Μήνυμα στις 1/11/2019 στις 19:23 @Sex
Κολλητε εγώ είμαι τέρμα άνετος με τον αδέρφο μου και το πατέρα μου ο πατέρας μας είχε εξικιωσει από μικρούς να βλεπόμαστε γυμνοί και ετσι είμαστε χαλαροί μας μίλησε για το σεξ και την μαλακια μας έχει πιάσει με τον αδερφό μου να τραβάμε μαλακια και να βλέπουμε τσόντα ήταν τέρμα χαλαρός έκατσε και τράβηξε και αυτός για να μας δείξει ποσό άνετος είναι μας έδειξε πως να ξυρίζουμε το πέος και ότι απορία είχαμε για γκόμενες του της λέγαμε και μας βοηθούσε
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους συγγενων
Μήνυμα στις 1/11/2019 στις 19:16 @Sex
Το καλύτερο σεξ το είχα κάνει με μια ξαδέρφη μου μέσα στο αυτοκίνητο νου είχε χυθεί ο χυμός στο παντελόνι και κάναμε στάση να αλλάξω πάω εγώ από πίσω βγάζω το παντελόνι και το μποξεράκι και την βλέπω να γυρνάει και να κοιτάει της λέω επ τι κανείς εκεί γούσταρα κιόλας μου λέει να έρθω λίγο πίσω λέω. Τι κανείς έλα έρχεται και αρχίζει να τον γλύφει δν μπόρεσα να κρατηθώ της βγάλω το τζιν και την ξαπλώνω μέσα στο πίσω κάθισμα και αρχίζω να την γαμαω μόλις πήγα να χύσω βγαίνω γρήγορα και την χύνω στο πρόσωπο από τότε κάθε φορά που βρισκόμαστε κάνουμε σεξ
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος
Μήνυμα στις 1/11/2019 στις 19:12 @Sex
Φίλε δν είναι κάτι εγώ γυμναστήριο πάω με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου είμαστε πολύ χαλαροί κάνουμε το ντουζακι μας και φεύγουμε είμαστε πολύ άνετοι γυμνοί ο ένας στο άλλο και ετσι είμαστε Ενετοί και στους άλλους όλοι πέος έχουμε δν χρειάζεται να ντρέπεσαι
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 1/11/2019 στις 19:10 @Sex
Φίλε το καλύτερο είναι να τις πάρεις πρώτα με μηχανή και μετά με ξυραφάκι κάνουν βγουν γύρω στις 10 μέρες αλλά νιώθεις πολύ ποιο καλά βλέπεις το πέος σου μεγαλύτερο και οι γκόμενες γουστάρουν περισσότερο πέος άτριχο
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πεους |