Μήνυμα στις 24/1/2020 στις 14:41 @Διάφορα
Καλησπέρα σας σε όλους, να πω εξαρχής ότι γνωρίζω ότι η ερώτηση μου δεν αναφέρεται στο σεξ, απλά είναι η μόνη κατηγορία του φόρουμ που έχει τόσο επισκεψιμότητα, οπότε το ρωτάω εδώ: Λοιπόν ανήκω στα άτομα που είναι αρκετά λεπτά χωρίς να γυμνάζομαι. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο είδος γυμναστικής που θα με βοηθήσει να αποκτήσω μύες... (το γυμναστήριο το βαριέμαι αφόρητα οπότε θα ήθελα άλλες λύσεις όπως πχ κροσφιτ κλπ) Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική
Μήνυμα στις 24/12/2019 στις 10:30 @Sex
Αδερφε ευχαριστω για την απαντηση, μπορεις να μου πεις τι χρησιμοποιεις εσυ;
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα προβλημα
Μήνυμα στις 24/12/2019 στις 05:36 @Sex
Καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα με το ξυρισμα στην γνωστη περιοχη....αν και ξυριζομαι εδω και 5 χρονια, παντα βγαζω σπυρια. Ναι ξυριζομαι κοντρα αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση γιατι φιλοι μου που ξυριζονται επισης κοντρα δεν βγαζουν σπυρια. Οσον αφορα το ξυραφι...χρησιμοποιω καλη μαρκα με αρκετες λεπιδες. τι παει λαθος;; καμια συμβουλη;;;
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα προβλημα
Μήνυμα στις 27/11/2019 στις 17:03 @Sex
Παιδια καλησπερα, διαβασα εδω στο φορουμ που λενε οτι τραβας μεχρι να πας να χυσεις και μετα σταματας και συνεχιζεις ... και το κανεις αυτο μεχρι να αντεξεις. Το δοκιμασα αλλα και που σταματαω με το που ξανα ξεκινησω μου ερχεται κατευθειαν να χυσω... τι κανω λαθος;; Επισης ισχυει οτι αν αργησεις να χυσεις , χυνεις περισσοτερο;; Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια αντοχη |