Μήνυμα στις 9/2/2020 στις 16:12 @Sex
Καλησπερα, πριν λιγεσ ωρες κανεμε σεξ και μου εσπασε το προφυλακτικο. Δεν ειχα εκσπερματισει ακομα και την ωρα που εσπασε το πεος μου εμπεινε και πρεπει να ειχε μπει περιπου 5 εκ μεσα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως πριν 5 ωρεσ απο το σεξ ειχα αυνανιστει και σκευτομαι μηπως ειχαν μεινει υπολοιματα σπερματος και βρηκαν μαζι με τα προσπερματικα υγρα. Η κοπελα μου πηγε αμεσωσ τουαλετα, λετε να εχουμε θεματα? Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Σπασιμο Προφυλακτικου
Μήνυμα στις 21/11/2019 στις 12:49 @Sex
Καλησπερα, ειμαι 17 χρονων και εχω 4 μερες καθυστερηση. Πριν 2 βδομαδες ειχα στα μεσα του κυκλου μου για 3 μερες λιγο αιμα και απ οτι διαβασα προκειται για ωορηξια. Εχω τηρησει ολους τους κανονες προφυλαξης, ξερει κανεις μηπως επιρεαζει η ωορηξια τον κυκλο? Γιατι εχω απειρο αγχος. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση Περιοδου
Μήνυμα στις 21/11/2019 στις 12:46 @Sex
Παλι καλα, ξερεις αν επιρεαζει την περιοδο? Εχω 4 μερες καθυστερηση αλλα δεν εχω και πολυ σταθερο κυκλο.
Πήγαινε στο θέμα: Ωορηξια Βοηθεια
Μήνυμα στις 12/11/2019 στις 14:27 @Sex
Καλησπερα, ειμαι 17 χρονων και πριν λιγες μερες στα μεσα του κυκλου μου ειχα για 3-4 μερες λιγο αιμα. Απ οτι διαβασα επροκειτο για ωορηξια και ειμαι μπερδεμενη με αυτα που διαβασα. Η ωορηξια συμβαινει εφοσον γονιμοποιηθει καποιο ωαριο ή ειναι ανεξαρτητο? Ειχα 2 επαφες αυτον τον μηνα αλλα ενοειται με προφυλακτικο και μετα το αγορι μου τα γεμισε και τις 2 φορες με νερο και ηταν οκ. Οποτε το φαινομενο να ειχε περασει κατι ειναι αδυνατον. Οποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω βοηθηστε, ευχαριστω εκ των προτερων.
Πήγαινε στο θέμα: Ωορηξια Βοηθεια |