλωσει πάνω στους κοιλιακούς μου όπως είχε κάνει μια φορά λέει τον βολεύει παρά πολύ να ξαπλώνει πάνω στην κοιλιά μου γιατί οι κοιλιακοί μου είναι Μαλακοι και ωραίοι όποτε όπως θα έχει ξαπλώσει εγώ θα τον χαϊδέψω ( το έχω ξανά κάνει στο σχολ ) και μετά θα τον φηλησω και λογικά θα συνεχίσουμε ... και θα με γ@μηση Λέτε να με θέλει ; Τι να κάνω βοηθήστε φοβαμε μήπως δεν θέλει και γίνω ρεζίλι ειδικά αν μαθευτεί Βοηθήστε παράκαλω ! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω έναν φιλο μου
Μήνυμα στις 8/2/2020 στις 09:13 @Sex
Tecnology Να σε ρωτήσω με τον πατέρα σου το έχετε ξανά κάνει αυτό ; Θες να μου πεις μερικα πράγματα γιατί με ενδιαφέρουν κάτι τέτοια Πήγαινε στο θέμα: Έχετε πιάσει;
Μήνυμα στις 6/2/2020 στις 09:26 @Sex
Γεια σου φιλε λοιπόν : Εσυ αποφασίζεις αν θες να είσαι ξυρισμένος ή όχι ότι σε βολεύει και σου αρέσει πιο πολύ εσενα απλά αν εχεις κοπέλα και την ενοχλεί υπάρχει θεματάκι Το πάχος το μετράς βάζοντας το μέτρο επάνω από την μια μεριά στην άλλη Και δεν υπάρχει θέμα αν εχεις μεγάλο κωλο !! Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Τρεις ερώτησης
Μήνυμα στις 31/1/2020 στις 11:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε για άλλη μια φορά εχεις ένα παρά πολύ ωραίο θέμα είσαι ο μοναδικός που χαίρομαι να διαβάζω τόσο πολύ !!Λοιπόν αρχικά πολύ καλή η φάση και το γαμηση φαντάζομαι ήταν τέλειο ! Δεν έχω καταλάβει κάτι , με τον κολλητό σου είστε ζευγάρι η απλά το κάνετε ; Είναι λίγο άσχημο να ας μόνο με τον άλλον ειδικά αν ο κολλητός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου τώρα δίκαια σου η απόφαση απλά να ξέρεις ότι μπορεί να χαλάσεις όλο αυτό με τον κολητο σου .... αποδεκτή αν σε κάλυψα ! Πήγαινε στο θέμα: Τριο
Μήνυμα στις 17/1/2020 στις 01:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε Nick1908Εγω πηγαίνω γυμναστιριο αρκετό καιρο μαζί με έναν φιλο μου . Είμαστε γενικα πολύ άνετη με το γυμνό κ μεταξύ μας κ μπροστά σε άλλους καθώς συχνά μας βλέπουν γυμνούς . Εγώ είχα μια εμπειρία στο γυμναστιριο λίγο ασυνήθιστη ίσως ... ( να πω ότι εγώ είμαι γκει , ο φίλος μου όχι ) Μια μερα λοιπόν τελειώσαμε την προπόνηση και πήγαμε για μπάνιο δεν είχε καθόλου κόσμο εκείνη την στιγμή ... πριν μπούμε μου λέει ότι δεν έφερε σαμπουάν ! Εγώ αμέσως του είπα να πάρει το δικο μου έτσι κ έγινε . Ενώ έκανα μπάνιο συνήθως τον παίζω κιόλας όμως ξαθνικα μπαίνει μέσα στην τουζιερα και μου λέει τι γινετε ρε μπρο πάλι τραβάς θα την ξεχυλωσεις ! Εγώ γέλασα και του είπα ε ξέρεις αγαμιες ! Μου λέει να πάρω το σαμπουάν του λέω ναι κάτσε να στο δώσω .. καθώς σκηβω βλέπω την πουτσα του να είναι ελάχιστα μακριά μου εγώ την κοιτούσα πολύ και αυτός το κατάλαβε ... και μου είπε αν θες κάτι μπορεις να το ζητήσεις ! Τον ρώτησα τι εννοεί και τότε με κόλλησε στον τοίχο και μου λέει σε έχω δει πως με κοιτάς συνέχεια και να ξέρεις ότι θέλω κι εγώ .. τότε αμέσως του δίνω ένα γλωσσόφιλο Και του λέω ότι τον θέλω , θέλω να το κάνουμε αμέσως τώρα ... έτσι κι έγινε όπως συνεχίζει να γινετε είμαστε οι καλύτεροι κολλητοί απλά όταν νιώσουμε την όρεξη να κάνουμε κάτι απλά το κάνουμε και είναι ότι καλύτερο μερικές φορές έρχεται και ο άλλος κολλητός μας και είναι πολύ καυλωτικο όλο αυτό .. σορρυ για το μεγάλο κειμένω ! Πήγαινε στο θέμα: Αντρικά αποδυτήρια
Μήνυμα στις 4/1/2020 στις 14:50 @Sex
