Μήνυμα στις 18/2/2020 στις 14:42 @Sex
Αν μπορείς πάτησε αποδοχή γιατί δεν έχω αλλά μηνύματα.Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις ένα λιπαντικό που βοηθα στην διείσδυση χωρίς πόνο.Απο την άλλη αν δεν μπορείς να πάρεις χρησιμοποίησε σάλιο,αρκετό όμως,ώστε να μην πονέσεις όταν το χώσεις μέσα.Αρχικα άρχισε να τρίβεις και όταν αισθανθείς χαλαρός και έτοιμος πίεσε το δάχτυλο μέσα στην τρύπα.Απο στάση θα σου ελεγα να εισαι ξαπλωμένος μα τα πόδια ανοιχτά.
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 18/2/2020 στις 13:39 @Sex
Και γω θα σου πρότεινα το δάχτυλο.Η φάση γαμαει ειδικά αν βαλεις λιπαντικό και χώσεις 2 δάχτυλα μέσα.,αλλά καλο είναι να αρχισεις με ένα.Απο κει και πέρα ο οργασμος δεν περιγράφεται.
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 19/1/2020 στις 08:19 @Sex
Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε.Φαινεται ωραίο σαν ιδέα και αφού είστε και οι 2 στρειτ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο αλλά θα το έκανα.Οσον αφορά τον φόβο μήπως καυλωσεις μην ανησυχείς καθώς τον ίδιο μπορεί να έχει και εκείνος Πατά αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Σκέψεις
Μήνυμα στις 7/1/2020 στις 00:40 @Sex
Όχι δεν το χω δοκιμάσει georgebi πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ καυλωτικο.Τωτα δεν ξετω αν γίνει με τον κολλητο μου.Αυτο που ήθελα να δω είναι αν ανοίγει εύκολα,ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη στάση για να κάθεσαι,αν είναι τόσο ωραίο όσο λένε,αν πονάς και τέλος πως νιώθεις αν στον χώσει κάποιος
Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 12:27 @Sex
Όχι δεν νομίζω να προχώρησες γρήγορα.Αυτο με τον καπνό δεν το είχα ξανακούσει αλλά δεν ξέρω ποσο με καυλωνει.Δεν πόνεσες καθολου όταν στον έχωσε;Περιγραψε την φάση με το δάχτυλο γιατί και μένα ο κολλητός μου πέταξε κάτι τέτοιο
Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 02:30 @Sex
Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο πως η φάση ήταν όταν καυλωτικη.Σιγουρα εκείνος ενδιαφέρεται αλλά μπορεί να ντρέπεται και λίγο.Εσυ από την άλλη απλά πες του πως θέλεις να βρεθείτε και αν είναι να περάσει από το σπίτι σου να δείτε και καμία ταινία ή απλώς να μιλήσετε.Τα υπόλοιπα θα έρθουν όπως και την προηγούμενη φορά.Σου ειπε αν του άρεσε τελικά το δάχτυλο και ο τρόπος που του τον έπαιξες; Πάντα αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Φάση με καλό φιλο
Μήνυμα στις 3/1/2020 στις 02:00 @Sex
Και γω μερικές φορές όταν λείπουν μπορεί να κυκλοφορήσω και φυσικά όταν έρχεται ο κολλητός μου και κάνουμε σλιποβερ δεν έχουμε θέμα μιας και κάνουμε και ομαδική.Την έχω 15 και είμαι 16 σχεδόν
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στο σπιτι
Μήνυμα στις 28/12/2019 στις 09:13 @Sex
Και γω δεν έχω άλλα μηνύματα,κανε μου αποδεκτή.Ωραιο ακούγεται όπως το περιέγραψες.Ησασταν μόνοι να φανταστώ και ποιες στάσεις χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά;Έχω φτάσει μέχρι αλληλομακια με κολλητό μου και η εμπειρία μας άρεσε πολύ και στους δυο.Επισης κατευθείαν του την έχωσες ή ξεκινήσατε με προκαταρκτικά;Βασικά περιγράψε αν Θέλεις την κατάσταση λεπτομερώς
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 27/12/2019 στις 18:05 @Sex
Ποσο εισαι;και πως έγιναν όλα αυτά σε ένα βράδυ.Ησουν κολλητός με τον άλλο και πως ένιωθες όταν σε γαμουσε;
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες απο ομαδικο
Μήνυμα στις 27/12/2019 στις 03:19 @Sex
Καλησπέρα Αν και είμαι μικρός (16) τελευταία μέτρηση ήταν 15cm.Οσον αφορά το ξύρισμα δεν ξυρίζομαι πολύ συχνά.1 φορά το μήνα μπορεί και περισσότερο να το αφήσω και φυσικά με ξυράφι Πατά αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον εχετε; |