Μήνυμα στις 7/11/2019 στις 09:42 @Sex
1ο μη περιμένεις μόνο την εκδρομή, μπορεί να ειναι πιο εύκολα όταν είστε με λιγότερο κόσμο, τύπου σπίτι σου για παιχνίδια στο Pc, να κοιμηθεί σε εσένα το βράδυ, μένετε κοντά; βολεύει. Βάλτε τσόντα, όποια σε αρέσει ή του αρέσει ώστε να καυλώσει, γιατί θα έχεις καυλώσει μόνο και μόνο από τη διαδικασία που έχει έρθει. Μετα όλα είναι πιο εύκολα. Τον βγάζεις έξω με το δικό σου τρόπο και θα το κάνει και αυτός. Ξες θα τον τρίβεις θα κάνεις πως δε σε βολεύει μέσα στο παντελόνι και ότι θες να τον βγάλεις έξω για να είσαι πιο άνετος. Ε μετά αστον να νιώσει άνετα και αυτός και να εμπιστευτεί το χέρι σου στο κορμί του. Για πίπα δε ξέρω ανάλογα τον άνθρωπο μπορεί να θέλει μια δύο φορές για να σε αφήσει αλλά μπορεί και εκείνη τη στιγμή. Αν περιμένεις τη εκδρομή, φρόντισε να είστε στο ίδιο δωμάτιο για να μην εχεις να κανονίζεις πιο μπαίνει πιο φευγει. εκει θα κοιμάστε και μαζι ετσι κι αλλιως. Οπότε θα βάλεις τσόντα στο κινητό και τα υπόλοιπα όπως τ αγραφω πιο πάνω. Καλή επιτυχία και κράτα μας ενήμερους ;) Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 7/11/2019 στις 09:31 @Sex
Έτσι όπως λέει και ο KillBill, τσόντα, άραγμα στο σπίτι, sleepover που λένε και στο χωριό μου. Και βαλτε οτι τσόντα σας καυλωνει, μη κολας. Άμα καυλώσετε όλα θα είναι πιο εύκολα μετά. Και εσυ με λιγότερες αναστολές και εκείνος πιο δεκτικός. Ο,τι και να γίνει από τη στιγμή που είστε φίλοι θα μείνει και μεταξύ σας ;) Κράτα μας ενήμερους ;) Πήγαινε στο θέμα: Πιπα σε κολλητό
Μήνυμα στις 6/11/2019 στις 16:17 @Sex
Ξεκίνα να μιλάτε περισσότερο. Καθίστε σε κανένα μάθημα μαζί. Ζήτα να έρθει να δείτε καμιά ταινία ή παίξετε παιχνίδι στο pc. ή βασικά πες του ξανά για sleepover. Θα καταλάβει τι θες, δε τον κόβω για χαζό. Στο μάθημα του σχολείου μπορείς να κάνεις ο,τι ψάχνεις κάτι κάτω από το θρανίο και ο αγκώνας σου να ακουμπήσει το πουλί του έτσι λίγο....
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-χάιδεμα και εμπειρία με φιλο
Μήνυμα στις 3/11/2019 στις 13:18 @Sex
Τελευταιο θρανιο πίσω πίσω Δεν ειχαμε καποοιον δεξια αριστερ. Βοηθάει το θρανιο που ειναι ψηλό και εχει και καθετο ξυλο στη προσοψη που κρυβει μέχρι χαμηλα τα ποδια μας. Χυναμε μέσα στα μποξεράκια μας στη παλαμη του αλλου. Λιγα εμεναν στο χερι και σκουπιζόμασταν με χαρτι και οτι εμενε μεσα το κρατουσε το μποξερακι. Πηγανεμ και τουαλετα για πλυσιμο χεριων αν ηταν αναγκη. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο
Μήνυμα στις 2/11/2019 στις 05:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα μαν. Ημουν στην ίδια φάση με εσένα. Η λύση οσο και αν δε σου αρέσει ειναι αυτό που γράφουν τα παιδια πιο πανω. Να απομακρυνθείς. Το εζησα το εργο για αρκετο καιρό δυστυχώς, και λεω δυστυχως γιατι καλή η πίπα και η καύλα, αλλά το μονοπλευρο ειναι και άδικο και εποδινο για τη ψυχη σου. Εμεις τότε δεν ειχαμε τσατ να γραφουμε καιουτε υπηρχε ανεση να τα λεμε με αλλα