Μήνυμα στις 7/11/2019 στις 08:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα Chris35,ούτε εμένα με ερεθίζουν οι gay τσόντες ωστόσο μου αρέσουν οι άντρες. Σχετικά με τον κολλητό σου... μπορείς να του το φέρεις σιγά - σιγά και χαλαρά. Βλέποντας μια τσόντα π.χ. κι εκεί πάνω στην ηδονή κινείσαι αναλόγως. Θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι; Φιλικά, ~BillKill Πήγαινε στο θέμα: Πιπα σε κολλητό
Μήνυμα στις 7/11/2019 στις 03:47 @Sex
Καλημέρα Kath, από τα γραφόμενα σου, για το κομμάτι που λες για το "κόλλημα" καταλαβαίνω ότι ή τον έχεις ερωτευτεί ή έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση - αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Επιμένω σε αυτό που σου είπα χθες... κάνε κουβέντα με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις εσύ - να είσαι σίγουρη ότι ο εαυτός σου θα σου πει την αλήθεια και μόνη αυτή! Όσο για τις επιλογές που ανέφερες... αξιοποιησέτες! ;) Όπου αλλού μπορώ να σε βοηθήσω είμαι εδώ, BillKill Πήγαινε στο θέμα: Με πιέζει να το κάνουμε
Μήνυμα στις 6/11/2019 στις 09:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα Kath,σε καμία περίπτωση δεν είσαι υπερβολική και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεις να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει. Θα σου πρότεινα να συζητήσεις μαζί του το θέμα ακριβώς όπως το θέτεις εδώ. Επίσης κάνε μια κουβέντα με τον εαυτό σου για το αν πραγματικά σου αρέσει το εν λόγω αγόρι και τι ακριβώς θέλεις από αυτόν. Πάντα να κάνεις ότι σε γεμίζει και πάντα να χαμογελάς! Θα χαρώ να μάθω νέα σου, BillKill Πήγαινε στο θέμα: Με πιέζει να το κάνουμε |