Χαίρομαι παρά πολύ για ότι έγινε και δν σου κρύβω ότι καυλωσα άσχημα Λοιπόν οντως δεν είναι για την ηλικία μας αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσετε εάν θέλετε και οι δυο θα είναι ότι καλύτερο !!! Φαίνεται ότι σε γουστάρει 100% και εγώ καπνίζω αλλά δεν θα έφευγα για να πάω να αγοράσω .. πιστεύω ότι προσπάθησε να αποφυγή την συζήτηση και ήθελε να σκεφτη τι να κάνει από εδώ και πέρα ! Σου είπε να βάλεις τσόντα γιατί ήθελε να προχωρήσετε ... μπορεις όταν μηλησετε να του πεις ότι σου άρεσε η φάση κ θα ήθελες να το ξανά κάνετε ... δεν νομίζω ότι θα πει όχι ... αλλά αν δεν θες να του το πεις ανοιχτά μπορεις ή να τον καλέσεις για σλεεποβερ η αν εχεις Netflix πες του απλά ότι είδες ότι υπάρχει μι καλή ταινία και θες να την δείτε μαζί Έχει κάτι ωραίες με γκει θέματα Από μενα αυτά φιλε αν θες κάτι άλλο στειλε Καλή επυτηχια ελπιζω να γίνει κάτι *στειλε τα πάντα αναλυτικά αν θες Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 2/1/2020 στις 17:41 @Sex
Νομίζω ότι δεν ήθελε απλά να δοκιμάσει αν τον ελκύει ένας άνδρας γιατί αυτό το έχει καταλάβει στο παρελθόν που μιλούσε με ένα αγόρι όπως είπες .... Αφού είστε τόσο κοντά πιστεύω ότι θα σου μηλουσα και θα σου έλεγε ότι ξεχνώ ακόμα την ταυτοτητα μου και προσπαθώ να δω τι με ελκύει .. από ότι μας λες φαίνεται ότι σου την έπεσε ξεκάθαρα και ότι γουστάρει να γίνει κάτι μεταξύ σας . Συζητάτε γενικα για σεξ , έχετε τραβήξω μαλακια μαζί ; Η έχετε κάνει κάτι πιο πρωσοπικο ; Το ότι είστε από Κρήτη είναι λίγο δύσκολο γιατί από ότι ξέρω εδώ στην Κρήτη δν είμαστε και πολύ ανοιχτή με το γκει στα Χανιά τουλάχιστον που μένω εγώ ( είμαι μπάι ) Αποδεκτή αν θες Και αν θες απαντά και στης ερώτησης μου ! Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 2/1/2020 στις 05:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλεΘέλω να σου πω ότι το θέμα σου με ενδιαφέρει παρά πολύ ! Ο φίλος σου λογικά σε γουστάρει αλλά ίσως φοβάται ότι δεν τον θες εσυ ή προσπαθεί να είναι στρειτ . Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας εννοώ αν είστε φίλοι ή κολλητοί κ τι ηλικία έχετε ( αν θες πεστα θα βοηθήσουν ) Λοιπόν εγώ προτείνω μια μερα να έρθει σπίτι σου να είστε μόνοι και να του μηλησης .. Αρχικά να τον ρωτήσεις αν τελικά είναι γκει και μετά να του πεις για τότε που σε φηλησε να του εξήγησης ότι σου άρεσε και ότι θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας .. αν θέλεις απάντησε μου σε αυτά που σε ρώτησα , πες μου μερικα πράγματα για την καθημερηνοτιτα σου ( αν κανείς κάποια δραστιριοτιτα μαζί του ) γενικα ότι μπορεις ώστε να σε βοηθήσω περισσότερο ! Αν σε κάλυψα αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 1/1/2020 στις 12:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όταν λοιπουν οι δικοί μου ειμαι γυμνός .. αδερφό δν έχω αλλά με τους φιλους μου δν έχουμε θέμα με το γυμνό ! Εγώ είμαι 15 χρόνων κ την έχω 14Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στο σπιτι
Μήνυμα στις 29/12/2019 στις 19:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλεΤο πετσακι το κατεβάζεις εσυ , δεν κατεβαίνει από μόνο του στην μαλακια ... Εμένα δεν μου είχαν κάνει κάποια επέμβαση . Όταν λες επέμβαση Μήλας για περιτομή η για κάτι ουδέτερο ; Αποδεκτή αν σε κάλυψα ! Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για πετσακι |