ατομα και να παίρνουμε γνώμη. Οποτε εκανα ο,τι ελεγε το πουλί και η ψυχή γιατί τον γουσταρα προφανώς. Επίσης ο τυπάς που αράζει ειναι και εκείνος χαμένος, δε το κάνει από αντρίλα, εγουσμό κλπ, δεν ειναι κακό παιδί να το μαλώσουμε ή να το κατηγορίσουμε, απλα ειστε και οι δυο ερμεοι καυλας και ο καθενας το ζει/ανακαλύτπει διαφορετικά. Εσυ όμως πρεπει να κοιτάξεις εσένα, να είσαι καλά και μετα τον αλλον. Και εκει δεν είσαι καλά ουσιαστικά παρα μονο περιστασιακά. Δε θα τελειώσει ευκολα, και θα τον ξαναδεις και παίζει και εκεινος αν χαθεις μερικες μερες να σε ψαξει από συνήθεια ( Γιατί αυτό που του δίνεις ειναι το ιδανικό, κρυφό, απολαυστικό, εχεμυθο, τόσο-όσο, καθημερινό, χωρις ζόρι και σκοτουρες σχέσης). Αλλα γενικα έχε στο μυαλο σου και δουλεψε το να πάει για τέλος. Βρες ενα παλικάρι που να σ φροντίζει να σε θέλει να σε ανεβάζει να σε εξυψωνει. Μας αξιζουν τα καλύτερα μαν και οχι τα μέτρια ;)Καλημέρα να εχεις και να γραφεις πως πάει και για ο,τι βοήθεια θες είμαι εδώ ;) Πήγαινε στο θέμα: Τι σκέφτεται ο κολλητός μου
Μήνυμα στις 31/10/2019 στις 19:07 @Sex
Ξεκολα με.το μεγεθος. Ειναι μια χαρα και είσαι μικρος ακομα κουλαρε. Τραβα τις ωραιες τις μαλακιες σου να μουσκευεις τα μποξεράκια σου και όλα καλα. Σχετικά με το φίλο σου καλεις σπίτι , βαζετε τσοντα γιατι θα πας τη συζητηση στα σεξουαλικα και οτι εχει βρει μια ωραια τσοντα. Αρχιζεις να ανοιγεις φερουαρ ή να κουνας τη φορμα. Φορμα πιο ευκολα. Του λες να τις παιξετε ή τη βγαζεις εσυ για να τον παροτρίνεις. Θα το κανει σίγουρα. Μπορει τη πρωτη φορα να.μη σε αφησει να τον αγγιξεις αλλα δε πειράζει. Ξεκινα ετσι και στειλε μας νεα σου να σου πω τη συνέχεια αν θες. Καλές απολαυσεις ;) Πήγαινε στο θέμα: malakia me filo kai megethos peous
Μήνυμα στις 31/10/2019 στις 19:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πέξτε μαλακία παιδιά. Τώρα που είστε νεοι και ψαχνεστε. Μη βαζετε ταμπελες. Τα σεξουαλικα ειναι απολαυση πρπσωπική. Εγω το δοκιμασα με φιλο στενο και μας εχει μεινει σας μυστικη μας απολαυση που αυτός ειναι στρειτ με κοπελα.Πήγαινε στο θέμα: Μου ζηταει ο φιλος μ..να παιξουμε μαλακια
Μήνυμα στις 31/10/2019 στις 19:00 @Sex
Ναι ρε στειλτου ξανα. Εγω με το στρέοτ φίλο μου το κραταμε χρονια παροτι εχει κοπελες συνέχεια. Ειναι η δική μας απόλαυση. Μη βαζεις ταμπελες. Εδω μερικές φορές που λειπει η κοπελα του μου τον βαζει και στο στώμα. Εχουμε βρει τι μας αρεσει χωρις ταμπελες.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-χάιδεμα και εμπειρία με φιλο
Μήνυμα στις 29/10/2019 στις 02:29 @Sex
Καλημέρα Τάσο. Θα πρέπει να ειστε καυλωμένοι για να το δεχθεί πιο εύκολα. Αφου ειναι ανοικτομυαλος δε θα έχεις θέμα. Βάλτε μια τσοντα που σας αρεσει και ολα θα πανε καλά. Ετσι και εγω με το κολλητο μου μια μέρα στο σπίτι του και πλέον είμαστε κουλ, ακομα και στο φροντιστήριο αν εχουμε ορεξη κατω απ το θρανιο ;) Γραψε μας νεα σου. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο |