Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 04:49 @Sex
Ειμαι 28χρ. την εχω 23cm δυστυχώς.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 04:44 @Sex
Εχω κάνει παρα πολλές παρτουζες σε μπουρδέλα στο Μεταξουργείο με κολλητο φιλαράκι ειχε πλακα, επεσε γελιο 28χρονων ειμαστε και οι δυο, απολυτα straight. Ειναι πολυ καυλωτική και ομορφη εμπειρία. Πήγαινε στο θέμα: Παρτουζα με κολλητό 😉
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 04:41 @Sex
Μπαίνεις στο μπουρδέλο, βγαίνει η τσατσά λεει τις υπηρεσιες που προσφέρει η κοπελα, βγαινει εξω κανει μια γυρα και την κοιτας, μετα αποφασιζεις αν θες η οχι να την γαμησεις, αν δεν γουστάρεις πας σε καποιο αλλο κ.τ.λ.
Πήγαινε στο θέμα: μπουρδελα
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 04:36 @Sex
Εχω κι εγω αναλογο πρόβλημα ειναι 23cm και είμαι 28 χρονων. Ειδικά στην σεξουαλική επαφη ζορίζετε η κοπέλα μου και με το ζορι μου παιρνει μια υποτυπώδης πιπα. Δεν μπορω να φορέσω φορμες γυμναστικής. παλια που πηγαινα σε οικούς ανοχής δεν ηθελαν να τους κανω πρωκτικο σεξ, με στεναχωρει το γεγονος οτι θα δυσκολευτω να απολαυσω στην ζωη μου το πρωκτικό σεξ. Πήγαινε στο θέμα: τεραστιο πεος βοηθεια
Μήνυμα στις 5/11/2019 στις 04:19 @Sex
Έχω βρεθεί πολλές φορές γυμνός στα ντουζ του γυμναστηρίου και με φιλαράκια και με ξένους. Όλα ωραία. Είμαι 28χρ. straight Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες και γυμναστήριο
Μήνυμα στις 4/11/2019 στις 06:13 @Sex
μια χαρα ειναι, μην ανησυχεις man
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πουτσας
Μήνυμα στις 4/11/2019 στις 06:11 @Sex
Η αποψή μου είναι μην του ξαναστείλεις, ηταν ενα παιχνιίδι που πρέπει να λάβει τέλος. αντρες είστε.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-χάιδεμα και εμπειρία με φιλο
Μήνυμα στις 4/11/2019 στις 06:08 @Sex
Θέμα συνήθειας ειναι όλα φίλε Εγώ γυμνός μπαίνω στις ντουζιέρες, γυμνός βγαίνω. Άλλα άτομα πάλι με τα εσώρουχα η τυλιγμένοι με πετσέτες. No problem. Αντρες είμαστε. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 4/11/2019 στις 06:06 @Sex
Συγγνώμη κιολάς , μακρινός ξάδελφος εννοείς
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 4/11/2019 στις 06:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σουΕιμαι σιγουρος οτι το θεμα σου οφειλετε στο υπερβολικό αγχος και στο στρές αλλα και στο γεγονος οτι οπως γραφεις δεν σε ανάβει πολύ. Εγω θα σου προτεινα να πας σε εναν οκο ανοχης (οχι μονος σου, με παρέα) για να σου φυγει το αγχος και να το απενεχοποιησεις. Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν πάμε να το κάνουμε |