Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 18:21 @Sex
εχω μια απορία που ίσως να μπορεί να μου την λύση καποιος.. είμαι 14ετων(κοπέλα) και γενικά από όσο ακούω και ξέρω και εμείς κανονικά χύνουμε αλλά έχω όταν αυνανιζομαι βγάζω κάτι υγρά σαν κατουρα θα έλεγα και πιο σπάνια ελάχιστα χισια ξέρετε αν αυτό είναι λογικό? Ή αυτό είναι το νορμαλ? Δεν κάνω κάτι εγώ σωστά? Αν ξέρει κάποιος τι φταίει ας μ γράψει κ το ινστα τ αν θέλει να με βοηθήσει😂 θα κάνω αποδεκτή αν με καλυψετε Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κόλπο μου
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 18:07 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Κοίταξε είναι ένα ελλατωμα της κοπελιας αλλά αν την θες στην ζωή σου πρέπει να το αποδεχτεις πρώτα εσύ ο ίδιος και μετά να συζητήσεις ανοιχτά μαζί της καθως δε θα γίνεται τίποτα και απλά θα γίνει μια "τοξική" σχέσει αποδεχτή αν σε κάλυψα(νμζω πρέπει να της μιλήσεις)Πήγαινε στο θέμα: φίλη-εκνευρισμος
Μήνυμα στις 17/5/2020 στις 18:04 @Sex
Ναι απλός δε ξέρω δε μιλάμε και ντρέπομαι να στειλω αλλά σκέφτομαι σήμερα που ανοίγουν τα σχολεία να περάσω τάχα μου τυχαία από το σχολείο του μήπως τον δω
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με αγορι
Μήνυμα στις 15/5/2020 στις 21:26 @Sex
Καλησπέρα.. Λοιπόν είμαι 14ετων και πριν 4-5 μήνες χώρισα με το αγόρι μου(εγώ τον χώρισα)νόμιζα ότι δε τον ήθελα και ήθελα ένα άλλο παιδί τελικά όμως ήταν ένας ενθουσιασμος.. ο πρώην μου με κοινηγουσε μέχρι πριν ένα μηνα και από τότε τον βλέπω στον ύπνο μου να φασωνομαστε και να κάνουμε διάφορα τι σημαίνει αυτό? Εχει κανεις καμιά ιδέα?(μήπως τον θέλω και αν ναι τώρα μάλλον δε ενδιαφέρεται πως να τον προσεγγίσω?) Θα κάνω αποδεκτή αν με καλύψετε Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με αγορι |